Společnost Eurotel a Integrovaný záchranný systém.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP
Advertisements

Informační systém krizového řízení kraje
Podívejme se nejen na mobilní bezpečnost v širším kontextu Michal Rada Iniciativa Informatiky pro Občany.
ISC Communication Czech a.s.
Hosting informačního systému K2
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Kompetence při řízení zásahu JPO a složek IZS
Smlouva o zabezpečení krizové komunikace
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BOLATICE
Nové funkcionality systému Ing. Michal Pajr IZIP 2005.
Taktická a prověřovací cvičení
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Bolatice
Informační technologie pro IZS a krizové řízení
Cvičení složek IZS „KV Aréna“
plk. Ing. Hynek Marák ředitel odboru IZS a služeb HZS Zlínského kraje
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
December 11, 2007eCall pilotní řešení Snímek 1 Pilotní projekt eCall v ČR Filip Linhart, Vladimír Velechovský Telefónica O2 Czech Republic, a.s. Divize.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Praktická ukázka použití v podmínkách ZK Krajský rok informatiky Zlín, Pavel Novotný & Pavel Kopecký, Zlínský kraj.
DATOVÁ SÍŤ NP A CHKO ŠUMAVA
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
Komerční využití systému ISDS
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
CIS Cizinecký informační systém
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
Realizační tým ICZ duben 2005
Mobilní komunikace ve státní správě a samosprávě Možnosti využití mobilních sítí pro komunikaci s občany a a správními orgány.
Proces řízení kvality projektu Jaromír Štůsek
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Možnosti využití mobilní komunikace při krizových situacích
TARIFY aneb Ceny telekomunikačních služeb. Způsoby tvorby cen z hlediska marketinku: 1. Nákladově určená cena 2. Podle konkurence (vůdce a následovatel…)
EHealth v Plzeňském kraji , Žďár nad Sázavou Krajský úřad Plzeňského kraje, Odbor informatiky.
Krajský rok informatiky 2006 Václav Koudele vedoucí projektu.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
1 Komunikace VZ s operačním střediskem. 2 Při komunikaci mezi VZ a OPIS je nutné vycházet ze zásad, které jsou uvedeny ve vyhlášce č.247/2001 a č.328/2001.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
Nízkonákladový mezinárodní projekt spolupráce Projekty pro podporu venkovské identity přinášejí novou kvalitu života do venkovských oblastí.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Taktické postupy a organizace řízení českých záchranných složek integrovaného záchranného systému na místě mimořádné události Plk.Ing.Martin Sviták Náměstek.
Odborná příprava starostů obcí Královéhradeckého kraje.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Zajištění infrastruktury pro operační střediska základních složek IZS Integrovaná Telekomunikační Síť Nové Generace (ITS NGN) Ing. Tomáš Faško.
Agendové IS MPSV a ÚP Plán konsolidace a rozvoje Petr Krůček 1. náměstek ministryně 29. května 2013.
OPERAČNÍ ŘÍZENÍ. Operační střediska HZS  Povinnost zřizování operačních středisek HZS ČR vyplývá z § 2 odst. 4 zákona č. 238/2000 Sb., O HZS ČR Ministerstvo.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Řešení rozhodovacího problému Volba kancelářského software (Microsoft Office vs. Open Office) v prostředí podniku Autor: Dalibor Kaláb Ročník II: 2006/2007.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Vznik a provoz společného katalogu s vyžitím evergreenu Eva Cerniňáková (Knihovna Jabok) Seminář Evergreen v Českých knihovnách Praha, SKIP.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Integrovaný záchranný systém České republiky – Ústeckého kraje
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Webové portály LDS/MDS
Pracovní skupina Parkoviště P+R
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
PCO – případová studie problematika redundance
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
Obsah Co je to GIS Segmentace GIS HZS ČR GIS portál HZS ČR
Transkript prezentace:

Společnost Eurotel a Integrovaný záchranný systém

Integrovaný záchranný systém ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis a širokou nabídku nadstandardních služeb. V tomto trendu chce i nadále pokračovat ! ›Jedním ze specifických projektů je i projekt „Dodávka služeb a mobilních telefonů pro orgány krizového řízení ČR“. Smluvní stranou pro Eurotel je MV ČR - GŘ HZS, komunikace a rozhodnutí k obsahu projektu je řízena tzv. Řídícím výborem složeným z představitelů obou těchto organizací, kterým jsou přijímána společná rozhodnutí vedoucí k naplňování smluvních podmínek.

Integrovaný záchranný systém Co řeší projekt ? Jedná se o sekundární systém komunikace Dává jeho účastníkům „nástroj“ ke komunikaci s ostatním složkami IZS V případě vyhlášeného krizového stavu volají jeho účastníci ZDARMA Účastníkům je nastaven prioritní přístup do sítě Je nastaven zvláštní číslovací plán s prefixem 725 Do postižených oblastí je na požádání orgánů IZS připraveno nasazení mobilních základnových stanic

Integrovaný záchranný systém – kde se nacházíme ? ›2. ETAPA PROJEKTU -Byla ukončena výstavba pokrytí nad rámec Plánu výstavby Eurotelu – na základně požadavků a upřesnění KŘ HZS proinvestována částka ,- Kč -V souladu se Smlouvou ZM-584/S-2001 na dodávku služeb a mobilních telefonů pro krizové řízení ze dne 10. ledna 2002 čl a technickou specifikací danou přílohou č.6 této smlouvy zahájila společnost Eurotel Praha, spol. s r.o. obměnu mobilních telefonů v projektu krizového řízení. -Celkové náklady na projekt ze strany Eurotelu – ,- Kč -Celkové vstupní náklady na projekt ze strany zákazníků – ,- Kč

Integrovaný záchranný systém ›CO JSME DODALI V DRUHÉ ETAPĚ ? -mobilní telefon Siemens C 70 -nabíječka -sluchátková souprava -pouzdro na telefon -návody k použití -datový kabel USB -dobíječ do cigaretového zapalovače s konektorem pro připojení náhlavní soupravy

Integrovaný záchranný systém -Testy proběhly úspěšně, u testovaných vzorků se neprojevovaly žádné nedostatky -ZKUŠENOSTI A OHLASY UŽIVATELŮ -ŘEŠENÍ ? -Dílčí (servis, prodloužení záruční doby) -Systémová (mobil+)

Integrovaný záchranný systém ›PŘÍPRAVOVANÉ SPOLEČNÉ ŘEŠENÍ (Eurotel + BenQ) ›Oslovení Eurotelem ›Nahlášení závad + údaje pro komunikaci ›Mobilní servisní jednotka BenQ – prověření závady na místě ›V případě pozitivního nálezu závady – výměna za jiný typ ›Není řešeno jako plošná výměna

Děkujeme za pozornost. Více na