KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY VYDÁNÍ PRO TISK PRACOVNÍ STANICE CL 60 S úmyslem zlepšit pracovní podmínky v sektoru hromadné přípravy pokrmů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Advertisements

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Digitální učební materiál vytvořen.
Novinka 2005_ vícebarevné otisky - MCI. Barvy dělají život mnohem zajímavějším_.
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště
Mac vs. PC. PC Označení pro osobní počítače, původně od společnosti IBM (Lenovo) - Označení pro osobní počítače, původně od společnosti IBM (Lenovo) Hardware.
Copyright © 2011, atlantis FZ-A1. Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Moje budoucnost.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Microsoft Access Prezentace základních uživatelských nástrojů
Trotec FineMarker Hybrid
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Copyright © 2011, atlantis CF-AX2. Copyright © 2011, atlantis V režimu notebooku je zařízení určeno řídicím pracovníkům v terénu, kteří potřebují psát.
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Případová studie Robotické pracoviště
„EU peníze středním školám“
Předběžná příprava potravin a surovin
Tato prezentace byla vytvořena
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Podle principu tisku se dělí na:
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
4x4 LAND ROVER. O soutěži... -soutěží členné týmy studentů ve věku let -úkolem týmu je navrhnout.
Střední odborná škola technická, Střední odborné učiliště a Učiliště, Lidická 31, České Budějovice Představuje:
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Ročník:2. Vzdělávací obor: H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technologie přípravy pokrmů Tematický okruh: Předběžná příprava potravin Téma: Zpracování.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Způsoby krájení potravin
Ivana Francová, SOU Liběchov Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:
HLAVNÍ ZMĚNY U NOVÝCH SPORÁKŮ Nová mřížka STABIL PLUS Nová sjednocená grafika (panel, sklokera. deska) Nová 3D rukojeť Nové lesklé sklo dvířek.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Představení Programu Skutečně zdravá škola Tom Václavík.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
13. červen 2013 Firemní prezentace HAAS+SOHN Rukov 13/06/13.
Automatická evidence v 7mi bodech…. ● Systém sbírá data od zaměstnanců, kteří jednotlivé úkony zadávají do terminálu pomocí čárových kódů. Ty čtou ze.
© 3M All Rights Reserved. Profesionální mikroprojektor firmy 3M™ Řešení pro vizuální komunikaci.
PREZENTUJÍCÍ Porada vedoucích zařízení školního stravování Olga Johanidesová.
2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.
P EVNÝ DISK Tereza Biskupová. * zkratka HDD, anglicky H ard D isk D rive *Harddisk je hlavní záznamové medium uvnitř počítače *Jsou na něm uložena všechna.
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
FV71_FV SÁČKOVÝ vysavač freespace evo
Skutečně zdravá jídelna Bohuslav Sedláček
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
Výrobní faktory organizace
Gastronomická zařízení – Hrubé a čisté přípravny
ATC18LI 011- SÁČKOVÝ akumulátorový vysavač ATHOS
Předběžná příprava surovin
DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE F34522CZ FRITÉZY COOL-ZONE TECHNICKÁ DATA COOL-ZONE
ROVINNÉ (2D) DWG SYMBOLY A KNIHOVNA GDL PRVKŮ ZÁSOBNÍKŮ ZNAČKY KATRIN
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Centrální procesorová jednotka
Multifunkční pracoviště HCW 4 S s virtuálním modelem a VNCK simulací
PRC18LI BEZSÁČKOVÝ akumulátorový vysavač PRODIGE
Moderní gastronomie Ruth Martin.
DIS Myčka Poseidon na 11 sad nádobí Energetická třída: A++
Transkript prezentace:

