AIRSOFT.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TEPLO DALŠÍ FORMA ENERGIE.
Advertisements

POHYB CO JE VLASTN Ě POHYB A JAKÉ MÁ VLASTNOSTI. CO JE TEDY VLASTNĚ POHYB?  POHYB JE D Ě J, P Ř I KTERÉM T Ě LESO M Ě NÍ SVOJI POLOHU V ŮČ I JINÉMU T.
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_KOUTENSKA_16.
METODICKÝ LIST Prezentace je určena k opakování a proto je vhodné, zařadit ji na začátek školního roku. Předcházejí jí další dvě: měkké slabiky a tvrdé.
 Je soubor jednoduchých a ú č elných opat ř ení vedoucích k záchran ě ž ivota.
 Co d ě láme  Jak jsme pokro č ili  Selek č ní metody  K ř í ž ení  Problémy, na které jsme narazili  O co se pokusíme nyní  Co d ě láme  Jak.
Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název OP OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Název projektu:Učení pro život Reg. číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo šablony:V/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí.
N ORMÁLNÍ JE NEKOU Ř IT Ž ALOUDÍKOVÁ, I., H RUBÁ, D. P D F A LF MU BRNO Výchova ke zdravému životnímu stylu a nekuřáctví na I.stupni ZŠ.
Krou ž ky školní dru ž iny Výtvarný krou ž ek  Ve výtvarném krou ž ku d ě ti zkoušejí malovat r ů znými technikami  Uplat ň ují výtvarný talent  Pracují.
(principy funkce a oblasti vyu ž ívání tabulkových procesor ů, struktura tabulky, vzorce a funkce obecn ě, adresace bun ě k - relativní a absolutní editace.
Skupina se skládá z: Jan Hošek, Zuzana Jírová, Michal Vinduška a Terka Semecká.
Pro č práv ě hotelový porcelán?. N ě co málo o G. Benedikt G. Benedikt je č eská porcelánka, kterou vlastní č eský majitel, její historie se za č ala.
 Rybá ř  U č itelka  Policista  Zedník  Bankovní ú ř edník  ICT technik  Uklíze č ka  …
..Nejrychlejší kolektivní hra na světě..
Prezentace o tom co nám FYZIKA dala a vzala
 O co se pokoušíme  Stav p ř i minulé minikonferenci  Jak jsme pokro č ili  Po č ítání fitness  Problémy, na které jsme narazili  O co se pokusíme.
 Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
VADY DEKORACE.
POLYAMIDOVÁ VLÁKNA.
Hammondovy varhany, Syntetyzéry, Keyboardy
 Typický osobní po č íta č m ůž eme rozd ě lit na t ř i č ásti:  Po č íta č ová sk ř í ň  Monitor  Další vstupn ě -výstupní za ř ízení (klávesnice,
Airsoft hra na válku.
AIRSOFT. Víte co to je?? Ne??? Tak nezoufejte, protože se to tady dovíte Airsoft je Japonská odpověď na paintball.
Dopravní značky.
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_201_PŘÍPRAVA_NA_NÁSOBENÍ Téma: PŘÍPRAVA.
2014 / 2015 Hospodaření Kateřina Hrdličková - Matýsek Fiscus.
Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft.
Airsoft Co je Airsoft? Airsoft vznikl v Japonsku, jako odpověď na americký Paintball. Stejně jako v Paintballu, jsou v Airsoftu obvykle dvě družstva, která.
Č ÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_500_DEPILACE,EPILACE NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, St ř ední pr ů myslová škola.
 Krystalická  Pravidelné uspo ř ádání č ástic  Periodicky opakované uspo ř ádání – dalekodosahové  Monokrystaly – č asto anizotropní – vlastnosti.
Redukce lůžek Existuje prostor pro redukci lůžek akutní péče?
P ř íprava a pilotá ž vzd ě lávacích program ů (v č etn ě metodik) pro d ě ti a mláde ž zam ěř ených na rozvoj metod vzd ě lávání v oblasti rozvoje klí.
Atmosférický tlak a jeho měření. Částice plynů konají neustálý neuspořádaný pohyb a mají mezi sebou velké mezery. Plyny jsou stlačitelné a rozpínavé.
Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Bc. Alena Machová.
PhDr. Pavel Be ň o Tel nebo
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Řehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R12_ Měřítko TEMA: Matematika 7. ročník.
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_15_F7_Hanak AUTOR: Ing. Roman Hanák TÉMA: Mechanické vlastnosti kapalin a plynů Základní.
ZÁSAHY STÁTU DO EKONOMIKY Nikola Krásná C2B. stát svými regulacemi zasahuje do chování ekonomiky a role tr ž ního systému je omezená ▶ smíšená ekonominka.
VZDUCH PLYN KOLEM NÁS. VZDUCH  směs látek, které tvoří plynný obal Země – atmosféru  složení vzduchu při Zemi: dusík, kyslík, oxid uhličitý, mikroorganismy,
Experimentální metody oboru – Pokročilá tenzometrie – Měření vnitřního pnutí Další využití tenzometrie Měření vnitřního pnutí © doc. Ing. Zdeněk Folta,
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_1102_STAVEBNÍ SP. Téma: Pojem F. G._ Stavební spořitelny Číslo.
Atmosféra.
VY_52_INOVACE_02_Práce, výkon, energie Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Bc. Alena Machová.
SPALOVACÍ MOTORY. Jsou to stroje (tepelné motory), ve kterých se přeměňuje tepelná energie vzniklá hořením paliva na energii pohybovou. Palivo spalují.
DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_20_Disk slo ž ka Šablona č íslo: VII.Sada č íslo: 3.Po ř adové č íslo DUM: 20. Autor:Mgr. Milan Ž i ž ka.
Zpracoval Ing. Jan Weiser Dispoziční řešení prodejen.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Stavební výkresy CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_01
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Základy automatického řízení 1
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Optický kabel (fiber optic cable)
4. Rozdělení střelných zbraní
Měření síly.
Výstupní zařízení počítače - tiskárny
Základní kapitál Základní kapitál je peněžní vyjádření souhrnu
Elektromotor a jeho využití
Vzduch VY_32_INOVACE_1A_15 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Hra k zopakování a procvičení učiva (Test znalostí)
Fyzikální síly.
Poměr v základním tvaru.
Benefit7.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Procenta - úvod Název : VY_32_inovace_01 Matematika – procenta úvod
Matematické pexeso Hra určená k opakování či procvičování učiva
Poměr v základním tvaru.
Diagnostika brzd.
Diagnostika brzd.
Transkript prezentace:

AIRSOFT

OBSAH Co je airsoft? Způsoby hry Pravidla Výbava Zbraně Střelivo Pojmy Ukázka

Co je airsoft? Airsoft je moderní druh vojenského sportu pochází z Východní Asie je podobný paintballu je realističtější

Hra hraje se na otevřených prostranstvích tzv. OPEN SPACE (louky, lesy) nebo v uzavřených prostorách tzv. CQB (opuštěné budovy) cílem jedné hry je splnění předem stanoveného úkolu (např. získat nepřátelskou vlajku, eliminovat nepřátelský tým, vysvobodit rukojmí, bránit základnu) existují také oblasti, které se dají na hru pronajmout s možností objednání i pojízdných tanků, transportérů, vlajek a dalších doplňků, které jakýmkoliv způsobem mohou bitvu přiblížit skutečnosti

Pravidla hra je založena na čestném chování hráčů zasažení hráči chodí na tzv.mrtvoliště je zakázáno fyzické napadání ostatních hráčů Pravidla

Výbava základní výbavu tvoří ochranné brýle, maskované oblečení a zbraň pokročilejší hráči používají imitace granátů, dýmovnice, miny, vysílačky atd.

Zbraně manuální: zařízení určená pro střílení jednotlivých střel, využívají energii ručně stlačené pružiny plynové: využívají k pohonu kuliček plyn, který je přesně aplikován tryskou; střelba poloautomatická i plně automatická elektrické: používají ke svému pohonu obdobně jako manuály stlačený vzduch, avšak píst natahuje elektromotorek, tyto zbraně také umožňují plně-automatickou střelbu a to rychlostí i přes 1800 ran za minutu.

používají se kuličky s průměrem 6 nebo 8mm o váze 0,12g – 0,45g někteří výrobci kuličky leští a potahují vrstvou silikonu, jiní vyrábějí tzv. BIO střelivo, které se v přírodě snáze rozkládá Střelivo

Pojmy AEG – automatic electric gun AEP – automatic electric pistol Hop-up - gumička udělující kuličce zpětnou rotaci, která narovnává balistickou křivku a tím podstatně zvyšuje dostřel “Tlačák“ - tlačný zásobník, který má menší kapacitu “Točák“ - točný zásobník, který má velkou kapacitu, ale musí se průběžně „dotáčet“ a chrastí

UKÁZKA Z CQB HRY http://www.youtube.com/watch?v=mrzTtl1xH0o