Světový den modliteb Program z Malajsie Pátek 2.3. 2012 Kulturní a spolkový dům v Černilově Od 18:30 hod.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

VY_52_INOVACE_Z.6.06-pohyby Země-prezentace
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
ADVENT 2012 Bůh přichází ke mně – já přicházím k Bohu
Účast veřejnosti ve veřejné správě Výkon ústavně zaručených práv II. 31. března 2014.
SVĚTOVÝ DEN BEZ TABÁKU ekoTEAM ekoTEAM SOŠ LOGISTICKÁ A SOU DALOVICE 31. května 2012.
Den Země. Den Země v datech  Roku 1970 poprvé slaven v Americe.  Rok poté začala Den Země slavit OSN.  Jakožto mezinárodní den se začal slavit roku.
ČAS.
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Den Země – svátek planety
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jiří Klein.
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
AC Praha 1890 pořádá. 18.ročník terénního závodu.
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
Nu 9/15-23 V den, kdy byl Příbytek postaven, přikryl Příbytek při Stanu svědectví oblak. Od večera do rána pak spočíval nad Příbytkem.
Prezentace právních klinik STREET LAW – PRÁVO PRO KAŽDÝ DEN
Projekt“ Dotace pro moje město světa IRSKO-DUBLIN Projekt vypracovaly: Lucie Vetráková Anna Vyhnálková, 9.A
12. – 14. října 2012 PÁTEK Pivní pochod PPPPPP Podesáté Páteční Pěší Pivní Průzkumný Pochod – pěší trasa IVV - 10 km Nepomuk – Sokolovna.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jakub.
FÁZE ŽIVOTA.
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
SOBOTA.
Život modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Slovo života Slovo života leden 2012 leden 2012 Každoročně se od 18. do 25. ledna slaví v mnoha částech světa Týden modliteb za jednotu křesťanů, jehož.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
 Touha a nejvyšší hodnota Čechů – funkční rodina a děti  Realita – život vedoucí spíše k destrukci rodin  Rodina je nenahraditelná – má smysl bojovat.
Autor: Jitka Krausová, ERC Stanovy ERC v ČR. autor: Jitka Krausová, ERC Stanovy ERC v ČR Stávající Stanovy ERC byly přijaty Prezidiem ERC v ČR dne
DUM 6 VY_32_INOVACE_ a)Velká Británie, Nizozemí, Lucembursko, Francie, Itálie, Německo b)Belgie, Nizozemí, Lucembursko, Francie, Itálie, Německo.
Centrum pro katechezi, Olomouc 2014 JEŽÍŠOVA VELEKNĚŽSKÁ MODLITBA II.
Abrahámova přímluvná modlitba
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Kniha JOB Podněty k meditaci. Charakter knihy Job  Hebrejský TENACH:  Spisy (Ketubím)  Křesťanská BIBLE:  Naučné (sapienciální) knihy: moudrost ocitající.
Floriade 2012 je Celosvětová zahradnická výstava, která se koná v termínu 5. dubna až 7. října 2012 ve Venlo v Holandsku. Floriade Park se rozkládá.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
1. Z rána, když den se počíná, modlitby tvé buď hodina. Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být stále připraven, Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být.
Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Charakteristika Zachea: 1.hříšník 2.malý 3.bohatý.
TRADICE MODLITBY Vyrobilo centrum pro katechezi Olomouc, 2013.
Eucharistie - svátost jednoty
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ NEDĚLE 8:45 Modlitební chvíle NEDĚLE 9:30 Bohoslužba,
1. Jen v Kristu církev Páně | má základ svůj i cíl, | pro nebe připravil ji, | obnovil, očistil, | za nevěstu ji zvolil | a k nebes svatbě zve; | on lásku.
Síla modliteb Modlitební procházky. Jako věřící jsem povolaní do vztahu s Otcem nebeským a tedy v neposlední řadě k modlitbám. Modlitbou rozumíme rozhovor.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ NEDĚLE 8:45 Modlitební chvíle NEDĚLE 9:30 Bohoslužba, slovo:
VELIKONOCE, LETNICE, PRVOTNÍ CÍRKEV
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
ČÍSLO PROJEKTU ŠKOLY CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO A NÁZEV ŠABLONY POWERPOINT KLÍČOVÉ AKTIVITY III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT PRÁCE.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
KONCEPCE ROZVOJE MÍSTNÍ KULTURY ZLK. ÚKOL č. 1. Koncepce rozvoje místní kultury ve Zlínském kraji na léta Dílčí úkol I – prostorová analýza.
Michnová Lenka CR 2.A.  Spolková republika Německo  Počet obyvatel mil.  Hustota obyvatel – 225 ob. / na km²  Rozloha – ,9 km².
Základní a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR:Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY­­_32_inovace_04_ VELIKONOCE TÉMA: Svět kolem nás, prvouka.
3colorsofcommunity.org Zaslíbení z Matouše 18,20 Kde jsou dva nebo tři shromáždění v mém jménu tam jsem já uprostřed nich malé skupiny celostné Kristova.
KŘESŤANSKÝ KALENDÁŘ Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
EVROPA EVROPSKÁ UNIE VY_32_INOVACE_07-48 Ročník: VIII. ročník
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jitka Havránková
Evangelizace doma.
Plánovaný odjezd: Kulturní dům Vrdy – 6:00 hod.
Název školy: ZŠ a MŠ Březno Autor: Jaroslava Pilná
MŠE SVATÁ. Doxologie, obřady svatého přijímání
Bohumila Černohlávková ; Daniela Pelechová ; Míša Mrnka -BLAHOPŘEJEME-
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Transkript prezentace:

Světový den modliteb Program z Malajsie Pátek Kulturní a spolkový dům v Černilově Od 18:30 hod.

„ Kde se dva nebo tři sejdou v mém jménu, tam budu s nimi…“ PŘIDÁTE SE? Každoročně se od roku 1920 schází křesťané z různých církví a nejrůznějšího věku, ženy i muži, ke Světovému dni modliteb. Světový den modliteb se koná pravidelně první pátek v měsíci březnu. Pro shromáždění jsou připravovány texty, jejichž autorkami jsou ženy, každý rok z jiné země. Téma pro Světový den modliteb vybírá mezinárodní přípravný výbor. Tématem pro rok 2012 je: Let´s justice prevail – Nechť převáží spravedlnost Texty připravily ženy z Malajsie.

Logo Světového dne modliteb - autorkami jsou irské ženy - bylo přijato jako logo Světového dne modliteb v roce Zahrnuje 4 symboly: Kompas ukazující 4 světové strany, Klečící osoba, Keltský kříž, Kruh, reprezentující jednotu skrz naši rozdílnost.