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY VYDÁNÍ PRO TISK PRACOVNÍ STANICE CL 60 S úmyslem zlepšit pracovní podmínky v sektoru hromadné přípravy pokrmů představuje Robot-Coupe profesionálním uživatelům komplexní pracovní stanici pro zpracování zeleniny CL 60, která byla navržena tak, aby nabízela řešení pro servírování většího množství ovoce a zeleniny a větší pohodlí uživatele. Tento model, jenž byl vyvinut pro kvalitní nakrájení a zpracování velkých množství, je komplexní pracovní stanicí vyvinutou primárně pro školní jídelny, závodní jídelny a zdravotnická zařízení. Robot-Coupe je inovativní a nabízí globální koncepci, včetně krouhače zeleniny CL 60, 3 plnicích otvorů, sady 16 disků MultiCut a vozíku Ergo! « All in 1 » (vše v jednom) je kompletní řešení navržené speciálně pro profesionály v oboru. Přesná specifikace zajišťuje snadný výběr stroje a příslušenství pro plánovače kuchyní, poradce i kupující z řad veřejnosti. Výkon a kvalita krájení Krouhač CL60, vybavený nerezovým krytem motoru, byl navržen pro intenzivní provoz a zaručuje vysokou kvalitu krouhání. Výkonný motor může dosáhnout teoretického výkonu až 1800 kg nakrouhané zeleniny za hodinu (při neustálém plnění). Komplexní krouhač zeleniny CL 60 se třemi plnicími otvory umožňuje uživateli zpracovat všechny druhy ovoce a zeleniny ve velkých množstvích. Automatický plnicí otvor je vynikající pro směsnou zeleninu, jako jsou například plátky rajčat, nastrouhaná mrkev nebo krájení brambor na kostky; plnicí otvor s přítlačnou pákou a extra velkou násypkou umožňuje zpracování rozměrnějších kusů zeleniny, jako je např. celer či zelí; a plnicí otvor se 4 trubicemi je určen pro dlouhé a křehké ovoce a zeleninu. Pracovní stanice je rovněž vybavena zařízením na bramborovou kaši protlačování brambor, pomocí něhož je možné vyrobit 10 kg čerstvé bramborové kaše za pouhé 2 minuty!

VYDÁNÍ PRO TISK Kreativita Komplexní krouhač zeleniny CL 60 nabízí širokou škálu originálních možností krájení a krouhání a nové způsoby prezentace většiny běžného ovoce a zeleniny. Sada 16 disků MultiCut byla speciálně vyvinuta pro tento nový koncept: 3 plátkovače: 1 mm, 2 mm a 4 mm; 2 strouhače: 1,5 mm (pro mrkev, celer, petržel) a 3 mm; 3 možnosti krájení na kostky (3 plátkovače + 3 mřížky): 5x5x5 mm, 10x10x10 mm a 20x20x20 mm; 3 x nudličkovač: 2x10 mm, 2,5x2,5 mm a 4x4 mm; hranolky 10x10 mm Sada 16 disků MultiCut OVOCE A ZELENINA VŠECH TVARŮ A VELIKOSTÍ

Centrála ve Francii, Oddělení pro export a marketing Tel.: – Fax : , rue des Vignerons – Vincennes Cedex – Francie – Skutečná pracovní stanice! U zařízení CL60 se společnost Robot-Coupe soustředila na zjednodušení všech uživatelských operací. Páka s posilovačem, spolu s nízkým umístěním rukojeti, podstatně snižuje námahu při práci. Obsluha může plnit plnicí trubici levou rukou a zároveň pravou rukou ovládat páku. Pro ještě větší pohodlí je možné měnit pozici nastavitelné páky podle výšky obsluhy. Díky kolečkům a rukojeti je možné stroj snadno přemisťovat. Čištění je velmi snadné, jelikož všechny díly, které přijdou do styku s potravinou, je možné jednoduše vyjmout. Součástí této nabídky je rovněž vozík Ergo s 3 tácy GN 1/1 na 2 úrovních pro příjem zeleniny a kontinuální výstup ze stroje. Díky otočnému systému je možné vyměnit plný tác za prázdný, a to bez jakékoliv námahy. VYDÁNÍ PRO TISK