Kabelová televize Pržno LISTOPAD 2012. Program KTV Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem OÚ Pržno.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KTV Pržno Září 2012.
Advertisements

KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
KTV Pržno Březen 2010.
KTV Pržno Květen 2014.
KTV Pržno Listopad Program KTV  Naši jubilanti  Kompostéry!!!!!!!  Výměny řidičských průkazů!!! POZOR!  Klub seniorů  Co najdete na úřední.
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
Duben Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Výměny kotlů – Výzva MSK  Svoz odpadů v dubnu  Klub seniorů – dubnové pozvánky.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Kabelová televize PRŽNO ÚNOR Únoroví jubilanti Informace FÚ Frýdlant n/O Co najdete na úřední desce Výsledky Tříkrálové sbírky Oznámení SmVaK Oprava.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV Naši jubilanti Výměny řidičských průkazů!!! POZOR! Zasedání ZO Pržno 20/ Co najdete na úřední.
KTV PRŽNO Listopad Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno Rodinné centrum Mašinka – pozvánka (NOVÉ)
Začátek letního času. Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v březnu Informační SMS systém Zápis do MŠ Pržno.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.
Listopad 2009 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
Kabelová televize Pržno
KTV listopad 2010.
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
KTV PRŽNO LISTOPAD Program KTV Jubilanti, oslavenci Kulturní komise vyhlašuje a pořádá…. Klub seniorů - pozvánky na listopad Co najdete na úřední.
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - pozvánky Kulturní pozvánky CZECH Point Nabídka práce AZkov-komaxit.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.

Kabelová televize Pržno
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Červen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
KTV PRŽNO Červenec 2017.
KTV PRŽNO Únor 2018.
KTV PRŽNO Leden 2018.
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Transkript prezentace:

Kabelová televize Pržno LISTOPAD 2012

Program KTV Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem OÚ Pržno žádá občany…. OÚ Pržno žádá občany…. Klub seniorů - pozvánky na listopad Klub seniorů - pozvánky na listopad Jubilanti, oslavenci Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Co najdete na úřední desce ZUMBA na Pržně ZUMBA na Pržně Výuka břišních tanců Výuka břišních tanců Svoz odpadů Svoz odpadů SK Pržno informuje SK Pržno informuje ŘP - výměny ŘP - výměny Kontejnery na listí a drobný zelený odpad Kontejnery na listí a drobný zelený odpad ČD informují o výlukách - NOVÉ ČD informují o výlukách - NOVÉ

Obecní knihovna v Pržně pořádá besedu s cestovatelem Janem Tomšíčkem. Obecní knihovna v Pržně zve nejen čtenáře, na besedu s Janem Tomšíčkem, autorem řady cestopisů. Tento svérázný cestovatel ve svých zatím pěti knihách zachycuje cyklistické putování řadou kontinentů. Cestoval vždy na svém více než 30 let starém kole zn. favorit a ujel desetitisíce kilometrů Afrikou, Ásií i Evropou. Beseda s promítáním diapozitivů se uskuteční ve čtvrtek 8. listopadu 2012 od hodin v objektu bývalé mateřské školy, ve které se nachází nově otevřená obecní knihovna, která rovněž nabízí kompletní autorovu tvorbu.

OÚ Pržno žádá občany.. Žádáme občany, kteří vlastní fotografie či jiné záznamy z povodní v roce 1997 a 2010 o jejich zapůjčení na OÚ Pržno. Materiály můžete zasílat i elektronicky na Děkujeme

Něco málo ze zapomenutého času Pržna. Tímto Vás pěkně prosím o zapomenuté fotografie z našich školních let. Vzpomínky pouze z Pržna a ze školních lavic. Rádi bychom pro Vás připravili malou expozici těchto snímků. Dejte Vašim vzpomínkám křídla,aby se prolétly a zakroužily nad hlavami ostatních. Naším cílem je dát dohromady jakýkoliv materiál od počátku školní docházky v Pržně. Snímky a ostatní materiál prosím noste podepsané p. Marii Vašutové. Můžete i psát na nebo na OU. Máte-li i staré školní potřeby či hračky, můžete je také přibrat. Mnohokráte děkuji za Kulturní komisi, Marie Vašutová

Naši oslavenci V tomto měsíci oslaví svá životní jubilea tito naši spoluobčané: V tomto měsíci oslaví svá životní jubilea tito naši spoluobčané: paní Helena Kološová70 let paní Helena Kološová70 let pan Antoním Sasýn65 let pan Antoním Sasýn65 let pan Josef Polášek60 let pan Josef Polášek60 let pan Zdeněk Hruška50 let pan Zdeněk Hruška50 let Oslavencům přejeme hodně zdraví a štěstí do dalších let.

