Evaluace výuky ZS (2013/2014) PhDr. Martin Dolejš, Ph.D.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I.
Advertisements

ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM!
 EBSCOhost Collection Manager Přehled funkcí účtu Selector 3. července 2013.
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2013/2014. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Po spuštění programu se Vám objeví následující okno Dbejte, aby bylo zaškrtnuté pouze okénko Student. Nevyplňujte uživatelské jméno ani heslo.
Zadáme adresu: posta.echotebor.cz mail.echotebor.cz (zadáváme bez www!!!)
Pavel Kurfürst - Ústav cizích jazyků LF Univerzita Palackého v Olomouci, ČR
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
„Webové listy“ – virtuální nástěnka
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
Informace pro studenty kombinovaneho studia - AJ
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
1 Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:1.12.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_123_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Tutoriál EBSCO Discovery Service ~ Jednoduché vyhledávání
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.7 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Databáze - sestava Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_ P4_2.11 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Tabulkový kalkulátor-funkce, adresy Typ: DUM.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Činnost mzdového oddělení.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_ P4_2.14 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Tabulkový kalkulátor-řady Typ: DUM - kombinovaný.
Textový procesor Open Office, Writer OKRAJE STRÁNKY
FTP – přenos souborů Tato služba se používá pro přenos souborů pomocí přenosového protokolu FTP. Pro tuto službu existují speciální klienti, kteří se dokáží.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Doména Pro připojení do internetu musí mít každý počítač přidělenu tzv. IP adresu, která se skládá z dekadických čísel. Pro připojení do internetu musí.
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Základní škola, Ostrava – Poruba, Porubská 831, příspěvková organizace Registrační číslo projektu – CZ.1.07/1.4 00/ Název projektu – BRÁNA JAZYKŮ.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.6 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Databáze - formulář Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
WORD 2010 Karta Domů, skupina Odstavec. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
WWW – hypertextový informační systém
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Vytvoření hypertextového odkazu
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.11 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. HTML - odkazy, obrázky Typ: DUM - kombinovaný.
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
Dana Mazancová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, 8. a Ústřední knihovna FSS MU.
Výpočty tiskových sestav Průvodce problematikou tiskových sestav.
Úvod do psychologie PhDr. David Kuneš, Ph.D
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Základní pojmy při používání Internetu
Ústřední knihovna FSS MU
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
Transkript prezentace:

Evaluace výuky ZS (2013/2014) PhDr. Martin Dolejš, Ph.D.

Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Název projektu: Modularizace manažerského a psychologického vzdělávání na Univerzitě Palackého v Olomouci cestou inovace a propojení ekonomických a psychologických studijních programů

CO JE TO EVALUACE? Anonymní zhodnocení kantorů a předmětů na katedře psychologie. Evaluace probíhá každý semestr od začátku zápočtového týdne do konce zkouškového období. Bezprostředně po jejím skončení si můžete zobrazit její výsledky a zjistit, jak si doopravdy vedou určité předměty i určití kantoři. PRO CO JE EVALUACE DOBRÁ? Pro zkvalitnění výuky a lepších vztahů mezi kantory a studenty

CO JE K EVALUACI ZAPOTŘEBÍ? Musíte mít přístup k internetu, abyste mohli zadat adresu: evaluace.caspos.cz. K vykonání evaluace potřebujete tzv. „TOKEN“. (ukázka tokenu – ZS 2012)

CO JE TO „TOKEN“? Jedná se o náhodně vygenerované heslo, které Vám zaručí ANONYMITU při Vašem hodnocení. KDE TOKEN SEŽENETE? Od prosince 2013 jej naleznete na vrátnici ve viditelně označené krabičce nebo si o něj můžete napsat na ové adresy uvedené na začátku této prezentace. KDE HO POUŽIJETE? Token je důležitý pro vstup do sekce hodnocení na stránkách evaluace.caspos.cz.

JAK EVALUOVAT? Hodnocení probíhá přes on-line dotazník, ke kterému se můžete dostat dvěma způsoby. 1) zadáte přímo webovou adresu: 2) na stránky evaluace se můžete dostat přes webovou adresu katedry psychologie kdy si v levém sloupci vyberete položku EVALUACE VÝUKY, dále příslušný semestr, pro který je evaluace určena, následně se dostanete na stránky evaluace a můžete se pustit do práce

Na stránkách EVALUACE nejprve zvolíte políčko PŘEDMĚTY (viz obrázek)

Potom zakliknete podle Vaší formy studia: zobrazit předměty programu MBA (viz obrázek).

Následně se Vám zobrazí seznam ročníků studia, ve kterém si zvolíte VÁŠ ROČNÍK. Zobrazí se Vám seznam předmětů, který jste měli v tomto ročníku splnit. Vy si vyberete, který předmět chcete hodnotit, kliknete na něj a objeví se Vám okénko pro vepsání ČÍSLA TOKENU (které naleznete na papírku z vrátnice). Zobrazí se Vám evaluační dotazník, který pečlivě vyplníte a na jeho konci řádně potvrdíte. DĚKUJEME ZA SPOLUPRÁCI

Následující odkazy Vás navedou na dva po sobě jdoucí VIDEOKLIPY, ve kterých se Vám celý proces EVALUACE představí!!! 1) FSC4 2) o2g9I FSC4http:// o2g9I

Děkujeme