Patronus 21/05 Zaslala Cho.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kdyby ses zeptal/a....
Advertisements

Practice with the Conditional Change the following sentences to the conditional, according to the model. Vzor: Nemám peníze a nemohu si koupit auto. Kdybych.
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Jmenuji se Michaela Petrová
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Jednoho dne jistý nevidomý muž seděl na schodech před budovou s kloboukem na nohou a tabulí s nápisem: "Jsem slepý. Prosím, pomozte mi."
Každé ráno začíná život....
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Čtěte pomalu a tiše!  .
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Patronus 8/06 Harry a Ron od Veni (H). Od září se bude učit i o víkendu? Přesně tak, jasnovidectví by nová Trelawney ráda měla o víkendu. Jenže záleží.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Pustit zvuk Každý si přeje dlouhý život, ale nikdo nechce být starý.
VODA.
Dopis od Boha.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_489_Druhy zájmen 2 AUTOR: Mgr. Martina Ringová ROČNÍK, DATUM:
Severus Snape od Veni Patronus 15/06. Ricknancon! Sranda musí být! Od HP přes PP do Matrixu! Ano přesně tak. Elrond stáhl Candle (plukovník Brandon) na.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.
Patronus 23/05 Obrázek zaslala Cho Žákovský rozhovor.
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
AHOJKY.
Psí Svět.
Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá.
Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Patronus 14/06 Severus Snape od Veni. Rozhovor s Hagridem 1. V kolik hodin chodíte spát? přes týden kolem 00:00 o víkendu jak kdy 2. Jaký je váš oblíbený.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
MOJE RODINA Josef Novák.
JAK SE VIDÍ ŽENY. Jak stárneme, my ženy přibíráme na váze. To je tím, že shromažďujeme v hlavě mnoho informací.
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
DOPIS PRO TEBE.
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
Čím chci být ,až vyrostu.
Adéla Harenčáková 7. třída
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
DOPIS PRO TEBE.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
On.
Kdyby ses zeptal/a....
Transkript prezentace:

Patronus 21/05 Zaslala Cho

Rozhovor S profesorem Brumbálem   1.Slavíte Halloween, Guy Fawkes day nebo jiný z anglických svátků?  Jako Kanaďan žijící převážně v Anglii slavím všechny anglické svátky. . 2. Hrajete nějaké hry (stolní i sportovní)?  Hraji zjevně všechny stolní hry. Hlavně šachy. Jelikož můj stav mi nedovoluje sportovat nesportuji. Jen se občas povozím ve dvojkolce tažené mým klusákem nebo tak podobně.

  3. Jaký je Váš nejoblíbenější film (vyjma Harryho Pottera a Pána Prstenů)?  Libí se mi Die hard – Smrtonosná past a mnoho detektivek, ale toho jsou seriály. 4.   Jaká je Vaše nejoblíbenější barva?  Červená a modrá. 5.   Jaké je Vaše nejoblíbenější jídlo?  To je těžké. To je podle nálady. Třeba Rýžová kaše s jahůdkami. 6. Jaké je Vaše nejoblíbenější zvíře? Vlastníte nějaké?  Pes a kůň. Ano mám obojí. Pejsek je můj asistenční pes.

 7.  Jaké je Vaše nejoblíbenější mytologické zvíře dobrého přesvedčení a proč?  Mám rád kentaury i když jsou… zvláštní a tíhnu k „hodným“ vlkodlakům a mám rád pegase. Ani vlastně nevím proč. 8.   Jak jste se vlastně dostal k Harry Potterovi?  Můj přítel mě seznámil s člověkem, který prožil to co Snape a na tomhle základě se začala odehrávat jeho léčba. Pokud jsem chtěl věc správně pochopit musel jsem si to přečíst v HP a fungovalo to. A od té doby jsem Potterfan. 9.  Do jaké koleje si myslíte, že by Vás Moudrý klobouk zařadil? Myslím, že do Nebelvíru, protože by se rozmýšlel, zda to nebude Zmijozel a já bych chtěl Nebelvír. Nepotřebuji nikde vyčuhovat. Tak bych volil Nebelvír a třeba by se rozhodl pro Nebelvír. Kdo ví. Takové věci nikdo nemůže vědět. Já nejsem Moudrý klobouk…  

10. Co byste asi viděl v zrcadle s Erisedu?  Jak mi někdo dává pod stromeček ponožky…. Ne myslím, že tohle je mé malé tajemství. A možná že by moji touhu zrcadlo nedovedlo zobrazit.  11.Jaký máte názor na parodie (na Harryho Pottera, Pána Prstenů nebo všeobecně)?  Nesnáším je. Nemám rád, když někdo mrší jiným práci. Rozhovor provedla Veni Obrázek: R. J. Lupin

Moje poštovní schránka Dobrý den, Velmi by mě zajímalo, jak si představují elfa FC Eagles. Draco Tvůj profesor R. J. Lupin Ahoj Draco, tady je Bob Geldof, kterého Orlové udali jako „svého“ elfa.

Dobrý den, jen tak mě napadá, proč vlastně se říká siru Bobovi Svatý Bob. Jedna z možností je mi jasná, ale může jich být víc. Díky za odpověď. Iny Od Katie Ahoj Iny, Svatý Bob se siru Bobovi Geldofovi říká pro jeho charitativní činnost. Nevím, co všechno máš na myslíš, ale je to právě charita, která je důvodem pro toto značení. A kdo ví, třeba je opravdu svatý. S pozdravem R. J. Lupin

Dobrý den, Zveřejnil jste mnoho adres z HP. Nemohl by jste prosím uveřejnit adresu Boba Geldofa? Děkuji. Elrohir Od Katie Drahý Elrohire, po této adrese už dlouhý čas pátrám, ale bohužel se mi nedaří. Až jí najdu, tak jí uveřejním. Prosím kdyby jste kdokoliv našel adresu výše uvedené celebrity prosím pošlete mi ji. Diky. R. J. Lupin

Dobrý den, Ráda bych sdělila svůj obdiv siru Bobu Geldofovi. Neměl by jste jeho adresu, moc prosím? Celedrían Drahá paní Celebrían, jak už jsem psal u dopisu Elrohira, vašeho klubového syna, nemohu vám udělat radost. Adresu na sira nemám. Doufám ale, že se brzo někde nalezne. Zdraví R. J. Lupin

Šíření mimo klub zakázáno! Je zakázáno i šíření po klubu! Nová čísla jsou vám zasílána automaticky! O stará čísla je nutno zažádat u bystrozora! Veškeré dotazy, návrhy, nápady a přání prosím zasílejte na můj mail: d.velisek@seznam.cz děkuji. www.harrypotter-rad.wz.cz Stejný problém bohužel mám s adresou Andrea Bocelliho. Prosím pomozte! Bohatě se odměním.