Nabídka okružních plaveb CARNIVAL firemní & incentivní klientele

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ
Václav Lukeš Seminář RVŠ k třetí roli VŠ „Centra transferu technologií na vysokých školách“ Ostrava
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
CHARAKTERISTIKA ·     je seznam nabízených pokrmů a příloh;   ·     svým vzhledem a obsahem reprezentuje provozovnu;       je reklamním a propagačním prostředkem.
specialista na firemní květinový servis
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_04.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Kongres Sdružení praktických lékařů ČR 2005
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Certifikace služeb cestovního ruchu Minikonference cestovního ruchu Chrudimska 20. dubna 2010.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
EVENT MARKETING.
1 Rešení Cisco a Linksys – segment SMB. 2 Linksys/Cisco Domácíuživatelé Střední a velké korporace Domácí a malé kanceláře, střední firmy Středně velké.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Implementace systému flexibilních benefitů
Firemní komunikace Obsah 1.Pojem firemní komunikace 2.Tvorba podnikové komunikace 3.Komunikace formou marketingových aktivit 4.Podniková kultura 5.Otázky.
Penzion u máchova Jezera
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Aktivní a věcná komunikace je základem kvality každodenně poskytovaných služeb. V Sodexo ji rozdělujeme na několik stupňů, které umožní věnovat se různé.
Efektivní odměňování GE Money srpen General Electric – 6 divizí GE MoneyGE Healthcare NBC Universal GE InfrastructureGE Industrial GE Commercial.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.
Terénní základnu - Rohanov
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast: Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb Název vyučovací oblasti: Cena hotelových služeb.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
Tisková konference 13. dubna 2016 Program  – Prezentace ke Světovému dni investičních fondů Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT 
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Cíle programu – profesní a osobní rozvoj Zvýšit kvalitu kvalifikací a dovedností. Zlepšení jazykových kompetencí. Seznámení se zahraničními metodami práce.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU.
1. Úvodní hodina – Postavení a činnost CK. Činnost CK a CA Zákon o živnostenském podnikání Podmínky provozování CK Podmínky provozování CA.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
LP catering & events s.r.o.
KONGRESOVÝ CESTOVNÍ RUCH
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
V hotelnictví a cestovním ruchu
Klášter Zlatá Koruna- MICE, balíčky Školní výlety, svatby a další
Transkript prezentace:

Nabídka okružních plaveb CARNIVAL firemní & incentivní klientele prezentace: Blanka Müllerová, ORBIS LINK s.r.o.

ROZLIŠENÍ SKUPIN, které si rezervují plavbu pro skupinu INCENTIVE - cesta je nabízena zaměstnancům jako odměna za dobře odvedenou práci MEETING – zasedání odborníků, pracovní setkání např. při výročí firmy nebo organizace, fúze, vstup investora a jeho představení CONVENTIONS - konference, formální zasedání odborníků TRADE SHOWS - expozice produktů pro veřejnost i odborníky, např. při uvedení nového výrobku na trh INDIVIDUAL – cesta pro skupinku spolupracovníků či dodavatelů/odběratelů např. pravidelné setkání vedoucích pracovníků firmy ASSOCIATIONS – jednání (zasedání) asociace SOUTĚŽ EVROPSKÉHO (SVĚTOVÉHO VÝZNAMU) ŠKOLENÍ, PREZENTACE UDÁLOST VE SPOLEČNOSTI – VŘOČÍ FIRMY NEBO ORGANIZACE AKVIZIČNÍ PROGRAM - firma nabídne svoji prezentaci formou incentivní cesty novým vytipovaným zákazníkům a potenciálním obchodním partnerům

CO JE INCENTIVNÍ CESTA incentivní cesta je hrazena zaměstnavatelem zcela či z podstatné části účastníci jsou z jedné společnosti nebo organizace – celá akce se dá tedy realizovat jako pracovní s důrazem na využití času k relaxaci Incentivní cesta využívá vyjímečného zážitku zúčastněných k poznání se navzájem (teambuliding) a motivuje k vyššímu výkonu při plnění firemních cílů. Firmy (organizace) vypisují několik postupných cílů a při splnění určité úrovně nabízejí odpovídající ohodnocení ve formě incentivních cest: bonusový program u prodejců, obchodních zástupců a reprezentantů cílová odměna při dosažení stanoveného cíle (obrat, podíl na trhu) jednorázová akce zaměřená na posílení image zaměstnavatele

