KRUM INVEST a. s. Ing. Pavel Kopačka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Černoch Michal Školoudová Lenka
Advertisements

Prezentační manažer Kapitola 8.0 (Rozšířené efekty)
Základní pravidla při finančním investování, rentabilita, riziko, likvidita Zdeněk Jelínek.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Výstavba sportovního areálu 20
Postupy ve zpracování žádosti k projektu ČŘB II v roce 2009  presentace projektu pracovníkům MŽP a SFŽP  vyhlášená 9. kontinuální.
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Deset let inovační politiky Jihomoravského kraje Rámec konkurenceschopnosti města Ostravy 24. leden 2012 Petr Chládek.
Financování Vniřní a vnější. Vnitřní financování  Důvody:  Větší hospodářská a finanční nezávislost  Lepší likvidita  Lepší přístup k úvěrům  Menší.
rok 2014 První část Snímky jsou automaticky posouvány
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Česká spořitelna EU Program Region. Česká spořitelna – banka první volby Základní informace  zázemí silné mezinárodní skupiny Die Erste  více jak 5.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Prevence korupce z hlediska příjemce dotace Ing. Martin Puš starosta města Jičín.
základního vzdělávání s ohledem na rovný přístup ke vzdělávání
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek
Komunikace a informace
Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky, o.s. CIFA forum PRAHA duben 2008 Investiční příležitosti.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
, Elektronické služby knihoven prakticky, Praha Portál STM Lucie Hejná Státní technická knihovna
VY_32_INOVACE_7C14.  Rozložení snímků obsahují formátování a rozmístění jednotlivých částí obsahu.  Rozložení obsahuje také motiv, tedy nastavení formátování.
SBĚR A ANALÝZA VZDĚLÁVACÍCH A ROZVOJOVÝCH POTŘEB V ČESKÉ SPOŘITELNĚ, a.s. Mgr. Oldřich RANDULA, ředitel odboru vzdělávání, ČS, a.s. HR ŽIVĚ leden.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Jak vytvořit prezentaci
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Pojištění exportu - EGAP 2009/10 Ostrava,
JJ Mois Année IX. Celostátní finanční konference “Finance pro města a obce z evropských fondů v letech “ IX. Celostátní finanční konference.
Pracovní skupina Dopravní politika Dopravní sektorové strategie 2. fáze.
Situace areálu A – Aquapark se vstupní halou B – Hotel 4* C1, C2 – parkovací domy pro osobní automobily.
Nástrahy veřejnoprávního projednávání a územního rozhodování Ing. Pavel Dražďák.
Mgr. Ing. Drago Sukalovský, starosta města Kuřimi
Revitalizace panelových domů Porovnání spotřeby tepla.
Anotace Žák se seznámí s prostředím aplikace MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Orientuje se v prostředí aplikace MS Word Speciální.
Úvěrové a záruční nástroje v rámci OPPI. 2 Obsah prezentace Výsledky OPPP ČMZRB v OPPI Záruční a úvěrové programy Nástroje podpory Změny v postupech implementace.
Navision v prostředí Městského úřadu
HYPOTEČNÍ ÚVĚRY finanční poradenství konzultace
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Statutárního města Liberec
Úrokový počet Prezentace_13 Mgr. Silva Vaňková OPČ_Úrokový počet
1 Zpráva o výsledcích finančních kontrol ve veřejné správě za rok 2006 – za Liberecký kraj a jím zřízené příspěvkové organizace.
Prezentaci pro vás připravily:. Součástí této prezentace bude pravděpodobně diskuse, jejíž výsledkem budou akce. Pomocí aplikace PowerPoint lze navržené.
Práce se šablonami v MS Word 2007
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
Centrum Služeb Budějovická Tisková konference,
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
Power Point– popis prostředí
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
Pro vytvoření textového pole je k dispozici speciální nástroj, který najdeme na kartě Vložit - Textové pole. Je to tlačítko Textové pole : když je stiskneme,
Podpora výstavby nájemních bytů formou přímého úvěru z prostředků SFRB JUDr. Jan Wagner Státní fond rozvoje bydlení pro seminář při ForArchu
Součástí této prezentace bude pravděpodobně diskuse, jejíž výsledkem budou akce. Pomocí aplikace PowerPoint lze navržené akce zaznamenávat v průběhu prezentace.
Dlouhodobé financování podniku Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Využití GIS v hydrometeorologické stanici Součástí této prezentace bude pravděpodobně diskuze, jejíž výsledkem budou akce. Pomocí aplikace PowerPoint lze.
Shromáždění delegátů 2015 Projednání úvěrů na opravy bytových domů Pavel Hranáč Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23,
Česká spořitelna Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek Vsetín
KROMĚŘÍŽ zkušenosti z programového období
Financování firmy Zajištění finančních prostředků.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
ČMZRB čtvrtstoletí podpory podnikání v ČR
Podpora podnikání v ČR Konference „Evropská unie a český export“
Shromáždění delegátů 2017 Projednání úvěrů na opravy bytových domů
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Transkript prezentace:

