Krajská agrární komora kraje Vysočina ing. Karel Coufal

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KOUS – činnost Koordinačního uskupení v letech
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Statistika subjektů přihlášených do projektu "Partnerství pro Vysočinu"
Národní síť Místních akčních skupin České republiky v kontextu rozvoje venkova Olomouc František Winter.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Projekt Místních partnerství zaměstnanosti
Spolupráce zemědělských subjektů při zakládání MAS
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
KULATÝ STŮL S OBČANY – DISKUZE O BUDOUCNOSTI. Místní akční skupina (dále MAS) je na politickém rozhodování nezávislým společenstvím občanů, neziskových.
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Rozvoj sociálních služeb v Moravskoslezském kraji Vize Moravskoslezského kraje: Partnerstvím zadavatelů.
„Budování rozvojového partnerství za účelem posílení kapacity při plánování a realizaci programů v kraji Vysočina“
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
PŘI ZALOŽENÍ MAS MOST VYSOČINY, o.p.s.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Strategie.
Příprava RIS LK – OS 1 Připomínkování a rozpracování první priority odbornou skupinou č.1.
Reforma českého zdravotnictví poznámky a připomínky
Pracovní skupina Lidské zdroje a vysoké školy Ing. Irena Ptáčková.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Partner projektu: podnikatelská samospráva, reprezentant podnikatelů.
MAS Zlínského kraj Valná hromada Krajské sítě NS MAS ve Zlínském kraj
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
PREZENTACE PRO ITP Ing. Miloslav ILEČEK, ITP pracoviště Jihlava , Velké Karlovice Institut Trhu Práce.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Školení: vhodné fungování a zapojení nástrojů územních politik Ostrava,Hotel Brioni
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Program rozvoje venkova ČESKÉ REPUBLIKY na období 2007 – 2013.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
MAS Lípa pro venkov z.s.. Složení členské základny v roce zástupců obcí 17 zemědělců 6 podnikatelských subjektů 4 podnikatelé v lesnictví 29 nestátních.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
Anotace: ČR – Vysočina Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního listu.
LOKÁLNÍ A REGIONÁLNÍ POLITIKA VEP ZS 2007_2008. Kritéria členění veřejné politiky Segmenty veřejného zájmu (VeP obranná, kulturní, vzdělávací, energetická,
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Poslanecká sněmovna PČR Praha Návrh věcného záměru zákona o podpoře a řízení cestovního ruchu.
Návrh CHKO Český les Cílená stimulace hospodářského rozvoje území RNDr. Emil Chochole vedoucí Odboru regionálního rozvoje KÚPK Babylon,
Současné prostředí v České republice pro víceúrovňové vládnutí RNDr. Josef Postránecký Ministerstvo vnitra.
Územní dimenze a nové nástroje v programovém období Mgr. Jelena Kriegelsteinová Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Regionální akční plán Jihočeského kraje Ing. Jaromír Slíva, MBA.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
 Evropský sociální fond  Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost  Doba realizace projektu: –
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Individuální projekt „Podpora systému primární prevence sociálně patologických jevů“
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Regionální akční plán Libereckého kraje Inovační platforma pro Strategii inteligentní specializace 6. března 2015, science centrum iQLANDIA.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Rady pro rozvoj lidských zdrojů - komunikace a koordinace Kamil Ubr, OŠMS Krajského úřadu kraje Vysočina.
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost.
Základní informace o KAP a MAP 10. března Přehled důležitých zkratek Evropské strukturální a investiční fondy (ESI fondy = ESIF) Krajské akční plány.
Regionální interveční rámec pozice AK ČR pro programové období 2014+
Aktualizace Strategie udržitelného rozvoje ČR
Aktualizace Regionálního akčního plánu Zlínského kraje Ing
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
REGIONÁLNÍ VEŘEJNÝ ZÁJEM
REGIONÁLNÍ PARTNERSTVÍ
LIBERECKÝ PAKT ZAMĚSTNANOSTI
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Jablunkovska
Závěrečná konference projektu
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
NNO partner pro rozvoj kraje
Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro Prahu 12
Projekt „Klimatická zeleň“ pro obnovu krajiny
Kraj Vysočina Projekt ROWANet.
Transkript prezentace:

Krajská agrární komora kraje Vysočina ing. Karel Coufal Okresní agrární komora Havlíčkův Brod Okresní agrární komora Jihlava Okresní agrární komora Třebíč Okresní agrární komora Žďár nad Sázavou

Svaz soukromých zemědělců ČR Zemědělský svaz ČR Územní pracoviště HAVLÍČKŮV BROD JIHLAVA PELHŘIMOV TŘEBÍČ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU Svaz soukromých zemědělců ČR

Úloha partnera v projektu Působnost na největší ploše území kraje Výrazná převaha venkova Propojení projektových záměrů a aktivit do oblasti zemědělství, potravinářství a lesnictví Propojení mezi projekty s vazbou na obhospodařovaná území, vznik partnerství

Přínos pro cílovou skupinu KAK Zapojení do „partnerství“ na všech úrovních Velké aktivity v místních akčních skupinách Problematika s legislativou EU Snížená produkce nabízí hledání nových aktivit Velký lidský potenciál pro realizaci projektů

Přenos informací k cílové skupině Na počátku pravidelná jednání Přechod na informace při jednáních Důležitost výrobního tématu X partnerství Adresáře Webové stránky „partnerství“ pochvala

Aktivity projektu Široké spektrum aktivit Komplexní analýza nestátního neziskového sektoru v kraji Vysočina Velký potenciál převážně dobrovolných pracovníků Malé, nedostatečné finanční možnosti Podpora krajských financí – Fond Vysočiny…..

Přínos projektu Velký krok před ostatními kraji Ukázání cesty všem subjektům v kraji Výborná příprava na další období Vytvoření partnerství na všech úrovních

Závěr Velmi dobré směrování projektu partnerství Zvládnutí řízení projektu a zajištění jeho realizace pracovníky KÚ – super Drobné problémy řešeny za pochodu Negativní připomínky nejsou

Poděkování Všem partnerům projektu Řídícímu týmu Pracovníkům KÚ Kraji Vysočina za odvahu Ing. Karel Coufal Krajská agrární komora kraje Vysočina