Co najdete na úřední desce Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 9/2011 Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 1/2009 Nařízení KVS pro MS kraj č. 2/2010 Nařízení KVS pro MS kraj č. 4/2010 Nařízení Státní veterinární správy ze Nařízení KVS pro MS kraj č. 3/2011 o mimořádných veterinárních opatřeních k prevenci a tlumení nebezpečné nákazy - varroázy včel Oznámení změny koncepce „Aktualizace Krajského integrovaného programu ke zlepšení kvality ovzduší Moravskoslezského kraje“ Zasedání zastupitelstva - oznámení Veřejná zakázka - komunikace Olivkovo Rozhodnutí - VO Olivkovo

VÝMĚNY ŘIDIČSKÝCH PRŮKAZŮ Vydané platí do od do od uvedeno na ŘP MěÚ Frýdlant nad Ostravicí, Hlavní 139 (vedle Ommy), 1. patro – vlevo, přepážka „ŘIDIČI“ Co musím mít s sebou? - platný průkaz totožnosti (občanský průkaz, pas) - jednu fotografii (3,5 x 4,5 cm - čelní pohled) - řidičský průkaz Úřední hodiny Pondělí 8.00 – hodin Středa8.00 – hodin (Polední přestávka – hodin) Kdy budu mít vystaven nový ŘP? -lhůta pro převzetí nového ŘP je 20 pracovních dní (podle počtu žádostí)

Klub seniorů - pozvánky Setkání - První pondělí v měsíci je tradičně vyhrazeno prvidelnému setkání, které se koná od hodin v zasedací místnosti bývalé mateřské škole. Plavání - K návštěvě bazénu v GIFF aréně ve Frýdlantu nad Ostravicí se senioři vydají v úterý od do hodin. Odjezd vlakem v hodin. Zváni jsou nejen členové, ale také ostatní občané, případně maminky s dětmi.

Výuka břišních tanců tělocvična ZŠ v Pržně Lekce probíhají každé úterý. Od 17 hod. do 18 hod. výuka pro děti do 15 let, za cenu 200 Kč/ 10 lekcí. Od 18 hod. do 19 hod. výuka pro dospělé, za cenu 600 Kč/ 10 lekcí. Těší se na Vás SAMIRAH. TEL

Svoz odpadů v listopadu Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 14. a

SK Pržno - oddíl kopané Příští zápasy: Ženy od SK Pržno - Brušperk Muži od SK Pržno - Řepiště B MUŽI Tošanovice - SK Pržno 7 : 3 (5:1) Branky vstřelili: Jakub Šindelek 2 a Marek Matýsek Ženy Veřovice - SK Pržno NEHRÁNO

ČD Informace o výlukách NOVÉ Frýdlant n.O. - Frenštát p. R. - výluka proběhne ve dnech vždy od 7.10 hod. do hod. Všechny vlaky jsou po dobu výluky ve vyloučeném úseku nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. Umístění zastávek NAD: Frenštát p.R. před nádražní budovou Kunčice p.O. autobus. točna před nádražní budovou Čeladná autobus. zast. před nádražní budovou Frýdlant n.O. před nádražní budovou

ČD Informace o výlukách NOVÉ Frýdek-Místek - Baška - výluka proběhne dne od 7.30 hod. do hod. Všechny vlaky jsou po dobu výluky ve vyloučeném úseku nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. Umístění zastávek NAD: Frýdek-Místek před nádražní budovou Baška před nádražní budovou

Kontejnery na listí Od budou opět v obci rozmístěny kontejnery na listí a drobný zelený odpad ze zahrad. Do nich můžete tento biologický odpad průběžně odkládat. Jsou umístěny stejně jako v loňském roce (u hasičárny, za kravínem, lok. Bojdová) Od budou opět v obci rozmístěny kontejnery na listí a drobný zelený odpad ze zahrad. Do nich můžete tento biologický odpad průběžně odkládat. Jsou umístěny stejně jako v loňském roce (u hasičárny, za kravínem, lok. Bojdová) Občané se zájmem o ekologickou likvidaci listí, si mohou na OÚ zakoupit kvalitní PVC pytle / 15,- Kč. Občané se zájmem o ekologickou likvidaci listí, si mohou na OÚ zakoupit kvalitní PVC pytle / 15,- Kč. POZOR!!!!!!!!!!! POZOR!!!!!!!!!!! Zaměstnanci OÚ budou od listopadu vždy v pondělí a ve čtvrtek svážet pytle s listím. Pytle zanechávejte u plotu do 7.00 ráno. Zaměstnanci OÚ budou od listopadu vždy v pondělí a ve čtvrtek svážet pytle s listím. Pytle zanechávejte u plotu do 7.00 ráno. Využijte této služby, nepalte listí!! Využijte této služby, nepalte listí!! Listí do kontejnerů z pytlů vysypávejte!!! Listí do kontejnerů z pytlů vysypávejte!!! Děkujeme. Děkujeme.

Kontejnery na listí ANO!!! NE !! NE !!