Realitní společnost ČS - květen 2013. strana 2 Aktuální stav franšízové sítě RSČS RSČS je plně profitabilní a stále 100% dceřiná společnost České spořitelny,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sreality.cz Trendy topování, novinky Jan Mertl / manažer Sreality.cz.
Advertisements

Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Představení společnosti
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Realitní kancelář Kuk Zadavatel: Ing. Ivana Němečková Student: Kristýna Lejsková Obor na třída: L/51 Podnikání, P2 Školní rok: 2012/2013.
Česká spořitelna.
Financování sociálních služeb
GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
Implementace SAP Business One
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,
NZDM KLÍDEK PROSTOR PRO, o. s. Tým sociálních pracovnic
© Oldřich Staněk. 35 let OVB Společnost OVB vznikla roku 1970 a poskytuje klientům obsažné, individuální a objektivní majetkové a finanční poradenství.
ČESKOSLOVENSKÁ OBCHODNÍ BANKA
Česká spořitelna – banka pro franchising!
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Prezentace společnosti INSIA 1. 2Prezentace společnosti Insia Prodejce Závislost na finančních institucích *Jeden, případně několik produktů bez vzájemné.
Celostátní síť pro venkov
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
SBĚR A ANALÝZA VZDĚLÁVACÍCH A ROZVOJOVÝCH POTŘEB V ČESKÉ SPOŘITELNĚ, a.s. Mgr. Oldřich RANDULA, ředitel odboru vzdělávání, ČS, a.s. HR ŽIVĚ leden.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Mis-selling ve finančním poradenství Mgr. Lukáš Kaplan, €FA™
Změny v síti. Transparentnost? Kartel zdravotních pojišťoven? Konference ČLK JUDr. Jan Mach ředitel právní kanceláře ČLK.
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Praha - 9/2014 Petr Kučera výkonný ředitel CRIF – Czech Credit Bureau.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Mezery na trhu? Pavlína Hajnová Centers DATA, s.r.o.
Bankovní a poradenské franšízy Partners market
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
 Jsme RK, která se specializuje na poptávky klientů  V případě prodeje investiční nemovitosti máme databázi 850 nejbohatších investorů do nemovitostí.
Klastr OMNIPACK ClusterForum pro inovace, Praha
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
1 Evropská charta bezpečnosti silničního provozu a Svaz měst a obcí ČR XII. Sněm Svazu měst a obcí ČR Zlín, 26 a 27. května 2011 Vojtěch Mynář Předseda.
SOCIÁLNÍ DOPADY FINANČNÍ NEGRAMOTNOSTI U HANDICAPOVANÝCH OBČANŮ Mgr. Olga Rosenbergerová předsedkyně Asociace TRIGON místopředsedkyně pro projekty a fondy.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
Jak předcházet finančním problémům Odbor: Finanční a strategické služby 2011.
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
Strana 1 RM-SYSTÉM tradice, jistota a spolehlivost Investiční příležitosti pro drobné investory Jan Sochor Předseda představenstva RM-SYSTÉM,
VÝSLEDKY e-AUKCÍ PRO DOMÁCNOSTI. VÝSLEDEK 1. e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 17,120 milionů Kč Dosažená úspora.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
ČS nemovitostní fond Dámský investiční klub České spořitelny Ing. Martin Skalický MRICS.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
K O N F E R E N C E Ministerstva průmyslu a obchodu ČR 14. června 2007 Michnův palác, Praha OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Investice do Vaší budoucnosti.
REGIONÁLNÍ AKČNÍ PLÁN PRO ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE (RAP)
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
PRAXE STUDENTŮ V PORADENSKÉ A BANKOVNÍ POBOČCE PARTNERS MARKET.
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
Operační program Podnikání a inovace.  proplacená podpora: 17,2 mld. Kč  Dotace: 10 mld. Kč  Úvěry a záruky: 6 mld. Kč  Technická asistence: 1,2 mld.
SBERBANK CZ VÁŠ SILNÝ A SPOLEHLIVÝ OBCHODNÍ PARTNER ŘÍJEN 2014.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE A Veronika Havlová 2016 PROBLEMATIKA ZADLUŽOVÁNÍ SE NA SPOTŘEBITELSKÉM TRHU V ČR.
Biology Park Brno a.s..
VY_62_INOVACE_ – Komerční (obchodní) banky
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
„Jsme rovnocenní partneři“
Spolek pro budování a implementaci softwarových open-source nástrojů
Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
Transkript prezentace:

Realitní společnost ČS - květen 2013

strana 2 Aktuální stav franšízové sítě RSČS RSČS je plně profitabilní a stále 100% dceřiná společnost České spořitelny, fungující plně na principu franšízové realitní sítě, kde prioritou je těsná vazba na pobočkovou síť BANKY a její klienty.

strana 3

strana 4 Aktuální stav franšízové sítě RSČS Zcela se již daří maximalizovat užitek tohoto unikátního spojení prodejní sítě banky a sítě realitních kanceláří ku prospěchu : -našich franšízových partnerů, -klientů České spořitelny -ostatních nemovitostních transakcí banky.

strana 5 Aktuální stav franšízové sítě RSČS Síť franšízových realitních partnerů již plně funguje pouze pod společným logem Finanční skupiny České spořitelny a má v jasně definovaných lokalitách smluvní právo exkluzivně spolupracovat s obchodní sítí České spořitelny čítající více než bankovních poradců. Exkluzivní spolupráce se sítí banky je vždy naplňována obousměrně prostřednictvím předávání vzájemných obchodních tipů mezi bankovním poradcem ČS a makléřem RSČS. Těsná vazba na pobočkovou síť a klienty České spořitelny je často podporována a naplňována přímou obchodní činností makléřů člena realitní sítě v obchodních prostorách banky.

strana 6 Franšízová síť partnerů RSČS – rosteme... Ze 13 smluvních partnerů v březnu 2012 jsme narostli na 35 franšízových partnerů v květnu Hodnota realizovaných transakcí v síti narostla z 860 milionů Kč v roce 2011 na 2 miliardy Kč v roce 2012…

strana 7

strana 8 Franšízová síť partnerů RSČS –Rozšíření portfolia služeb pro klienty ČS přímo na pobočkách ČS – jednací a obchodní místa relitních partnerů v budovách poboček České spořitelny –Květen 2013 – RSČS je již na 48 pobočkách banky…

strana 9 Kultivace prostor RSČS na pobočkách banky

strana 10 Kultivace prostor RSČS na pobočkách banky

strana 11 Kdo se může stát naším partnerem ? Při výběru franšízového partnera je prioritním prvkem rozhodování jeho schopnost a připravenost spolupracovat s pobočkovou sítí České spořitelny, s hypotéčními centry banky a se všemi klienty banky napříč všemi segmenty Zájem o členství v síti RSČS je slušný - od června 2012 projevilo zájem o vstup již 127 subjektů – uspěje každý šestý až sedmý…

Děkuji za Vaši pozornost ! Martin Němeček předseda představenstva RSČS