Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Moje kniha.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidice.
Advertisements

Poznej, kdo to řekl.
Láska způsobuje bolest.
Harry Potter a Tajemná Komnata
PRESENT PERFECT (9.ročník) Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Zbyněk Podhradský Reflexe aneb Jak to vidím já.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Struktura strany + stanovy Jiří Lameš Předseda klubu Praha 21.
VII.A Lipník nad Bečvou Asi po hodině cesty ne moc rychlým vlakem jsme se dostali do městečka Lipník nad Bečvou, odkud jsme šli dále na hrad Helfštýn.
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Patronus 21/05 Zaslala Cho.
ČTYŘI SVÍČKY.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Matematické úlohy
Číslo v digitálním archivu školy
Dialog o podstatě matematiky Kristýna Pítrová, 2.B
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Christopher Paolini Spisovatel
Týdenní věštec 5.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. KRÁDEŽ NA MINISTERSTVU  Dnes ráno došlo na ministerstvu ke krádeži! Neznámý lupič si přišel prý něco zařídit,
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.
Slovní úlohy (s procenty v zadání řešené pomocí rovnic)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_311_Zdeněk Jirotka, Saturnin AUTOR: Ilona Kozubová ROČNÍK,
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
Jakou událost si Židé o Velikonocích připomínají?
Psí Svět.
Sloup 26.června hostil žáky, kteří tam nastoupili do měšťanky v roce 1944 a sešli se na svém srazu.
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
Zájmena Druhy zájmen 6. ročník.
Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.
Téma: Krysař – V. Dyk VY_32_INOVACE_597.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_334_Zájmena AUTOR: Mgr. Šárka Kubáčková ROČNÍK, DATUM: 7.,
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
PROJEKT:ZVDĚLÁVACÍ INTERNETOVÉ KLUBI TÉMA:MOJE KNIHA JMÉNO:SARA SURANI.
Mírov Mírov.
Zdá se,že to není možné ! GENERÁL DWIGHT D. EISENHOWER MĚL PRAVDU, KDYŽ DAL ROZKAZ NATOČIT A VYFOTIT CO MOŽNÁ NEJVÍC...
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Číslovky s obrázky I Autor obrázků © Tomasz Nogol souhlasí s jejich zveřejněním na Metodickém portálu. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Lukáš 23,50-24,12 Josef z Arimatie Ježíšova smrt a vzkříšení 50 Členem židovské rady byl muž jménem Josef, člověk dobrý a spravedlivý, 51 který nesouhlasil.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
HAPPY END …no comment... KRIZE SVĚTOVÉHO EKOSYSTÉMU.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název:
Bezpečnost a ochrana dat. SODATSW spol. s r.o. SODATSW od roku 1997 pomáhá svými unikátními řešeními zvyšovat ochranu informací je výrobcem softwarových.
Kde se používá 2.pád?. 2. pád + předložka 2.p. používají předložky místa (do, z/ze, u, od):  DO – Jedu do Prahy. Jdu do města. (otázka Kam?)  Z/ZE –
Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017
Nefertiti.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
P E R U STAŘÍ INKOVÉ - DOKONALÍ KAMENÍCI.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Autor: Mgr. Vlasta Šujanová
Průřez domácí péčí Pracoviště ošetřovatelské péče Hana Pekárková
POZNÁVÁME ZÁJMENA JEJICH JÁ ONI NAŠE KDO ? MĚ NIC TY MŮJ
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Zájmena pravopis Kdo? Nikdo? Já! Někdo? Všichni?.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Otázka za 100 bodů Jak se jmenuje hlavní postava knihy Harry Potter? Harry Potter.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Odraz 2. sv. války v české literatuře
Transkript prezentace:

Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Moje kniha

MOJE KNIHA První klíč

OBSAH Poslední díl dobrodružné fantasy série, v němž konečně nedejde okamžik pravdy. Julia, Jason a Rick naleznou odpovědi na všechny otázky… zbývá ještě najít to, co chtějí získat všichni: První klíč, který jako jediný dokáže odemknout kteroukoli z Bran času, jimiž je možné cestovat do minulosti. Poslední díl dobrodružné fantasy série, v němž konečně nedejde okamžik pravdy. Julia, Jason a Rick naleznou odpovědi na všechny otázky… zbývá ještě najít to, co chtějí získat všichni: První klíč, který jako jediný dokáže odemknout kteroukoli z Bran času, jimiž je možné cestovat do minulosti.