KRUM INVEST a. s. Ing. Pavel Kopačka Součástí této prezentace bude pravděpodobně diskuse, jejíž výsledkem budou akce. Pomocí aplikace PowerPoint lze navržené akce zaznamenávat v průběhu prezentace. V zobrazení Prezentace klepněte pravým tlačítkem myši. Vyberte příkaz Poznámky lektora. Vyberte kartu Akce. Zapisujte průběžně akce. Klepnutím na tlačítko OK toto pole zmizí. Tak bude na konci prezentace automaticky vytvořen snímek Akce, který bude obsahovat vaše poznámky. KRUM INVEST a. s. Ing. Pavel Kopačka

KRUM INVEST a. s. Investiční společnost Zaměření – investice do TOP příležitostí Působení: Praha 6 – Ořechovka Český Krumlov Časový charakter: Dlouhodobé investice Řízené ve vlastní režii

Styl činnosti Štíhlá společnost (minimum zaměstnanců, maximální outsourcing) Preference dlouhodobých obchodních vztahů

Investice Praha 6 2 domy na adresách: Na Ořechovce 23 Zbrojnická 15 Pořízení od původního vlastníka, oprava objektu, úprava pro budoucího uživatele jemu na míru Nájemní smlouvy na min. 10 let

Investice Český Krumlov I Hotel Leonardo (dříve Hotel Renesance) Adresa Soukenická 33, Český Krumlov 10 metrů od náměstí, přímo viditelný 11 pokojů standartu **** Otevřeno v dubnu 2003

Investice Český Krumlov II Soukenická 41 30 m od Hotelu Leonardo Budova pořízena v r. 2004 Přestavba zahájena 2005 Otevřeno bude v dubnu 2006 Také kat. ****

Financování Pořízení všech budov zásadně z vlastního kapitálu, poté vklad do základního jmění společnosti Partnerská banka: ČSOB

Specifika investování v Českém Krumlově Celé centrum města je velmi ostře památkově chráněno O výstavbě nových budov v centru není možné ani uvažovat – vždy jde o přestavbu větších či menších ruin Stavební činnost musí respektovat neustávající turistický ruch

Vazba na ČMZRB V roce 2004 obdržena úroková dotace na projekt Hotelu Leonardo V roce 2005 čerpán podřízený úvěr na dokončení přestavby Hotelu Leonardo II

Specifika spolupráce s ČMZRB Vynikající podmínky získaných zdrojů Fundovaný přístup pracovníků ČMZRB všech stupňů Rychlost vyřízení Nutnost podstoupit soutěž na www.centralniadresa.cz, což se nakonec ukázalo jako velmi malé zdržení projektu

Další rozvoj společnosti Bude pokračovat orientace na „špičkové adresy“ v Praze a v Českém Krumlově Společnost zůstane „Štíhlá“ a bude postupovat tempem 1 nemovitost za 18 – 24 měsíců

Přijeďte se podívat www.hotel-leonardo.cz

Děkuji za pozornost Ing. Pavel Kopačka KRUM Invest a. s. CEO, předseda představenstva Pavel@inglobal.cz