Messe Düsseldorf BASIS FOR BUSINESS Basis for Business Rok založení: 1947 Počet zaměstnanců globálně: cca 1500 Celková výstavní plocha (pavilony): 265.000.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podporujeme Vaši budoucnost Bipartitní dialog v odvětvích.
Advertisements

LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí Preventivně informační odbor Policejní prezidium ČR.
• Sanitární technika, topení a klimatizace v Německu • Kongres AOV, 14. března 2012 v Praze • Achim Gurke, Německý Svaz velkoobchodních prodejců sanitární.
Centrum pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
VÍTKOVICE MACHINERY GROUP
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
S námi máte informační předstih!
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 2 T AFORGE A. S.  patří do holdingu TATRA TRUCKS, a.s.  zaujímá jednu z vedoucích pozic kovárny zápustkových výkovků v ČR 
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají
Středočeský kraj Česká republika
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.
Vítejte na „novém“ CeBITu března Nový CeBIT Důsledky pro CeBIT Jasná struktura Širší obsah Vyhraněný profil Požadavky vystavovatelů:  Nižší.
Keramické a sklářské tříleté učební obory
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
 New Technologies for Mechanical Engineering – Centrum nových technologií pro strojírenství  regionální výzkumné a vývojové centrum  založeno na kvalitní.
Elektrotechnika v hodinách anglického jazyka
Prezentace Česká republika. Page 2 Page 3 Organizuje a zastřešuje Mezinárodní veletrh Mnichov Asociace německých inženýrských institucí VDMA.
Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry Lukáš Procházka TC AV ČR Rámcový program pro konkurenceschopnost a inovace – účast českých.
Veletrh IDET 2007 Motto prezentace: „Armáda České republiky - profesionální, moderní, připravená“ Obsahová náplň prezentace: a) Vycvičenost, odbornost,
Českomoravská elektrotechnická asociace partner Veletrhy Brno a.s. MSV 2009 Českomoravská elektrotechnická asociace, odborný garant MSV 2009 a spolupořadatel.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Ing. Zdeněk Kočárek MSV Brno Export mimo Evropskou unii, jak na to?
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
3. VÝZVA MAS LUHAČOVSKÉ ZÁLESÍ. Fiche 2: Rozvoj drobného a malého podnikání Hlavní opatření III.1.2. – Podpora a zakládání podniků a jejich rozvoje Cíl.
Bauma: 19. – 25. dubna 2010 v Mnichově Listopad 2009, Praha.
1 Představení projektu ENET – Energetické jednotky pro využití netradičních zdrojů energie Prof. Ing. Václav Roubíček, CSc., Dr.h.c. prof. Ing. Radim Farana,
NABÍDKA ÚSEKU CŽV Střední škola technická AGC a.s.
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
2 Messe München International (MMI)  Jeden z nejmodernějších výstavních areálů na světě  Lídr mezi organizátory veletrhů  Ročně přes vystavovatelů.
Brno, 2. června Sdružení automobilového průmyslu Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Strategická.
OBOR ENERGETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Firemní prezentace Taforge a.s.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.

Na průzkumu se podílely: Krajský úřad Jihomoravského kraje Úřad práce České republiky - krajská pobočka v Brně.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_VÝSTAVBA.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Procesní automatizace
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Centrum výzkumu Řež s.r.o. Výzkum a vývoj v jaderné energetice Ján Milčák
VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Situace na trhu práce Pardubický kraj.
59. mezinárodní strojírenský veletrh
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
Setkání kariérových poradců Louny –
Setkání kariérových poradců Chomutov –
Aplikovaná elektronika
TROST AUTO SERVICE TECHNIK s. r. o.
Transkript prezentace:

Messe Düsseldorf BASIS FOR BUSINESS Basis for Business Rok založení: 1947 Počet zaměstnanců globálně: cca 1500 Celková výstavní plocha (pavilony): m 2 Dceřiné společnosti a účasti globálně: 13 Globální síť 66 zahraničních zástupců pro 127 zemí Stav: 5/2010

glasstec 2008 – největší glasstec všech dob m m m 2 VYSTAVOVATELÉ VÝSTAVNÍ PLOCHA

NÁVŠTĚVNÍCI 2008: návštěvníci z 90 zemí

Berufliche Stellung der Besucher (in%) Mezinárodní místo pro setkávání osob s rozhodujícími pravomocemi Osoby samostatně výdělečně činné, společníci, svobodná povolání 26 % Jednatelé, předsedové představenstva, vedoucí úřadů 16 % Vedoucí odboru, prokuristé 9 % Vedoucí oddělení, vedoucí skupiny 21 % Jiní zaměstnanci, úředníci 10 % Specializovaní dělníci 7 % Ostatní 11 %

