Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Spojené lesní školy Nejhravější instruktorská lesní škola !
Chceš se taky jednou ú č astnit mnoha republikových závod ů, jezdit na sout ě že do zahrani č í a možná se jednou ú č astnit i Olympiády? K tomu t ě m.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
♠Firemní akce ♠ Teamspirit ♠ Incentiva ♠ Vzdělávání ♠ Teambuilding ♠Zážitek ♠Neformální atmosféra ♠Komunikace Plavby na tradi č ních 50-ti metrových plachetnicích.
Aneb do každé skupinky jedno nové dítě. Toto je cesta, kterou Petr přišel k Ježíši: (J 1,35-42)
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Kolja 2 Otázky a film. Konverzace: Máte nějaký nový nábytek.
Média a propagace Co můžu udělat, aby se o akci vědělo.
Dvoudenní sraz Fanklubu Kabát spojený s p ř ípravným fotbalovým zápasem.
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
Evangelizace PRO KAŽDÉHO. Proč evangelizace - Příkaz Písma (Mt 28:18-20, Mk 16:15-18, Sk 1:8) - Radost ze sdílení naděje.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Morfologie savců a ptáků Karolína Rezková. T-exkurze jsou skvělou příležitostí pro středoškoláky, kteří si chtějí vyzkoušet něco nad rámec školní výuky.
Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě. Neodolali jsme výzvě zapojit se do soutěže v rámci aktivity „Spring Day 2009“. Město Varnsdorf bylo kdysi největší vesnicí.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Co je Masopust?.
Občanské sdružení Vznik před 10 lety registrací stanov u MV Cíl: a)Obnova, udržování a rozvíjení lidových tanců, písní a hudby b)Obnova, udržování a rozvíjení.
Svátky a příležitosti k oslavám (tradice)
Po 29.út 30.st 1.čt 2.pá 3.so 4.ne 5. po 6.út 7.st 8.čt 9.pá 10.so 11.ne 12. po 13.út 14.st 15.čt 16.pá 17.so 18.ne 19. po 20.út 21.st 22.čt 23.pá 24.so.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Proč je důležité studovat Principy
Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
29. – 31. března 2010 Městské kino Jas Tanvald JEDEN SVĚT 2010 FESTIVAL DOKUMENTÁRNÍCH FILMŮ O LIDSKÝCH PRÁVECH JAK ZÍSKÁŠ SVÉ DIVÁKY TY?
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Člověk se nědy zeptá proč...???
BEZPEČNÉ PROSTŘEDÍ PRO SDÍLENÍ EVANGELIA Jak upéct EXIT Klub?
Praha Hlavní město 1 mil. 140 tisíc obyvatel Zajímavosti: Pražský hrad
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
MASOPUST.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Karlův most je původně gotická stavba spojující pravý břeh Vltavy s levým v centru Prahy. Konkrétně se jedná o spojení Starého města (dříve Staré Město.
BIATLON.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.
aneb doučovací večery pro přátele
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
Inspirace ke zvěstování od ranné církve – aneb jak se s tak malým vybavením dá tolik získat???
Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Dopravní průzkum Petr Chocholouš.
JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.
Březnová všehochuť Zadání práce pro 1.březnovou hodinu.
Malá loutková pohádka O zajíčkovi. Kulisy i loutky nakreslily a divadlo si zahrály šikovné děti: Jeník, Markétka, Josef, Anička, Kristýnka, David, Marienka,
Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
Letní soustředění – OŠELÍN 23. – 30. srpna První odpoledne jsme prožili hraním s dětmi.
Šachy do škol Projekt Šachového svazu ČR. O projektu: Šachy jsou součástí školních osnov ve více než 30 zemích světa Na základě řady studií přijal v roce.
PROFESIONAL AUDIO RECORDING
Naše firma Naše firma leží v Rancířově.Obci nedaleko měst jako třeba Jemnice,Slavonice nebo Dačice. Jsme firma zabývajicí se vlasovou i pleťovou kosmetikou.
Co znamená slovo masopust?
Tel:
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
Plavecký klub Děčín.
INTERNÍ AUDIT PROCESU INVESTIC
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Co se chystá

 Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky - středa 20:00 hod.  PŘIHLAŠOVÁNÍ NA TRÉNINKY

 V Evropě existují dvě další dračí taneční skupiny  Pokusíme se je oslovit a pozvat na vystoupení  V první fázi jako host na náš Pražský dračí podzim  Plán do budoucna – Evropské mistrovství v dračím tanci (v rámci festivalu, nebo samostatná akce)

 Na dosud volných doménách  Dragondance.cz a dracitanec.cz  Samostatná prezentace fotek, videí a dalších informací o dračím tanci  Je nutné vyřešit problém? Jak se bude naše taneční skupina jmenovat?  (v současné době jsme – Skupina dračího tance při Pražském klubu dračích lodí)

Pražský karneval Karneval v duchu 18. století, masky, bály, průvody masek.

 Sobota – Crystall Ball – bál v maskách o půlnoci dračí tanec na konci tance odvedeme přítomné masky do „asijského salónu“ Máme přislíben i vstup na vlastní crystall Ball, který se koná v Clam-Gallasově paláci.

 Úterý Candellion – slavnost lampionů, hromadné vypouštění thajských luceren. Na Vltavě by měly jezdit lodičky - Naše zapojení – dračí tanec (sestava)? a projížďky na dračích lodí pod Karlovým mostem - Toto je dobrovolné, ale vzhledem k mediální propagaci je to dobré. NAVÍC – Příští rok by měl být zaměřen na Asii. Tedy pro nás je to propagace.

 Dračí web slouží jednak pro informování členů klubu – vedení, trenér, šéf závodů.  Dále pro sdílení informací (zážitků) mezi členy klubu.  Každý se může zúčastnit tvorby webu a mnozí to od Podzimního sletu udělali – chtěl bych jim všem jmenovitě poděkovat…

Díky Laco!

 Přispívat do diskuze  Hlásit se na akce  Psát články (zeptejte si Milhauze)  Vymýšlet náměty co napsat, co přidat, co změnit  Přidávat fotky na FTP (Kdo ví, jak se tam dostane, ať se přihlásí)  Stále hledáme člověka (i víc) kteří se postarají o galerii