Struktura personální směrnice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
III. výroční kongres poskytovatelů sociálních služeb ČR
Advertisements

Projektový záměr : Zmapování vnitřních procesů na MS ČR
VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK
Řízení lidských zdrojů
Pracovněprávní vztahy v organizaci
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Postupy pro zadávání zakázek při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK.
Řízení dokumentace.
Nabídka personálních služeb
ČSN EN ISO 19011:2003 Mezinárodní norma
Základy managementu Řízení lidí Ing. Ivana Pražanová
Analýza a popis pracovního místa
Analýza dopadu zákona č. 300/2008 Sb. do území JUDr. Kateřina Černá Ing. Václav Koudele.
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PERSONALISTIKA Všechno v mém životě souvisí AC Education.
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
- manažerská práce je závislá na lidských zdrojích - manažeři uskutečňují cíle podniku prostřednictvím svých spolupracovníků - personální management se.
Přehled personálních písemností Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Vypracovali: Marcela Kučerová Martina Ševců Radka Šebková
InSITE - between you and information Hynek Rais, ředitel pro poradenské služby inSITE, s.r.o. Cyklus workshopů v rámci HR živě „Jak si správně vybrat“
Management a rozvoj obcí
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 5. května 2012 Název: VY_32_INOVACE_
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_07.
Úloha personální práce v podniku Organizování procesu změn ve struktuře a kvalitě lidských zdrojů organizace v souladu s potřebami, které jsou dány požadavky.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Příručka jakosti Ing. Zdeněk Aleš, Ph.D.
Aktivita č. 6 Návrh a zavedení systému řízení kvality Workshop Výsledky analytického šetření.
Dokumentace systému managementu jakosti
Personální řízení Cvičení 1
Sněmovní tisk 1046 Legislativní komise RVŠ. Sněmovní tisk 1046 Sněmovní tisk 746/3 Obsah: –řešení ubytovacích stipendií pro studenty soukromých vysokých.
Personální funkce Ekonomika a řízení podniku 2008/2009 Seminář č. 6 JUDr. Martin Landa.
Personální procesy.
Návrh struktury personálního spisu
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
Podnikatelský plán VEBER, Jaromír a kol. Management – základy, prosperita, globalizace. Praha: Management Press, 2002, ISBN , str. 464 –
Schéma procesu vstupy Průběh procesu výstupy činnost ZDROJE.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Návrh struktury personálního spisu
Moderní personalistika I. BLOK
ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚR PRACOVNÍKŮ
1 Výběr a přijímání zaměstnanců. 2 Výběr a přijímání zaměstnanců : Je realizováno na základě jednotné metodiky přijímacího pohovoru, jehož základem je.
Pracovní smlouva - co musí a nemusí obsahovat
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
Management Přednáška 5: - Výběr a rozmístění pracovníků
Jak založit tiskový útvar Cvičení od 14:00 do 15: PaedDr.Emil Hanousek,CSc., :: Ing. Martin Švehla
Personální plán pro podnikatelský plán
Vypracovaly: Vendula Hrstková Petra Skaláková Jana Knapešová
1 Postup při provádění inspekce v místě poskytování sociálních služeb Odbor sociální péče a zdravotnictví Magistrát hlavního města Prahy.
Organizace a řízení systému oceňování Richard Almy.
Trendy v řešení bezpečnosti informací (aspekty personalistiky) F.S.C. BEZPEČNOSTNÍ PORADENSTVÍ a.s. Tomáš Kubínek
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Silvie Doubravská AIA AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_16.
II. kolo kulatých stolů – SMS ČR MAS Hustopečsko – MěÚ Hustopeče 26. srpna 2015.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazné postupy pro.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Autor bakalářské práce: Martina Moravcová, DiS. Vedoucí bakalářské.
Administrativní procesy u původce a manipulace s dokumenty
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Assessment centrum.
Administrativní procesy u původce a manipulace s dokumenty
Název projektu Název společnosti Jméno lektora
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Kariérní dráhy na ústavu konstruování FSI VUT v Brně
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
Assessment centrum.
Transkript prezentace:

Struktura personální směrnice 8.Kruh Veřejná správa a regionální rozvoj Daniel Kolář Petr Klouček Lukáš Mráček Alena Kejdová

Zpracování návrhu dokumentu Tvorbu řídících dokumentů systému managementu zabezpečují vedoucí pracovníci zodpovědní za danou oblast případně ve spolupráci s dalšími dotyčnými odděleními.

Struktura dokumentu účel dokumentu oblast platnosti související dokumenty základní definice, pojmy a zkratky vlastní popis se stanovením pravomocí a zodpovědností seznam příloh záznam o distribuci a prostudování list revizí

Účel personální směrnice Účelem této směrnice je popsat činnosti spojené se stanovením požadavku na kvalifikaci pracovníků, stanovení zásad pro obsazování pracovních míst a dodržení správného postupu při uzavírání a ukončení pracovního poměru.

Oblast použití Tato směrnice platí pro všechny zaměstnance dané společnosti ,kteří se podílejí na zabezpečení přijímání nových pracovníků, rozvazování pracovních poměrů se zaměstnanci a udržováním jejich žádoucí motivace.

Pojmy a definice Požadavek Kvalifikace Předvýběr uchazečů Nástup Výstup

Popis činností Kvalifikační požadavky Požadavek na obsazení pracovního místa Předvýběr uchazečů Výběr uchazečů Uzavření smlouvy Přidělený pracovník Dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr Hodnocení pracovníka před skončením pracovní lhůty Ukončení pracovního poměru Dokumentace

Kvalifikační požadavky požadovaná kvalifikace požadovaná praxe (druh a délka) teoretické znalosti praktické dovednosti jiné požadavky nebo omezení

Požadavek na obsazení pracovního místa Formy zveřejnění interní oznámení v rámci společnosti externí oznámení (v tisku, internet, na ÚP prostřednictvím personální agentury Zveřejnění zpravidla obsahuje jméno společnosti, požadovaná profese základní požadavky na uchazeče datum nástupu v případě výběrového řízení termín předání písemných podkladů kontaktní adresa, jméno, telefon a fax

Dokumentace Všechny písemné dokumenty, které souvisí s nástupem a výstupem pracovníků se stávají součástí osobního spisu.

Přílohy Formuláře související s personálním řízením Popis pracovní funkce Kvalifikační požadavky Výstupní list Záznam o vstupním školení Plán záuční doby Výpůjční list

Děkujeme za pozornost