Předporodní kurz UJEP - FZS

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Průvodce rozřazovacím testem z angličtiny. Tato prezentace Vás provede rozřazovacím testem z angličtiny na příkladu testu pro kombinované bakalářské studium.
Advertisements

Martin Zeman Krajská zdravotní, a.s.
Vrozená vývojová vada kyčlí
Interaktivní seminář pro studenty/tky středních škol na téma:
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM: Porod Kód VM:
Moderní učebny Atrium s malým vodním prvkem, Zajímavou výuku s …
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Ing. Jan Popelka, Ph.D. odborný asistent katedra informatiky a geoinformatiky Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
Výpočetní technika Excel 2010/2011 Petr Novák Fakulta Životního Prostředí Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
zaměření „Zasilatelství a logistika“
VSTUPNÍ SOUSTŘEDĚNÍ ÚVODNÍ INFORMACE KOO FEL ZČU.
Překvapení ze Slovenska 1.A Bánovce nad Bebravou Slovensko 1.B Bruntál Česká republika.
Tutoriál EBSCO Discovery Service ~ Jednoduché vyhledávání
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
Prezentace Ústecký kraj.
Kurz: Asistentka v předškolní péči … reflexe aneb jak bylo a co bude Zdravotnické zařízení MČ Praha 4, Kotorská 1590/40, Praha 4, IČO:
1 Nadačního fond pro rozvoj vsetínské porodnice MUDr.Martin Janáč Mgr.Alan Kašpar Bc.Milena Fusková.
KATEDRA PORODNÍ ASISTENCE
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
BFHI (Baby-Friendly Hospital Initiative)
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
V sobotu, 20.září 2014 se v budově Institutu Slavonice konala výstava na téma KOJENÍ - ZDRAVÝ START DO ŽIVOTA. Návštěvníci se zde mohli seznámit s různými.
ERASMUS.  Obor předškolní pedagogika je vyučován pod Fakultou sociálních studií (Department of Social Education) v malebném městě Odense  V závislosti.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
Průběh porodu a šestinedělí
2. Ročníkový pohovor - Imatrikulace Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
Střední průmyslová škola v Písku
Dana Sigmundová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
CÍRKEV BRATRSKÁ VYSOKÉ MÝTO. Rekonstrukce spodního patra sborového domu 2. část.
Všechna práva vyhrazena © RENTA TREND s.r.o. Jak to funguje…?
VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK UPROSTŘED MĚSTA od 10 hodin Pernštýnské náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice pořádá VELETRH VĚDY Univerzita Pardubice Brána.
LOPOGOLF
KOJÍME Vypracovala: Veronika Petříčková Obor: Porodní asistentka
PŘEDSTAVENÍ ZÁCHYTNÉHO VAKU K PORODU Gyn. por. klinika VFN a 1. LF UK Zora Síbková.
Dobrovolník na dětském oddělení
Katedra informatiky a geoinformatiky Fakulta životního prostředí Univerzita Jana Evangelisty Purkyně Přednáška 09 Integrace racionálních funkcí – 2. část.
IVANA BRABCOVÁ Jak na WEB … NODE.
Univerzita Karlova, Praha Pedagogická fakulta Středisko vzdělávací politiky Myslíkova 7, Praha 1 Tel.:
Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_20_02_předporodní příprava Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
Filozofická fakulta Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem Vítejte na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
Střední pedagogická škola J.H.Pestalozziho Litoměřice
Dlouhodobým záměrem KZ je vybudování nemocnice univerzitního typu jako střediska špičkové medicíny, zdravotnické vědy a výuky transformací z krajské Masarykovy.
Perspektivy spolupráce ÚZS UJEP a KZ ve vědě a výzkumu Miroslav Tichý Ústav zdravotnických studií Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
Ústřední knihovna FSS MU
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.
Porodní asistentka regulované povolání
Fakulta zdravotnických studií
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
Vstupní kurz Trnávka 2016 VŠPJ pořádá pro studenty nastupující do prvního ročníku vstupní kurz. Účast na tomto kurzu není povinná, ale představuje významné.
STROM PROFESÍ NAŠÍ RODINY Volba povolání
Vstupní kurz Trnávka 2014 VŠPJ pořádá pro studenty nastupující do prvního ročníku vstupní kurz. Účast na tomto kurzu není povinná, ale představuje významné.
Ústřední knihovna FSS MU
Představení senátorů Akademického senátu FZS
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Jana Chrásková, Ivana Lamková
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Vítejte na třetí místní konferenci Strategické řízení a plánování
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Transkript prezentace:

Předporodní kurz UJEP - FZS Lektorky: Denisa Canincová a Zuzana Urbanová Odborný dohled: Mgr. Ludmila Lamplotová

Milé maminky, neváhejte a navštivte náš předporodní kurz, který pro Vás pořádáme Každý kurz probíhá v přátelské atmosféře, díky malé skupince maminek Maximální kapacita je pouze 6 maminek, abychom se Vám mohli plně věnovat, vše si vyzkoušet a zodpovědět veškeré Vaše dotazy

I.Lekce: III.trimestr + aromaterapie Popovídáme si o tom, co Vás čeká a nemine ve III.trimestru Co vše sbalit s sebou do porodnice Jak poznáte, že je ten pravý čas vyrazit do porodnice Pozitivní účinky aromaterapie

II.Lekce: Porod a alternativní metody tišení bolesti Seznámíme se s jednotlivými fázemi porodu Nacvičíme si správné dýchání Ukážeme si různé úlevové polohy Poradíme alternativní metody k tišení bolesti

III.Lekce: Šestinedělí, kojení a péče o prsy Povíme si, co očekávat během šestinedělí Ukážeme si vhodné kojící polohy Dokrmování pomocí injekční stříkačky Poradíme co dělat při komplikacích během kojení a jiné…

IV.Lekce: Péče o miminko Koupel miminka Baby masáž Přebalování Oblékání

V.Lekce: Manipulace s novorozencem

Kde budou kurzy probíhat? FAKULTA ZDRAVOTNICKÝCH STUDIÍ Univerzita Jana Evangelisty Purkyně Velká Hradební 13 Ústí nad Labem

Informace ohledně kurzů a kontakty: Veškeré informace ohledně kurzů naleznete na webových stránkách: http://predporodni -kurz0.webnode.cz nebo na facebooku: Předporodní kurzy, Fakulta zdravotnických studií UJEP Přihlásit se můžete telefonicky nebo pomocí e-mailu: 723628829 607224391 fzs.kurz@gmail.com

Proč kurz navštívit? Získáte mnoho užitečných informací Možnost nahlédnout na porodní sál v Masarykově nemocnici po předchozí domluvě Zažijete spoustu legrace Seznámíte se s novými lidmi

Už se na Vás moc těšíme…! 