První klíč Hlavní postavy Jason

AUTOR AUTOR AUTOR:Ulysses Moore AUTOR:Ulysses Moore Před zahájením hlavní příběh, "přípravek" (což nikdo neví, kdo to je vyroben) varuje, že první díl byl nalezen v kufru spolu s ostatními, spolupracovník v Cornwallu. Zaměstnanec (z toho nemůžeme jmenovat), přidá si risiedrebbe město, ve kterém pisatel těchto deníků, Ulysses Moore. Ale město, Kilmore Cove, je nulová. On sdělil to, pokaždé zasláním překladu k vypracování těchto notebooků. Ve druhé knize, stejně překladatel, říká, že pokračovat v Kilmore Cove výzkum a třetí najít turistického průvodce na stejném městě. Je krátce po překladu páté knihy, která nespadá jako zprávy o zaměstnance. Týká, příprava čeká šestý a poslední svazek, který je dodáván spolu s telegramem od Kilmore Cove, nevyvratitelný důkaz, že překladatel našel anonymní město. Na konci knihy, v dopise vysvětlil, že on byl v Kilmore Cove, ale zůstává poněkud vágní na toto téma. S dovolenou, sága je u konce, ale opustil některé nedořešené otázky.

ÚRYVEK Z KNIHY Počkal přesně podle instrukcí patnáct minut, než se vyklidí velitelství od všech bojeschopných bystrozorů. „Snape, dostaňte nás dovnitř,“ přikázal Zmar a ukázal na vchod do úkrytu. Byl to tři metry vysoký menhir, do kterého byl vyrytý obrys průchodu, uprostřed kterého byla malá runa. Popravdě, nijak famózně to nevypadalo a mladý Zmijozel se docela divil, proč vůbec stále ministerstvo ten balvan hlídá, když nemá pražádné informace, k čemu je to dobré. No aspoň něco to ministerstvo nepodělalo, i když, jak vidno, žádná sláva to taky není, zasmál se v duchu Harry. Ale navenek se v jeho tváři neodrazil ani náznak veselí. Všem okolo Zmara byla zima, ale Severus se na jeho rozkaz dal do práce, zkřehlými prsty vytáhl hůlku ze záhybů svého pláště a jal se prozkoumávat zabezpečení, která tu jistě budou. Napřed zrušil iluzi, která chránila místo před zraky mudlů, kteří viděli jen rozpadlý nebezpečně vyhlížející dům. Následně se soustředil na poplašná kouzla, kterých tu sice bylo víc než deset, ale tato kouzla nebylo nijak těžké odstranit. Počkal přesně podle instrukcí patnáct minut, než se vyklidí velitelství od všech bojeschopných bystrozorů. „Snape, dostaňte nás dovnitř,“ přikázal Zmar a ukázal na vchod do úkrytu. Byl to tři metry vysoký menhir, do kterého byl vyrytý obrys průchodu, uprostřed kterého byla malá runa. Popravdě, nijak famózně to nevypadalo a mladý Zmijozel se docela divil, proč vůbec stále ministerstvo ten balvan hlídá, když nemá pražádné informace, k čemu je to dobré. No aspoň něco to ministerstvo nepodělalo, i když, jak vidno, žádná sláva to taky není, zasmál se v duchu Harry. Ale navenek se v jeho tváři neodrazil ani náznak veselí. Všem okolo Zmara byla zima, ale Severus se na jeho rozkaz dal do práce, zkřehlými prsty vytáhl hůlku ze záhybů svého pláště a jal se prozkoumávat zabezpečení, která tu jistě budou. Napřed zrušil iluzi, která chránila místo před zraky mudlů, kteří viděli jen rozpadlý nebezpečně vyhlížející dům. Následně se soustředil na poplašná kouzla, kterých tu sice bylo víc než deset, ale tato kouzla nebylo nijak těžké odstranit.

PROČ SE MI KNIHA LÍBÍ? Kniha se líbí protože je hodně zajímavá a je tam hodně zajímavých kapitol. Kniha se líbí protože je hodně zajímavá a je tam hodně zajímavých kapitol.

KONEC KONEC