Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Golden Ticket na Justina Biebera
Advertisements

PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.
Dnes jdu k tobě Pane můj 1. Dnes jdu k tobě, Pane můj,tak jak Ty mne zveš a chválím Tě, dnes jdu k Tobě, Pane můj, tak jak Ty mne zveš a chválím Tě, dnes.
Když se děti samy nabízejí
Kamarádi :o) :o).
O Veselé kravičce  Milce
Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu.
STAŇ SE ZÁZRAK... Sk 3/1 Petr a Jan vystupovali o třetí hodině odpoledne — hodině modlitby — do chrámu. 2 Právě tam přinášeli nějakého muže, který byl.
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
Medvídek Pú.
Každé ráno začíná život....
Já a vše kolem mě..
Svatba.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Constructions with by Rewrite the following sentences using by constructions. Do not change the aspect. Vzor: Chci hrát tenis. Chtěl/Chtěla bych hrát tenis.
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Člověk zašeptal: „Bože, promluv ke mně.“ A zazpíval slavík. Ale člověk neslyšel.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Konverzace Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
URČITĚ SI TO PŘEČTI !!!!!!!!!!! Rozhodneš-li se číst, dočti prosím až do konce.
Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Sčítálek.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
Věta vedlejší příslovečná podmínková
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
O Karkulce Autor:František Šandor.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Dopis od Boha.
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
Nebezpečí na internetu
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Růžová Karkulka Autor: JIŘÍ UHERKO.
Proč miluji důchod.
Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Červená karkulka Lucie Novotná.
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
Jezevčí vrch 2.díl.
O zlé koze vyprávění podle obrázkové osnovy.
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Tereza Pecánková.
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Interpunkce v souvětí podřadném
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
INTERNET Pro 5. ročník.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Autoři: Fojtík David Sobotka David
Tak tohle je ta „moderní doba“ (v kresleném humoru)
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Rozhodneš-li se číst, dočti prosím až do konce.
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor:
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Transkript prezentace:

Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková

Jednou jsem si z nudy projížděla facebook a najednou jsem viděla ostatní holky co si dávají za fotky na facebook,dala jsem si tam fotku ve spodním prádle a najednou si mě začalo přidávat víc a víc lidí.Ze začátku to bylo super měla jsem víc přátel víc komentářu u fotky.Ale pak si mě přidal neznámý kluk jménem Martin.Napsala jsem mu „my se známe“?on na to „ne neznáme,ale mohli by jsme se poznat“.Napsala jsem mu že časem možná.

Druhý den mi napsal znova,vyptával se pořád kolik mi je a kde bydlím Druhý den mi napsal znova,vyptával se pořád kolik mi je a kde bydlím.Já jsem mu to ale neřekla popravdě.Potom chtěl poslat moje fotky “nahé“ …Já mu řekla že ne mu pošlu fotku z léta.On řekl že jo..ale já mu napsala ať taky pošle fotku,on že jo. Tak mi taky poslal fotku.

Po nějaké době jsem mu dala můj skype,volali jsme spolu a on řekl ať jdu na webcameru.Řekla jsem mu jestli pujde taky na webku ale on řekl že nemá.Tak jsem šla na webku jen já,řekl mi ať mu ukážu prsa! Já jsem chtěla aby semnou chodil tak jsem mu je ukázala,ale on si je vyfotil přes mobil.To jsem nevěděla až když mě začal vydírat že to někomu pošle.Jestli se s nim nesejdu.

Byla jsem úplně zoufalá a nevěděla jsem co dělat Byla jsem úplně zoufalá a nevěděla jsem co dělat.Takže jsem mu řekla že se teda sejdeme.Měly jsme se sejít v Praze na náměstí.Čekala jsem tam,ale najednou tam přišel starý pán a říkal že mě zná že to je ten s kterým jsem si psala atd… Já jsem mu řekla že to není pravda,ale on pořád že je.Chytil mě za ruku a chtěl mě někam odvést,ale vytrhla jsem se mu z ruky a utekla.

Vymazala jsem si ho z přátel všechny důvěrné věci atd..