TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ SPORTOVNÍ SOUKROMÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ADVENT 2012 Bůh přichází ke mně – já přicházím k Bohu
Advertisements

Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Practice with moci Insert the appropriate present tense form of moci into the following sentences. Vzor: Neznáte tady nikoho? ___ vám pomoct já? Neznáte.
INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Konference HR ŽIVĚ Vzděláváním k vyšší výkonnosti Kdy je vhodný čas pro spolupráci s poradenskou společností Irena Grimová, Training & Development Head.
Konference Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekt empirického výzkumu
Vzdělávání pedagogů napříč MSK
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Vzdělávání pro budoucnost Délka trvání – 20 měsíců Místo realizace – Olomoucký kraj projekt realizovaný v Olomouckém kraji – vpb.cepac.cz.
Podpora EVVO v rámci globálních grantů OPVK Ústeckého kraje Praha,
Integrovaná duchovní péče ve zdravotnických službách Rev. George Cobb Vedoucí kaplanského týmu Nemocnice Mount Vernon North West London, UK.
Manažeři ČSOB Rozvoj kompetencí a využití potenciálu
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
KOMUNIKACE V PRAXI METODIKA. Vznik metodiky Čtyři moduly v rozsahu 40 hodin 20 hodin e-learningového studia 20 hodin prezenčního studia.
(specifické prostředí ve škole)
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
TRADICE MODLITBY Vyrobilo centrum pro katechezi Olomouc, 2013.
Praktický seminář pro vedoucí pracovníky. Zásady osobního rozvoje, které změní váš život. Dozvíte se, jak zdokonalit sebe a svoje vztahy s lidmi, jak.
VZDĚLANÝ VENKOV Projekt Mikroregionů Nechanicko a Urbanické brázdy.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ SPORTOVNÍ SOUKROMÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA.
Elderien, s. r. o. Francouzská móda.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
tlusté, tenké, hloupé i ty vychytralé, černovlasé, blonďaté
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků EVROPSKÝ.
EduFórum Regina Bednaříková leader EduFóra v Praze konference Počítač ve škole Nové Město na Moravě.
Nevíš si rady ani s jedním? Přihlas se a dostaneš indicii.
Název projektu Tvorba a realizace kurzů v rámci celoživotního vzdělávání rozšiřujících kvalifikaci v oblasti speciální pedagogiky Tento projekt je spolufinancován.
MIMOŘÁDNÉ ZASTUPITELSTVO MĚSTA ORLOVÁ
Prezentační dovednosti 2015 Vítám Vás na dnešním semináři Prezentační dovednosti II.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING 2. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING 2. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Euro versus koruna Kdy je optimální přijmout euro? 18. října 2007 Hlavní sál, Senát PČR Centrum pro studium demokracie a kultury Výbor pro záležitosti.
PSYCHICKÁ PŘÍPRAVA VE SPORTU
KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.
Komunikační a prezentační dovednosti / C2a Komunikace (nejen) v týmu. Pavla Kotyzová 1 UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ,
Informace o speciálním vzdělávání Liberec, 24. srpna 2015.
Vliv podpory na uživatele Bc. Zuzana Thürlová Transformace sociálních služeb: Příležitost pro lidi 4. Prosince 2012, Brno.
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
Regionální stálá konference pro území Olomouckého kraje činnost, pracovní skupiny 1. jednání Pracovní skupiny Vzdělávání
Vliv týmové spolupráce na výsledky zdravotnických zařízení
ANOTACE OBJASNIT ŽÁKŮM POJEM SEBEDŮVĚRA, POPSAT
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie PREZENTAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI MANAŽERA VE VYBRANÉM PODNIKU.
VY_32_INOVACE_119_Fyzika_měření_času
1. KRAJSKÁ GRASSROOTS KONFERENCE
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Námitky proti filozofické reflexi či diskusi a odpovědi na ně
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
VACLAV – efektivní systém dalšího vzdělávání v Ústeckém kraji
Zástupce ředitele aneb život mezi mlýnskými kameny
Reforma školství, kurikula a systém kurikulárních dokumentů
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
Důležité informace k organizaci SZZ v lednu 2014
Hrozby a příležitosti pro vzdělávání v pražském prstenci
Konflikt, koření života
Prezentační dovednosti Pavla Kotyzová
Komunikace.
Komunikační a prezentační dovednosti / C2
Vzor individuální prezentace
Most mezi sborovnou a ředitelnou
Prezentační a komunikační dovednosti
ČTEME S BEKSOU – 3. třída V pátek jsme navštívili Krajskou knihovnu v Pardubicích na Perštýnském náměstí. V knihovně nás přivítala vedoucí dětského.
Vlastivěda – dějepisná část
Hledáme tajemství nebo zdravý selský rozum?
Transkript prezentace:

TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ SPORTOVNÍ SOUKROMÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA s.r.o.

„Dámy a pánové! Ještě před pěti minutami, když jsem se připravoval na své vystoupení před Vámi, věděl jen Bůh a já, co Vám budu říkat. Teď už to ví jenom Bůh.“

„Básníkem se člověk rodí, řečníkem se stává.“ ÚVOD = P + P + O + O

Hosté: Mgr. Martina Černá - vedoucí Oddělení EU pro vzdělávání KÚ ÚK Mgr. Milan Šťovíček – starosta města Litvínov, Poslanec PČR Mgr. Štěpán Harašta – vedoucí Odboru školství KÚ ÚK Mgr. Václav Hořejší – ředitel Národního ústavu pro vzdělávání

Zástupci realizačního týmu: Mgr. Pavel Škramlík – manažer projektu Mgr. Jana Kazíková – metodik programu Mgr. Jan Korda – metodik pro závěrečnou úpravu programu Mgr. Jan Podlena – evaluátor projektu

Cíl konference: Maximálně rozšířit vytvořený program

„Co nedokážeme vysvětlit, neexistuje.“ Můžeme mít ty nejskvělejší nápady, nejoriginálnější myšlenky, projekty a řešení, ale pokud je nedokážeme vysvětlit prosadit a nadchnout pro ně ostatní – nejsou k ničemu. Komunikace a prezentace jsou dovednosti, které jsou běžnou a neodmyslitelnou součástí našeho života. Jsou to dovednosti, které člověk nezíská pouhým přečtením sebemoudřejší knihy, ale jen tím, že na jejím rozvíjení a zdokonalování budeme pracovat, trénovat a cvičit.

„Nejsou hloupé otázky, jsou jenom hloupé odpovědi“ DISKUSE

„Co je poslední, to se počítá“ Děkujeme za přítomnost, pozornost a čas, který jste nám věnovali. Šťastnou cestu domů a mnoho úspěchů při vlastní komunikaci a prezentaci!