Incentivní klientela - fakta Zaměstnanci upřednostňují zajímavou cestu jakožto odměnu za svou práci I ostatní skupiny se rádi zúčastní cesty, která je zajímavá, nezapomenutelná Cestování je tou nejlepší odměnou – nabídněte okružní plavbu! The majority of respondents agree that merchandise or travel awards are remembered longer than cash People prefer these awards since they are things they would not get themselves About 3 of 5 respondents agree they can build a more exciting, memorable program around travel than around cash or merchandise Findings from this survey of current users suggest a continuing opportunity for merchandise and travel items for motivational applications. Travel is the #1 choice of award let’s make it a CRUISE! Source: Federation Study 2003, Incentive Federation Survey of Motivation and Incentive applications. Study of manufacturing, services, finance, transportation, Retail trade, etc.

PROČ HODNOTA PLAVEB CARNIVAL CRUISES JE VĚTŠÍ NEŽ AKCE POŘÁDANÉ NA PEVNINĚ PRO SKUPINY INCENTIVE & MEETINGS

okružní plavba versus programy na pevnině Co nabízí okružní plavba: Velký výběr destinací Velký výběr z jídelního menu, jehož skladbu lze plánovat Osobní servis, perfektní služby Konferenční centra jsou mnohdy lépe vybavenější než ta na pevnině, Nabízí se několik druhů konferenčních prostor/sálů Nemusíte plánovat občerstvení během dne pro celou skupinu Skupině je k dispozici celý prázdninový plovoucí rezort Obchodní služby Připojení na internet vždy Většina marketingového materiálu je zdarma Lékařská služba 24 hod denně Bezpečí – na lodi je díky přísným kontrolám v přístavech, bezpečno Cenové zvýhodnění: Konferenční prostory, prostory k pracovním schůzkám a prezentacím – jsou ZDARMA Audiovizuální zařízení ve standartní verzi - ZDARMA Health Club na lodi ZDARMA Zábava na lodi (divadlo, kino atd.) ZDARMA Velký výběr aktivit všeho druhu – cvičení jógy, pilates, kurzy tance, vaření, sportovní soutěžení, mezinárodní kvízi atd .-ZDARMA Animační program – netřeba plánovat a platit - loď má již aktivity pro volné chvíle v nabídce Nabídka slavnostních galavečeří/galaprogramů – v ceně Produkční štáb na lodi Lodní noviny s nabídkou denních programů ZDARMA Fotograf na lodi Nabízené služby se dají předplatit Divadelní sál pro pořádání konferencí (kapacita sálu od 250 osob)

Carnival Destiny Cruise * (včetně pokojových služeb) Srovnání Okružní plavba versus Hotel ubytování 5 nocí příklad DESTINACE Hawaii Las Vegas Caribbean Mexico Carnival Destiny Cruise * ubytování $725 $565 $850 $575 $896 jídlo & nápoje (včetně pokojových služeb) $750 $625 $800 $550 V ceně AV vybavení $4000 $3600 $4300 $3500 zábava $10,000 $9,000 $12,000 $7500 Cena/os/den $323 $263 $363 $247 $179 100 Guest Comparison 5night Western Caribbean Cruise (stop at 3 ports) February 2007 CAT) with all NCCF, taxes/fees, gratuities Updated as of

PERSONALIZACE PLAVBY Pro skupiny lze zdarma zajistit následující služby: · pronájem konferenčních prostor s úplným technickým vybavením · rezervované místo pro skupinu v restauraci · pořádání setkání na uvítanou a oslav · výstavy výrobků · hostesku asistující při naloďování a na palubě lodi · soutěže a turnaje · speciální menu (vegetariánské, nízkokalorické, diabetické atd.). · tisk jídelního lístku s firemním logem Náročnější zákazníci mohou využít následujících předplacených služeb: · květiny a čerstvé ovoce do kajuty · nápojové balíčky · wellness a beuty salon balíčky · fotografie s firemním logem · fakultativní výlety v přístavu a okolí s průvodcem · dárky a suvenýry z vybrané země · předplacené spropitné · předplacené žetony do kasina

flexibilní konferenční prostory

Konferenční prostor

SALÓNEK NA ZÁDI LODI

DIVADELNÍ SÁL – KONFERENČNÍ PROSTOR

HODNOTNÉ a NEZAPOMENUTELNÉ PLAVBY

disKo

VÝLET NA PLACHETNICI

PRO KAŽDÉHO NĚCO : ZDE NABÍZÍME KLID A ODPOČINEK NA MOŘI