EGRAMEGRAM Dante Alighieri - Peklo Část 2 2013 Literatura/Interpretace Dantova Pekla_cast2 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Literatura/Dante - Peklo
Advertisements

Čísla stran v Microsoft Office Word
Zpracováno v rámci projektu SIPVZ 0120P2006
Support.ebsco.com EBSCO Discovery Service Tutoriál 3. ledna 2013.
Zadáme adresu: posta.echotebor.cz mail.echotebor.cz (zadáváme bez www!!!)
Aplikace DynaMed na zařízeních iPhone, iPod Touch či iPad Tutoriál Last updated 9/28/ února 2013.
Zpracováno v rámci projektu SIPVZ 0120P2006
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Komunikace v obchodním styku – objednávka
Internetové stránky a Internetový prohlížeč
Polycom ® RealPresence ® Mobile Aplikace pro videokonferenční volání na mobilních zařízeních s operačním systémem IOS.
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.13 Anotace: Prezentace je zaměřena na popis a jeho dělení. Obsahuje stručnou definici popisu prostého, odborného a uměleckého.
Základy práce s počítačem – lekce V. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
VY_I/2_INOVACE_66_Word Word Miroslav Kaňok.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Tutoriál EBSCO Discovery Service ~ Jednoduché vyhledávání
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
Žádost o výdej uživatelského podkladu - Projekční společnosti Zakázkový systém TECHNICKÁ MAPA.CZ.
TECHNICKÁ MAPA.CZ Zakázkový systém
InfoPath Využití formulářů ve výuce zeměpisu. InfoPath Nadstavba k balíku MS Office Prostředí koresponduje s ostatními produkty Microsoftu. Program je.
EBSCO Knihovna FSS MU a Osnova EIZ – co, proč, kde EBSCO Vychytávky Procvičování.
Italská renesanční literatura I Mgr. Ludmila Růžičková Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456 CZ.1.07/1.5.00/ MODERNIZACE VÝUKY.
Literatura / Shakespeare
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.14 Anotace: Prezentace je zaměřena na líčení, jeho hlavní znaky a funkci. V závěru jsou cvičení, na kterých si žáci mohou procvičit.
POČÍTAČOVÁ GRAFIKA (PG)
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o elektronické komunikaci, využití u. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci si vytvoří ovou.
Záhlaví obchodního dopisu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_385_Odeslání u AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
FRANTIŠEK GELLNER (1981 – 1914?) 2013 Literatura/F.Gellner.
Práce se šablonami v MS Word 2007
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o práci s vyhledávačem Google. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci umí použít vyhledávač Google k vyhledávání.
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Poštovní klient 3. ročník oboru Sociální péče Thunderbird.
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Kontakty, kalendář a úkoly 3. ročník oboru Sociální péče MS Outlook.
Seznamujeme se s počítačem III.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_396_Tisk dokumentu AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
INFORMATIKA 7 Záhlaví stránky III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Vytvoření hypertextového odkazu
Autor: Janoštíková Tereza. Zadání Co udělat, když potřebujete nějakou fotku nebo obrázek pro svou školní prezentaci Krok po kroku sledujte popis.
Aplikace vyhledávače Google na zdroje odborných informací
Personální písemnosti I
Ing. Bohuslava Vitekerová
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
Komunikace v obchodním styku – nabídka
Školení internetového vyhledávače
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu „Vzdělávání pedagogů středních odborných škol Olomouckého kraje v nových trendech vyučovaných oborů“, který.
VY_32_INOVACE_GR_789 CD- OBAL. Zadání: vytvořte obal na CD použijte 5 fotografií (každou v samostatné vrstvě) vložené obrázky upravte pomocí nástrojů.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – spuštění a zavírání aplikací VY_32_INOVACE_02.
PROSTŘEDÍ MICROSOFT WORD 2003
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS WORD 2010 – záhlaví a zápatí Co se všechno naučíme??? Jak vkládat.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Book Creator Co se všechno naučíme??? Jak vytvořit elektronickou.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Tvorba prezentace na iPadu – pokročilé.
NÁZEV ŠKOLY:SOŠ Net Office, spol. s r.o. Orlová Lutyně
Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_3_13_20 Vložení I.   Najdi záložku „vložení“. Vlož libovolný obrázek. Nastav jeho výšku na 5cm. Uprav ho tak, aby s ním.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
(malování štětcem, nástroj plechovka, tužka, kapátko, guma)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
(nabídka kreslících nástrojů)
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Tlačítka pro zavírání a změnu velikosti
Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika
Transkript prezentace:

EGRAMEGRAM Dante Alighieri - Peklo Část Literatura/Interpretace Dantova Pekla_cast2 1

EGRAMEGRAM Peklo Práce s textem Prvky líčení v epické poezii Vizualizace uměleckého popisu Literatura/Interpretace Dantova Pekla_cast

EGRAMEGRAM Z Dantova Pekla si vyberte první stránku z následujících zpěvů - 6, 7 nebo 14 (popisující prostředí Dantova putování Peklem) a pomocí funkce printscreen text vyfoťte do galerie iPadu Literatura/Interpretace Dantova Pekla_cast

EGRAMEGRAM Spusťte aplikaci Explain Everything a v ní si otevřete (z galerie obrázků) vybranou zkopírovanou ukázku Literatura/Interpretace Dantova Pekla_cast

EGRAMEGRAM Vyberte ikonu tužky a podtrhejte všechny výrazy věnující se líčení krajiny Literatura/Interpretace Dantova Pekla_cast

EGRAMEGRAM Podtrhaný text odešlete mailem na adresu Nezapomeňte se podepsat. Literatura/Interpretace Dantova Pekla_cast

EGRAMEGRAM V App store si zadejte do vyhledávače slovo draw a vyberte jednu z následujících a aplikací DRAW nebo DOODLE BUDDY 2013 Literatura/Interpretace Dantova Pekla_cast2 7

EGRAMEGRAM Aplikace DRAW Literatura/Interpretace Dantova Pekla_cast

EGRAMEGRAM Aplikace DOODLE BUDDY Literatura/Interpretace Dantova Pekla_cast

EGRAMEGRAM Nakreslenou ilustraci opět pošlete na mail vyučujícího (ikona share, nástroje apod. na spodní či horní liště) + opět s podpisem autorů. Literatura/Interpretace Dantova Pekla_cast

EGRAMEGRAM 11 Děkuji za pozornost Literatura/Interpretace Dantova Pekla_cast2 2013