Hodnocení návštěvníků glasstec 2008 Veletrh glasstec plní veškerá očekávání Spokojeno 97 % Nespokojena 3 %

glasstec – Discover the World of Glass Sklářské strojírenství Sklářský průmysl Sklářská řemesla Kompletní řetězec tvorby přidané hodnoty sklářského oboru architekty stavební inženýry projektanty fasád Dodatečný doprovodný program pro:

glasstec – Discover the World of Glass Sklářské strojírenství  Úprava surovin  Technologie pro tavení skla  Tvarovací stroje pro tabulové a duté sklo  Zařízení pro výrobu skleněných trubek  Zařízení pro výrobu skleněných vláken  Sklářské pece  Technologie pro studený konec  Technologie pro zušlechťování dutého skla  Dopravní, přepravní, balicí a skladovací technika a vybavení  Měřicí a regulační technika, senzorika  Řídicí technika a řídicí systémy

glasstec – Discover the World of Glass Sklářský průmysl (I) Zpracování a zušlechťování skla, sklářské produkty  Řezací technika  Vrtací a ohraňovací technika  Tvarovací a ohýbací technika  Laserová technika  Technika pro povrchovou úpravu  Technika pro výrobu izolačního skla  Technika pro výrobu skla pro displeje  Technika pro výrobu bezpečnostního skla  Čisticí technika  Ekologické technologie / recyklace  Dodavatelé průmyslu sklářských strojů, pomocné produkty  Nanotechnologie

glasstec – Discover the World of Glass Sklářský průmysl (II) Zpracování a zušlechťování skla, sklářské produkty  Zušlechtěné a zpracované tabulové sklo  Sklo do vozidel  Skleněná a minerální vlákna  Solární aplikace  Konstrukční stavební sklo

glasstec – Discover the World of Glass Sklářské řemeslo  Řemeslné opracování, zpracování a zušlechťování skla  Sklářské nářadí  Manipulační přístroje  Řezací, brusné a vrtací přístroje  Náhradní a rychle opotřebitelné díly  Lepicí technika  Kování pro sklářské aplikace  Zabezpečovací technika (okna / dveře / brány)  Zvedací a pracovní plošiny  Ochrana zdraví při práci  Pracovní oděvy

Zvláštní předváděcí akce glass technology live  Novátorské technologie budoucnosti  Motto: Sklo a trvale udržitelný rozvoj a energetická účinnost  Organizuje prof. Stefan Behling (Univerzita ve Stuttgartu / Foster & Partners, Londýn)

Sympozium glass technology live  Více než 60 přednášek se simultánním překladem (angličtina – němčina)  V roce 2008: účastníků  Stěžejní témata: optimalizace výroby nádob, energeticky účinná výroba a energeticky účinné technologie, technologie na výrobu solární energie, novátorské architektonické projekty

Zvláštní předváděcí akce „FassadenCenter“ Platforma s odbornými přednáškami zástupců podniků, oborových svazů a vědeckých institucí Prototypy fasád

Kongres architektů PARTNEŘI: Komora architektů Severního Porýní – Vestfálska (AKNW) Technická univerzita Delft (TU Delft) Vysoká škola Ostwestfalen- Lippe (HS OWL) Motto: „Sklo je energie“ Pozoruhodné architektonické projekty Přednášející s vysokým mezinárodním renomé Simultánní překlad: němčina / angličtina

Odborná konference „engineered transparency“ PARTNEŘI: TU Delft TU Dresden TU Darmstadt STĚŽEJNÍ TÉMATA: sklo, fasády, solární technologie SIMULTÁNNÍ PŘEKLAD Pracovníci z vývoje a výzkumu Konstruktéři Znalci v oboru stavebnictví Stavební inženýři Projektanti a architekti Pracovníci stavebních úřadů CÍLOVÉ SKUPINY

Doprovodný program pro řemeslníky KOOPERAČNÍ PARTNEŘI Spolkový cechovní svaz sklářského řemesla (BIV) Široká nabídka exponátů pro řemeslníky Rozsáhlý program seminářů Vylosování výherce vozidla a stroje pro opracování skla Propůjčení „Ceny pro zušlechťovatele skla“ (čt.) Volba „Sklenáře roku “ (čt.) DNY PRO ŘEMESLNÍKY: ČT-PÁ

Celý svět skla v 9 pavilonech

Garanti veletrhu glasstec Spolkový cechovní svaz sklářského řemesla (BIV) Spolkový svaz sklářského průmyslu reg. spol. Fórum sklářské technologie ve Svazu německých výrobců strojů a zařízení (VDMA)

Spolkový cechovní svaz sklářského řemesla (BIV) Martin Guttmann, spolkový cechovní mistr a prezident veletrhu glasstec