Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Katalog sociálních služeb EXPORT katalogu sociálních služeb SocialniSluzbyUK.cz Projekt „Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí stáž 23. dubna 2013.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Ing. Stanislava Správková
Národní soustava povolání III Konference Národní soustava povolání - moderní nástroj světa práce Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Zvyšování kvality služeb pracovníků v přímé obslužné péči prostřednictvím vzdělávání.
OP LZZ Název prioritní osy: Sociální integrace a rovné příležitosti Název oblasti podpory: Podpora sociální integrace a sociálních služeb Výzva pro předkládání.
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
Podpora přípravy projektů NNO pro příští programovací období 2007 – 13 Chceme zpracovat takové projekty NNO, jejichž cíle jsou společné více organizacím.
1 Zpráva o výsledcích finančních kontrol ve veřejné správě za rok 2006 – za Liberecký kraj a jím zřízené příspěvkové organizace.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
Mgr. Daniel Rychlik , Ostrava
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu „Podpora vzdělávání a supervize v sociální.
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Individuální projekty MZ Globální granty Porada hlavních sester ČR Lékařský dům.
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Kvalita v sociálních službách jako proces
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Název operačního programu:
Ing. Stanislava Správková
Transkript prezentace:

Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů

Cíl projektu zvýšení dostupnosti a kvality sociálních služeb v Ústeckém kraji nástroje –elektronický katalog sociálních služeb na území Ústeckého kraje – zvýšení informovanosti uživatelů sociálních služeb o aktuální nabídce poskytovaných služeb –vyhodnocování dat – zavedení systému hodnocení poskytování sociálních služeb a –soubor vzdělávacích kurzů – zvýšení kvalifikačních dovedností pracovníků v sociálních službách

Výstup projektu – katalog sociálních služeb Elektronická a listinná verze katalogu SocS (1. Q 2012 – 1. Q 2013) zjednodušení a centralizace informací o sociálních službách a poskytovatelích sociálních služeb Uživatelé jednoduchý přístup k databázi a informacím o poskytovatelích SocS Poskytovatelé zařazení v informačním systému (katalogu) individuální aktualizace informací o poskytovaných SocS Veřejná správa informační zdroj pro efektivní plánování a koordinace SocS systém pro vyhodnocení efektivity

Výstup projektu – vzdělávací kurzy realizace 2.Q 2012 – 1.Q 2013 Vzdělávací kurzy budou zahájeny v měsíci červnu vzdělávacích modulů (v rozsahu 8 – 32 hodin) 3 kvalifikační kurzy (v rozsahu 164 – 174 hodin) pro pracovníky v sociálních službách a sociálním pracovníkům kurzy jsou BEZPLATNÉ kapacita kurzu je 15 – 20 osob akreditovaní, fundovaní a zkušení lektoři kurzy splňují povinnost dalšího vzdělávání danou §111 odst. 1 a § 116 odst. 9 zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách

Registrační číslo: CZ.1.04/3.1.00/ Částka: ,00 Kč Program: Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Doba realizace projektu: 1. duben 2011 až 31. březen 2013 Realizátor projektu: Ústecký kraj –odbor strategie, přípravy a realizace projektů KÚ PaedDr. Eva Bulasová, Bc. Zdena Tlapáková, -Odborný garant projektu Ing. Karel Giampaoli, odbor sociálních věcí a zdravotnictví Informace o projektu

Upozornění pro poskytovatele sociálních služeb Vzdělávací kurzy budou zahájeny v měsíci v červnu 2012 Podrobnosti o způsobu přihlášení najdete na webových stránkách dodavatele vzdělávacích kurzů (firma bfz o.p.s. Cheb) Vzdělávací kurzy organizuje středisko bfz o.p.s. v Litoměřicích Informace: Ing. Lucie Tesaříková – koordinátorka kurzů, telefon: – mobil: