„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Projekt EU – OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Plán akcí SKIP 08 Východní Čechy na rok. Zima •Přechod Jestřebích hor byl naplánován na Díky oblevě se tento ročník nemohl uskutečnit.
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
VI. ročník.
2. Koordinační meeting Praha, Česká republika
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
KOPANÁ 4.
CHARAKTERISTIKA ·     je seznam nabízených pokrmů a příloh;   ·     svým vzhledem a obsahem reprezentuje provozovnu;       je reklamním a propagačním prostředkem.
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Výrobní střediska v závodech společného stravování
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, ROZDĚLENÍ
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.09 SOU Obořiště
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Rozvoj a zkvalitňování odborného vzdělávání na středních školách a vyšších odborných školách Moravskoslezského kraje s důrazem na odbornou praxi Tento.
XVIII. Reprezentační ples Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, o.s. probíhá pod záštitou PaedDr. Josefa Novotného, hejtmana Karlovarského kraje.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Zpráva o stavu a činnosti AKC ČR za období Úvod: -obecné informace – historie, současnost -členská základna, pobočky, jednotlivé složky.
1. Historie Historie Libor Mašek, Nestlé Professional Mechanismus Marek Raditsch, Kampa Group Národní kvalifikace 2011 Miroslav Kubec, AKC Česká republika.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY INVENTÁŘ NA PODÁVÁNÍ POKRMŮ
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Téma: Ověřování gastronomických dovedností a vědomostí
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Na cestě k úplným kvalifikacím 29. – Lednice Střední škola potravinářská a služeb, Brno, Charbulova 106 RNDr. Jana Marková.
VY_32_INOVACE_11_ODV_650_Str
, TOP HOTEL Praha & CONGRESS CENTRE
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV - Stolničení Ročník:
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Program Leonardo da Vinci- projekt mobility Název projektu: „Klíčové komponenty v EU“ datum stáže: místo stáže: SRN Hynek Salák HT2.
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
OTVÍRÁNÍ JARA 2015 První ročník na podporu a propagaci oboru floristiky a zahradnictví.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
charakteristika kovového inventáře
Studené předkrmy Střední odborná škola Otrokovice
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, PŘÍBORY
XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup.
Raut.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Kvíz Kvíz
Technika obsluhy – Servis vína Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění.
,, Srdce na talíři“.  Datum konání:  Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR  Téma soutěže:,, Z pohádky do pohádky “
Co jsme si odnesli z Evropy
Den mezinárodní kuchyně v českých školních jídelnách
RAUT II. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Speciální technologie 3. ročník obor kuchař
Transkript prezentace:

„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY

Organizátor akce „Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY

Hlavní partneři akce Partneři akce „Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY

„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY Hlavní mediální partner akce Mediální partneři akceOdborní a profesní partneři

„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY Zdravím návštěvníky letošního TOP GASTRO A GASTRO TOUR 2012 a vítám všechny příznivce AKC ČR a dobré gastronomie... Přeji úspěšnou prezentaci finalistům soutěže Gourmet Team Challenge a Cukrář roku ČR 2012 Doufám, že zde všichni s námi strávíte příjemné chvíle... Děkujeme společnosti INCHEBA za podporu. Bc.Miroslav Kubec prezident AKC ČR kontinentální ředitel WACS pro Střední Evropu

„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY Gourmet Team Challenge 2012 – 2. ročník Labužnický bufet pro 30 osob. Bufet je určen k prodeji návštěvníkům celé akce. Prodej a degustace :00 hodin. Cena degustace: 250,-Kč/osobu /bližší informace na stánku AKC ČR/ Bufet obsahuje: 4 moderní saláty 1 mísu z ryb nebo mořských plodů 1 masovou mísu 1 drůbeží mísu 6 druhů finger foods/snacků/tapas 1 teplou nebo studenou polévku 3 studené předkrmy 3 moderní dezerty (po 10 ks. od druhu) 2 rozdílné porcovatelné dorty 2 rozdílné koláče po 16ks. 1 teplý moučník „Live“ dohotovený na místě 30p.(lívance s teplou omáčkou, palačinky atd. jednoduché teplé moučníky). 4 druhy pečiva 1 teplou výrobní stanici dle výběru – např. na těstovinové jídlo, jídlo z (wok) pánve, krájecí stanice…

„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY Gourmet Team Challenge 2012 – 2. ročník TÝM KAMPA PARK Název týmu: Kampa park Název prezentačního soutěžního celku: Onda Vedoucí týmu: Marian Nový TÝM HOTELU INTERCONTINENTAL PRAHA Název týmu: InterContinental Praha Název prezentačního soutěžního celku: Voda, země, vzduch, oheň Vedoucí týmu: Lukáš Skála Vítězný tým získá "Pohár prezidenta AKC ČR", vítězný cukrář Putovní pohár "Cukrář České republiky" Vyhodnocení a předání ocenění v sobotu v 15:00 hodin

„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY Cukrář České republiky 2012 – 8. ročník Menu by mělo obsahovat patřičné omáčky, dresinky a doplňky. Prosím, nepracujte s aspikem za účelem konzervace. Zvlášť - mimo bufet - soutěžní tým připraví 3 porce od každého soutěžního jídla pro degustaci. Tým musí vlastními silami a na vlastní náklady připravit aranžmá bufetového stolu s vlastní výzdobou, přivézt a podávat jídla ve vlastním odpovídajícím nádobí (jednoporcovém i víceporcovém) s příslušnými vhodnými příbory a dalšími servírovacími pomůckami. Tým má zcela volné ruce při volbě způsobu podávání jídel – od podávání všech porcí na jedné míse až po servírování jednotlivých porcí v samostatných malých nádobách. Pro splnění této kategorie je nutno připravit: 3 moderní dezerty 2 rozdílné porcovatelné dorty 2 rozdílné koláče po 16ks 1 teplý moučník „Live“ dohotovený na místě

„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY Nejbližší akce AKC ČR Veletrh Intergastra Battle for the dragon Ahol cup Masopustní rej Systémy HACCP a SHVP Gastro junior – Nowaco cup International meeting of world chefs umag Cukrářský a kuchařský seminář Bocuse D‘or Europe 2012, Brusel Moravský pohár International Culinary Festival „Pearl of the sea“ Gastro Kroměříž - Tescoma cup Semimář moderní česká kuchyně XVII. Ročník národní soutěže Gastro Hradec th Wacs world congress, Korea

ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY DĚKUJEME VŠEM ZA PODPORU aktivit AKC ČR Více informací z kuchařského a cukrářského dění najdete na webu AKC ČR.

ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY