POMOC DIAKONIE CÍRKVE BRATRSKÉ V ZAKARPATÍ. Navazuje na dávnou historii  Práce sirotčince ve Svaljavě do roku 1938  Práce Stanislava Heczka i dalších.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„INSPEKČNÍ“ CESTA NA PODKARPATSKOU RUS pro Diakonii CB vypracoval Petr Kučera Jak byla využita pomoc Diakonie CB v Podkarpatské Rusi.
Advertisements

Rozhodování výrobce a spotřebitele o vhodných bankovních produktech a službách v podmínkách hospodářské krize Ing. Tomáš Krajíček.
Finanční situace systému veřejného zdravotního pojištění a úhrady zdravotní péče v roce 2009 Praha, 20. listopadu 2008.
Jaderná energie.
nedostatek pohybových aktivit
SANATORIUM ZÁTIŠÍ Ján Cabadaj.
Mzdy musí být zúčtovány v období, kdy byla: a) vykonaná práce b) za které odměna náleží (např. mzda za svátky)
Cíle o.s. SANANIM Poskytování profesionální pomoci a léčby problémovým uživatelům návykových látek Poskytování pomoci a léčby ve všech fázích rozvoje.
Práce s ekonomickými informacemi v oblasti mezd a neinvestic část 2. - FIS Ing. Dagmar Hanušová.
Nástroje finančního trhu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Zabezpečení v případě nemoci a svízelných sociálních situacích Mgr. Hana Svobodová.
Životní pojištění AMCICO AIG Life 2008
Podpora zaměstnanosti na místní úrovni: sociální podnikání Příklady z Rakouska a Polska Praha
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Výsledky projektu HEZR hodnocení ekonomických a sociálních opatření ve zdravotnictví Tisková konference
Sociální zabezpečení 3. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Sdružení onkologických pacientů Karviná ONKO-NADĚJE Karviná se sídlem v Karvinské hornické nemocnici Karviná Nové Město.
Péče o seniory, nemocné a umírající v domácím prostředí
TRANSPLANTACE LEDVIN.
Komunitní terénní centrum Psychiatrické nemocnice Bohnice
DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE.
Teologický rozměr majetkového vyrovnání. Co je církev Existuje mnoho pohledů na církev.  Instituce s hierarchickými i demokratickými prvky  Kristovo.
Rozumíme penězům Buštěhrad Projekt Rodina Splátkova  Sociální postavení  Ekonomická situace  Příjmy  Výdaje  Finanční produkty / stavební.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Ekologicko – charitativní projekt Haima První akce proběhla na podzim 2000 Probíhá dvakrát do roka na podzim a na jaře. Studenti sbírají.
o hospodářské soběstačnosti a o samofinancování církve“
Moderní žena myslí na budoucnost II. Jan Diviš. Bude v ČR důchodová reforma? Demografické okénko Rok 2003 Poválečné ročníky na prahu důchod Dobrá zpráva,
Integrovaný operační program Oblast intervence - Služby v oblasti veřejného zdraví.
Vážení obchodní partneři, V souvislosti se zákonem č. 261/2007 Sb., o stabilizaci veřejných rozpočtů si Vám dovolujeme ukázat přehled dopadů tohoto zákona.
Právo sociálního zabezpečení J.Kožiak. Předmět úpravy  Pojem Právní odvětví, které upravuje pomoc občanům v tíživé společenské situaci z veřejných zdrojů.
Odměňování a rozvoj zaměstnanců na dělnických pozicích ve společnosti Makro Cash & Carry ČR, s.r.o. a METRO Cash & Carry Slovakia, s.r.o. 1. Introduction.
ROZVAHA říjen 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070108
1 Dopravní nehody s tragickými následky jsou bohužel průvodním jevem rozvoje civilizace. Často při nich přicházejí o život rodiče, kteří po sobě zanechají.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
Finanční plán – rozpočet domácnosti II
KVĚTINOVÝ DEN-ČESKÝ DEN PROTI RAKOVINĚ
Prosinec 2007 MUDr. Jana Valjentová a kolektiv Cesty domů
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Marek.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ ČTVRTEK 9:30 Boží hod Vánoční Slovo: Daniel Jurčo NEDĚLE.
TÉMA 10 VÝDAJE NA SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ. Člověk se dostane v životě do nesnází, v nichž potřebuje pomoc a podporu - peněžní, věcnou i jinou POMOC může.
Důchodová reforma od autor: Zdeněk Minář.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Zhoubné nádory dětí a sport Jan Novotný, Hana Hrstková*, Martina Novotná Pedagogická fakulta MU, Brno *Lékařská fakulta MU, Brno.
Moldavsko. Základní informace Hl. město: Kišiněv Leží mezi Ukrajinou a Rumunskem. Počet obyvatel: Složení obyvatel: Moldavané, Rumuni, Ukrajinci,
Proč by měl dát zaměstnavatel šanci pracovat člověku po ukončení léčby aneb legislativou dané motivační nástroje Hana Potměšilová 23. října 2015, PRAHA.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Diakonie Církve bratrské PREZENTACE O Diakonii CB » Vznikla v roce 1994 jako nestátní nezisková organizace s celostátní působností. » Zřizuje ji.
DOP-HC s.r.o. Dům ošetřovatelské péče – Home Care Dolní Rychnov Prezentuje: MSc. Magdaléna Radošová Scholzová, MBA
MISIJNÍ VÝJEZDY Pokračují i v roce Kdo pojede?
Vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc obětem nepokojů Ukrajině Pomoc Charity bude zaměřena na podporu zdravotnických zařízení a následnou pomoc lidem, kteří.
Klinika infekčních, parazitárních a tropických nemocí Nemocnice Na Bulovce Hana Roháčová Klinika infekčních, parazitárních a tropických nemocí, Nemocnice.
Příklad dobré spolupráce ADP s poskytovateli sociálních služeb Koppová L., Walachová D. MEDICA zdravotní péče, s.r.o.
Diakonie Církve bratrské celocírkevní sbírka 2016.
Podpora dětí a mladých dospělých v Dětském domově Radost a jejich příprava na vstup do samostatného života Daniel Walbröl mezinárodní konferencE v rámci.
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
DOZP Zběšičky – pracoviště Duha Písek
Důležitost propojování zdravotního a sociálního systému
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Zvláštní druhy pojištění (prezentace)
Něco, co mohou napsat jen děti
Finanční situace systému veřejného zdravotního pojištění a úhrady zdravotní péče v roce 2009 Praha, 20. listopadu 2008.
MOBILNÍ HOSPIC SV. KRYŠTOFA
Pomoc Diakonie Církve bratrské na Podkarpatské Rusi
PaedDr. Alena Gajdůšková místopředsedkyně Výboru pro sociální politiku Výbor pro zdravotnictví Petiční výbor POSLANECKÁ SNĚMOVNA PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Transkript prezentace:

