Jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Modřanský sbor v obrazech
Advertisements

Výpočet mzdy - příklady
Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Současný systém podpory
Úspěšné projekty podpořené Operačním programem Rybářství ŠTIČÍ LÍHEŇ – ESOX, spol. s r.o.
Bytové družstvo U Arény
Solární systémy pro aktivní topení
Rekonstrukce infrastruktury TJ FC SLAVIA Michálkovice Dotace z výherních loterií Částka – kč Tři nezávislé projekty 1. Umělé zavlažování 2. Oprava.
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
Schůze společenství vlastníků Bochovská
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Činnosti ve výrobním.
Časové rozlišení - příklad
Stavební úpravy fary a vytvoření otevřeného depozita starých liturgických předmětů Pavel Lazárek – administrátor farnosti Olešnice na Moravě.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. Hospodaření instituce Úprava rozpočtu.
Model školní budovy SPŠS Tábor v měřítku 1:100 Závěrečná ročníková práce autoři: Karel Kolář, Josef Andrýs.
JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.
FINANCOVÁNÍ ŠKOLSTVÍ.
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
Technické zhodnocení domu
Závěrečná zpráva o realizaci projektu Název projektu : Rostoklaty- Rekonstrukce kuchyně a šatny kulturního domu Rostoklaty č.p. 27 Reg.č. žádosti : 09/008/41200/
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Pojištění exportu - EGAP 2009/10 Ostrava,
Návrh způsobu financování opatření Národní strategie BESIP (k diskusi)
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
OBEC ROSTOKLATY kraj :Středočeský okres :Kolín obec s rozšířenou působností : Český Brod počet obyvatel : 480.
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
Sokolovna pár let po výstavbě roku Dobová fotografie z interiéru sokolovny.
Technické zhodnocení Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
RYBNÍK BARBORA HODNOCENÍ EKOSYSTÉMU Diplomová práce
- naše jednota byla založena roku z počátku neměla vlastní budovu, tu získala až při parcelaci panského dvora Dol - samotná budova byla v 60. letech.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý hmotný majetek - oceňování Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
ČASOVÉ ROZLIŠENÍ NÁKLADŮ A VÝNOSŮ
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Zdeněk Bergman1 Příjmy gymnázií Statistické údaje za rok 2006.
CÍRKEV BRATRSKÁ VYSOKÉ MÝTO. Rekonstrukce spodního patra sborového domu 2. část.
Zkušenosti z činnosti PIS programu PANEL OK ČKAIT Plzeň Ing. Václav Klíma.
Riziková zpráva Bytový komplex Sluneční vršek
CENTRUM PRO VZDĚLÁVÁNÍ VENKOVA „ ERUDITO “ Luka nad Jihlavou „ ERUDITO “ Luka nad Jihlavou.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2008 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Listopad 2007.
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2009 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Listopad 2008.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2010 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Listopad 2009.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2012 Prezentace pro 9. zasedání sněmu RVŠ dne Doc. PhDr. Petr Zemánek, CSc. Listopad 2011.
1 Budoucnost komunitních služeb v ČR Zuzana Jentschke Stőcklová náměstkyně ministryně pro sociální a rodinnou politiku.
Snížení energetické náročnosti ZŠ Mosty u Jablunkova Škola po opravě.
Prioritní projekty Libereckého kraje v oblasti sociální.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji. Koncepce paliativní péče v Libereckém kraji  Koncept spolu s časovým harmonogramem vzniku jednotlivých.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Vrty v Mostech V roce 2011 se potýkala obec Mosty u Jablunkova, jako ostatně všechny obce regionu s nebývalým suchem. Vody ve vodojemech ubývalo a hrozilo,
1. Záměr stabilizace stomatologických pohotovostí Středočeského kraje.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Účel a přehled přestaveb budov
„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Důchodové pojištění a jeho produktové modifikace
Obec Strupčice získala dotaci na rekonstrukci náměstí z Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Severozápad. Akce je podporována z Evropského.
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Terasy Poděbradská Poděbradská 540 – 547, Praha 9.
Výsledky auditu OVAK-A
Transkript prezentace:

jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce (zrušení jeviště a přístavba přísálí) v roce 1990 bylo přistaveno sociální zařízení a předělány prostory pro provoz restaurace v roce 2006 byla provedena rekonstrukce střechy, na níž byla získána dotace z Fondu sportu a volného času Středočeského kraje v hodnotě Kč a značná sleva na střešní krytinu od firmy Cembrit jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce (zrušení jeviště a přístavba přísálí) v roce 1990 bylo přistaveno sociální zařízení a předělány prostory pro provoz restaurace v roce 2006 byla provedena rekonstrukce střechy, na níž byla získána dotace z Fondu sportu a volného času Středočeského kraje v hodnotě Kč a značná sleva na střešní krytinu od firmy Cembrit Základní informace o TJ:

podlaha byla pravděpodobně původní od 60. let pouhá oprava byla díky velmi špatnému stavu zamítnuta bylo rozhodnuto odstranit původní parkety a nahradit je novými z dotací z Fondu sportu a volného času Středočeského kraje nám byla poskytnuta částka Kč. zbytek byl hrazen z vlastních zdrojů náklady byly jistě také podstatně sníženy díky pracovitosti některých členů rekonstrukce byla zahájena již v červenci 2008, momentálně jsou dokončovány finální práce podlaha byla pravděpodobně původní od 60. let pouhá oprava byla díky velmi špatnému stavu zamítnuta bylo rozhodnuto odstranit původní parkety a nahradit je novými z dotací z Fondu sportu a volného času Středočeského kraje nám byla poskytnuta částka Kč. zbytek byl hrazen z vlastních zdrojů náklady byly jistě také podstatně sníženy díky pracovitosti některých členů rekonstrukce byla zahájena již v červenci 2008, momentálně jsou dokončovány finální práce Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - původní podlaha Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - původní podlaha Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - původní podlaha Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - původní podlaha Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - stav prací Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - stav prací Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - stav prací Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - co všechno nám zbylo Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - listopad 2008 Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - listopad 2008 Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace – začátek prosince Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - nové parkety Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - pokládání podlahy Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - několik snímků pro srovnání Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - několik snímků pro srovnání Rekonstrukce podlahy:

Fotodokumentace - současný stav Rekonstrukce podlahy:

Zbývá už snad jen poděkovat: v první řadě jistě Středočeskému kraji za finanční dotaci všem ostatním, jenž nás jakkoli podpořili nemalé díky určitě patří všem členům, kteří se na rekonstrukci podíleli, převážně p. Císařovi Děkujeme Zbývá už snad jen poděkovat: v první řadě jistě Středočeskému kraji za finanční dotaci všem ostatním, jenž nás jakkoli podpořili nemalé díky určitě patří všem členům, kteří se na rekonstrukci podíleli, převážně p. Císařovi Děkujeme Rekonstrukce podlahy: