Kuchyně + jídelna ve firmě Beng + Olufsen Kopřivnice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JOSPO a.s. se specializujeme se na výrobu teplých a chlazených pokrmů
Advertisements

Hygienická problematika ve školním stravování
Reportáž – naše jídelna Vše, co pot ř ebujete v ě d ě t… Anna Sedláčková Natálie Jermanová.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.03 •SOU Obořiště •Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník •Číslo klíčové aktivity:
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
RESTAURACE IVETTE,s.r.o. Iveta Ratislavová. Restaurace Ivette – Rest Iv Vám nabízí ve spolupráci s hotelem Elegant širokou škálu vybraných jídel, nápojů.
stravovacích zařízení
Projekt CZ.1.07/1.1.38/ Modul M6 Modernizace výukových metod při výuce odborných předmětů gastro a odborného výcviku autor Mgr. Alena Marková.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
SLOŽITÁ OBSLUHA – VYŠŠÍ FORMA Ochucování a míchání
Výrobní střediska v závodech společného stravování
Ekocentrum Paleta – Zdraví na talíři. Vazba na strategické dokumenty města – Akční plán strategie města – opatření „Rozvoj programů péče o zdraví obyvatel“
Zdravá výživa a příprava jednoduchých pokrmů
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.03 SOU Obořiště
Název projektu Moderní škola Registrační číslo projektu
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.01 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
ZÁVODY SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ se zabývají hromadnou výrobou, prodejem pokrmů a nápojů, poskytují další doplňkové služby.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.12 SOU Obořiště
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.19 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Rekonstrukce školní jídelny
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ RAUT_PŘÍPRAVNÉ PRÁCE, STUDENÝ STŮL
Základní povinnosti provozovatele
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
„EU peníze středním školám“
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
SLOŽITÁ OBSLUHA – VYŠŠÍ FORMA Dranžírování
Ochrana veřejného zdraví ZÁKON č. 258/2000 Sb. Práva a povinnosti osob a výkon státní správy v ochraně veřejného zdraví POJMY Veřejným zdravím je zdravotní.
PROSTORY SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ
Bc. Daniel Vančura Francie.
KONVEKTOMATY PARNÍ VARNÉ PŘÍSTROJE
JARO 2014 V SANATORIU Prevence ● Životní styl ● Duchovní obnova.
Práva spotřebitele.
Stravovací služby Realizace a formy rychlého občerstvení
Právní předpisy Význam
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
PREZENTUJÍCÍ Olga Johanidesová Vyhodnocení úkolu hlavního hygienika ČR „Monitoring nabídky stravování v základních školách“ (podklady MZ ČR)
Jsme menší státní škola v obci, pilotní škola projektu v Jihomoravském kraji. Naši mateřskou školu navštěvuje celkem 131 dětí, základní školu 268 žáků.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
KVALITA STRAVOVÁNÍ VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ ZÁKLADNÍ ŠKOLY BUDKOV A JÍDELNĚ DĚTSKÉHO DOMOVA BUDKOV DAGMAR VEVERKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE – RNDR. JANA KREJSOVÁ
CATERING Catering – je z hlediska rezortu obrany definován jako zabezpečení smluvního stravování mimorezortním dodavatelem v objektu MO. V obecné rovině.
Technika obsluhy – Servis vína Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění.
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Specifika podávání stravy, úpravy stravy a kultura stolování v domově seniorů ve Forde. TEREZA SEDLMAYEROVÁ 3.A, DENISA PROCHÁZKOVÁ 2.O.
Složitá obsluha míchání předkrmového salátu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE GAZ Název DUMuGAZ K Stupeň a typ vzděláváníStřední.
Gastronomická zařízení – Hlavní kuchyně – technické podmínky
Výrobní činnost hotelu
Hygienické požadavky na dětskou skupinu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Výrobní faktory organizace
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Prostory v provozovně společného stravování
Pořadí pokrmů na jídelním lístku
Kategorizace hostinských zařízení a nabídka produktu stravovacích zařízení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová.
Určete, o které druhy skladů se jedná
Hygienické předpisy v gastronomii
Chladící a mrazící zařízení, zařízení pro měření množství zboží
Název projektu: Moderní škola
Moderní trendy v gastronomii
Moderní gastronomie Ruth Martin.
Odbytová střediska Hana Stejskalová Ns /2017.
Transkript prezentace:

Kuchyně + jídelna ve firmě Beng + Olufsen Kopřivnice Stavba dostala významné ocenění jako architektonická stavba výrobní haly roku 2005

Pohled na jídelnu

Jídelna plynule přechází na provoz kuchyně

Detail stolů a židlí

Samoobslužné pulty Prostor jídelny a kuchyně je oddělen výdejním pultem a ostrůvky se samoobslužnými pulty

Samoobslužné pulty + pokladna

Nápojový chladící box

Chladící box na cukrovinky

Nápojový automat + kávovar

Salátovou misku si každý namíchá sám podle své chuti včetně dresinkových omáček

Samoobslužný výdejní pult na polévku

Vozík s polévkou se vysune a převeze do kuchyně (odpadá přenášení polévky v nádobách do prostoru jídelny)

Vzorová vitrína (vystaveny jídla na daný den tak, aby nedocházelo k reklamaci objednané stravy)

Filtrační strop Prostory jídelny a kuchyně jsou opatřeny v celé délce filtračním stropem, který zajišťuje odsávání nepříjemných zápachů z kuchyně a prostoru jídelny

Filtrační strop

Výdejní pult

Prostor varných kombinovaných pultů je dokonale odsáván

Prostory kuchyně

Oddělené prostory pro přípravu čerstvého masa a zeleniny

Mycí automat

Závěr a další prostory přípraven nutných pro fungování kuchyně včetně šokového chlazení vyrobených pokrmů a chladících boxů, tak aby splňovaly standardy moderního stravování a nových hygienických předpisů. Prostory jídelny a kuchyně ve firmě Beng + Olufsen jsou v provozu 3 roky a po celou dobu jejího provozu neměly spotřebiče žádnou závažnou poruchu a použité materiály nevykazují žádné známky opotřebení.