POMOC DIAKONIE CÍRKVE BRATRSKÉ V ZAKARPATÍ

Navazuje na dávnou historii  Práce sirotčince ve Svaljavě do roku 1938  Práce Stanislava Heczka i dalších pracovníků v sovětských letech

Pokračovala balíčkovými akcemi Vánoční radost

Pokračuje dodnes formou finanční pomoci nemocným  Běžný plat v Zakarpatí: USD  Běžný důchod : 100 USD  Zcela banální operace: cca 1000 USD  Chemoterpaie: cca USD  Vše se platí přímo na ruku, neexistuje zdravotní pojištění.

Pokračuje dodnes formou finanční pomoci nemocným

 Pomáháme lidem v nesnadné životní situaci, se kterými máme dlouholeté vztahy  Například:  Bratr Šelemba s nemocnými dětmi

Pokračuje dodnes formou finanční pomoci nemocným  mezi novými příjemci dáváme přednost onkologicky nemocným pacientům, ve středních letech a v nesnadné sociální situaci.  Sestra z Ugly, která je po úspěšné léčbě zhoubné krevní nemoci.

Jak pomoci:  FINANČNĚ PODPOŘIT SBORKU V RÁMCI NEDĚLE DIAKONIE  NEBO  Poslat speciální dar na účet diakonie CB a do poznámky napsat „ukrajina“  Číslo účtu: /0300

Informace: