Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kurz: Na stopě tanci Vedoucí: Irča Havlíčková Termín: pondělí 15:00 – 16:00 Kurz je určen dětem ve 3. – 5. ročníku (ostatní po dohodě)  Máš rád/a pohyb,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kurz: Na stopě tanci Vedoucí: Irča Havlíčková Termín: pondělí 15:00 – 16:00 Kurz je určen dětem ve 3. – 5. ročníku (ostatní po dohodě)  Máš rád/a pohyb,"— Transkript prezentace:

1 Kurz: Na stopě tanci Vedoucí: Irča Havlíčková Termín: pondělí 15:00 – 16:00 Kurz je určen dětem ve 3. – 5. ročníku (ostatní po dohodě)  Máš rád/a pohyb, rytmickou hudbu, legraci a nejlépe všechno dohromady? Přijď mezi nás! V tomto kurzu se zaměříme na koordinaci pohybů, držení těla, rozvoj svalové síly a flexibility. Že to zní nudně a složitě? Neboj se, všechno hravě zvládneme a naučíme se ještě několik choreografií. Seznámíme se se zumbou a dance aerobikem. V případě zájmu můžeme nakouknout pod pokličku jazz dance, modern dance či baletu.


Stáhnout ppt "Kurz: Na stopě tanci Vedoucí: Irča Havlíčková Termín: pondělí 15:00 – 16:00 Kurz je určen dětem ve 3. – 5. ročníku (ostatní po dohodě)  Máš rád/a pohyb,"

Podobné prezentace


Reklamy Google