Cestovní kancelář Doris Nabízíme tyto destinace:.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hlavní atrakce zájezdu: Vychutnání ruchu a atmosféry Čínské čtvrti.  Návštěva chrámu Wat Po s velkou zlatou sochou ležícího Buddhy a Královského Paláce.
Advertisements

Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Německo září – 4. října.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Zeměpis Ročník : 8.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Filtry Prezentace Petra Vlachová. Zadání: Ředitel Spolany, akciové společnosti, získal od svých stálých zákazníku možnost rekreace. Pan Sýkora chce.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Zájezdy cestovní kanceláře BLUDNÝ HOLANĎAN Martina Jasparová, 4. I
se tábořilo za první republiky 1 Jak se tábořilo „kdysi“  Staré kroniky  Historie  Album věnované ETS  Úryvky z Hlasatele.
Ten, ta, to II Fill in the blanks with the appropriate forms of ten. Vzor: Proč potřebuješ ___ knihy? Proč potřebuješ ty knihy? *Taken from Review Lesson.
Itálie Itálie.
Nový epochální výlet pana Broučka, tentokráte do 15. století
Uvádí zájezd cestovní kancelář
Proč je důležité studovat Principy
Zájezd do Jindřichova Hradce
Anet a Šárka 5. A.  Motto: Svoboda nebo smrt  Hlavní město: Atény  Nejvyšší bod: Olymp (2 917 m n. m.)  Počet obyvatel:  Jazyk: řečtina.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
Příroda a okolí Spišské Nové Vsi
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.
PYRAMIDA Opakování ČR 1. část.
Chorvatsko.
Cestovní kancelář SUPER-IN
InfoBUS Olomouckého kraje. Kampaň Olomouckého kraje na podporu CR LÉTO 2009 InfoBUS byl v roce 2007 a 2008 hodnocen jako velmi úspěšná aktivita, kterou.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
REGIONY EVROPY JIŽNÍ EVROPA.
Jihovýchodní Evropa Albánie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Chorvatsko, Itálie, Kypr, Maďarsko, Řecko, Makedonie, Moldavsko, Rumunsko, Slovinsko,
PORTUGALSKO Karolína Mezlová. Odkazy Informace o zemi galerie kuchyň významná města-kultura akce a výlety.
Hlavní atrakce zájezdu: Projížďka v jeepney, ve vyzdobeném autobusu připomínající americký Jeep. Procházka v nejstarší čínské čtvti na světě. Bezstarostná.
Prodej a marketing chorvatských rezidenčních/rekreačních projektů 23. listopadu 2006.
Vlastivěda 5 Vypracovala: Lucie Holanová, ZŠ a MŠ Višňová
Evropské regiony- Jižní Evropa - Řecko
Hydrologické poměry – povrchové vody
Afrika orientace na mapě VY_32_INOVACE_Ze z 2
EVROPSKá UNIE.
Středočeský kraj.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
ÚVOD Nizozemsko nebo-li Holandsko, je jednou ze tří zemí Nizozemského království ležící v severozápadní Evropě. Je jednou z nejhustěji osídlených zemí.
Historie Starověkého Řecka
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Subtropy 16. března 2006.
Uvádí zájezd cestovní kancelář
KRÉTA - západní část 2009 FOTOGRAFIE: Jaroslav LIMBURSKÝ + ZVUK.
Naše cestovní kancelář je velmi dobrá, máme široký výběr míst, kam si můžete zaletět, či zajet. Máme kvalitní dopravní prostředky. Náš personál je také.
OREA HOTELS představuje téměř 6000 připravených, komfortních hotelových lůžek, 1200 pohodlných míst u prostřených stolů s kvalitní současnou gastronomií,
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_88.
Oblast: JV Evropa Chorvatsko
MÍSTO,KDE ŽIJI JE VSETÍN
CESTOVNÍ AGENTURA NEKO TOUR
Chtěli bychom vám představit evropský stát který se nazývá Itálie.
4. třída Vojta Kos. S tátou nebo s mámou/ 2lidi Místo Seychely Na 10 dní / letecky, ubytování a polopenze Cíl dovolené Odpočinek, poznání Cenový limit:
CESTOVNÍ RUCH.
CESTA KOLEM SVĚTA ANDREA MARŠALÍKOVÁ, 1.B. LONDÝN LONDÝN JE HLAVNÍM MĚSTEM VELKÉ BRITÁNIE NAJDEME ZDE NAPŘ. ZNÁMÉ LONDÝNSKÉ KOLO, TOWER BRIDGE, BUCKINGHAMSKÝ.
Cestov á ní Kateřina Snopková IX.B ZŠ Řevnice 2014/2015 vedoucí absolventské práce : Mgr. Jana Tučková.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_12_INOVACE_001_ Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
CK-DEKADA Cestovní kancelář Hledáte teplo,přijďte za námi a je to!
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Cestovní ruch I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
DOVOLENÁ Fornůsková, Luběnová 8. A.
Připravte se právě začínáme
Evropská letoviska Název školy: ZŠ Salvátor
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_52_INOVACE_03_Ostrovy_a_poloostrovy_ib2 Číslo projektu: CZ1.07/1.4.00/ Autor:
Subtropy Richard Průžek.
Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá
Řecko Anet a Šárka 5. A.
PRODUKTY TURISTICKÉHO PRŮMYSLU
Španělsko Turza lubor 4.a.
Transkript prezentace:

Cestovní kancelář Doris Nabízíme tyto destinace:

Itálie: Jen málokterá země může turistovi nabídnout rozsáhlé pláže, vysoké hory, a také dokonalou architekturu v čele se světově proslulými památkami. To všechno splňuje Itálie a právě proto se stala dovolená v těchto jihoevropských krajinách snem mnoha Evropanů. Je pochopitelné, že zmíněné tři faktory by ještě nebyly těmi zlomovými, protože se přeci jen dá najít pár lokalit, které se Itálii v tomto směru vyrovnají. Na druhou stranu už nemohou turistovi vynahradit vynikající kuchyni, takřka rodinnou atmosféru, kterou je Itálie proslulá, a také vynikající víno, jehož pěstování umožňuje takřka ideální počasí na Apeninském poloostrově. Objednejte zájezd do a ušetříte až Kč za osobu.

Chorvatsko: Upřímně vás zdravíme a máme radost, že hodláte navštívit Chorvatsko. Každý národ miluje svou vlast a považuje ji za nejkrásnější. Chorvati říkají své zemi podle úvodních slov své státní hymny "krásná naše". Chorvatská republika je evropský parlamentní stát, jenž je součástí evropské politické a kulturní historie. Svou velikostí patří mezi středně velké evropské země. Chorvatsko je státem otevřeným světu, s jednoduchými pasovými a celními formalitami, země klidu a úcty vůči svým hostům. Chorvati usilují o to, aby "krásná naše" byla taková i pro ty, kteří do ní zavítají a aby si z ní odnesli ty nejkrásnější vzpomínky. Vítáme vás v Chorvatsku!¹ Aktualizováno LAST MINUTE DOVOLENÁ TermínPobytové místo / ubytováníDopravaCena od Česká republika, Luhačovice, 3x polopenze Rezidence AMBRA**** Kč Rezidence AMBRA****

Egypt: Dovolená v Egyptě je mezi Čechy stále častější volbou. Právě zájezdy do Egypta vám toti nabídnou vše, co si žádá vysněná dovolená. Egypt si zamilujete díky fascinující historií, oslnivě krásným plážím a tyrkysovému moři. Vyberte si Egypt dovolená zde má příchuť exotiky a orientálního luxusu. Přitom snadno najdete i cenově velmi výhodný zájezd. Egypt má mnoho pokladů: Pyramidy, výlety do pouště, kouzelný podmořský svět pro potápěče. Bílé pláže k tomu nalákají všechny, kdo hledají hlavně relaxaci a pobytové zájezdy. Egypt má recept na skvělé léto i nezapomenutelné exotické dovolené v zimě. Hotel ALI BABA P Hurghada Kč

Turecko: Dovolená v Turecku je příležitostí poznat atraktivní bránu do Orientu. Turecko má dlouhé pobřeží s oblíbenými plážemi, na východě území jsou ovšem i dosud téměř neobjevená místa. Turecko nabízí nepřeberné množství památek i příležitostí poznat pravou orientální kulturu. Puerto PlataPuerto Plata € Kč Punta Cana € KčPunta Cana

Kypr: Populární ostrov ve Středozemním moři nabízí vše, co si žádá perfektní dovolená. Kypr má krásné pláže všeho druhu, čistou vodu a množství dalších prázdninových atrakcí. Vaše dovolená na Kypru může být skutečně aktivní. Kromě potápění a dalších vodních sportů nabízí populární letoviska i golf nebo tenis, vynikající podmínky tu mají i horolezci nebo cyklisté. Pobyty na Kypru, který je nazýván ostrovem bohyně Afrodité, jsou skvělou příležitostí k aktivnímu odpočinku u moře. PALM BEACH HOTEL l ****Strava: PolopenzeCena: Kč PALM BEACH HOTEL l **** Termín:

Těšíme se na vaší návštěvu a přejeme krásný den!!! Čerpala jsem z růzdných www stránek.