Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Advertisements

Poznejte jak je skvělé Mít to pod Kontrolou a máte svou infrastrukturu pod kontrolou Michal Hroch Produktový manažer Microsoft ČR.
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP
a Internetové dispečinky
AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum5. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Jak lze využívat on-line.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Hosting informačního systému K2
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David. OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou.
Audit IT procesů ve FNOL
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
ÚČEL AUTOMATIZACE (c) Tralvex Yeap. All Rights Reserved.
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Informační podpora managementu
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Auditorské postupy Činnosti před uzavřením smlouvy
Inovativní produkty a technologie SCSISpokojenost zákazníka zákazníka Profesinální klientský servis v oblasti kontaktních center Samsung Value System.
Outsourcing výrobní logistiky Ing. Marek Vinš, Ph.D.
Projekt z předmětu Strategie a IS Krejčík, Kučera, Roubíček
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
DATOVÁ SÍŤ NP A CHKO ŠUMAVA
Under-Licensing Proč se zabývat správou softwarových licencí? (softwarovým managementem)
Informačnípodpora řízení kvality ve firmě Informační podpora řízení kvality ve firmě CRM Ekonomický systém Personalistika Datová pumpa Akord Software Datový.
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
System Management.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Petr Krčmář Vzdálený přístup k firemní síti (bezpečně)
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_168_IT 9 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Management jakosti jako úhelný kámen provozu klinické laboratoře
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
Krajský úřad Libereckého kraje
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
EGovernment Struktura služeb a řešení. Obsah 1.Požadavky KIVS a řešené problémy 2.Vývoj koncepcí 3.Stávající KIVS a její rozvoj v souladu s koncepcemi.
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
© Ing. V. Šebek, CSc. Řízení projektů a podnikových procesů 1/9 9. Tvorba modelů v procesně řízeném podniku  Způsoby modelování  Základní postupy a role.
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Proces řízení kvality projektu Jaromír Štůsek
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Helios Orange - Implementace systému
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
1 MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ V PODNIKOVÝCH SÍTÍCH Petr Janda, ICZ a. s
Jak dostat IT pod stoprocentní kontrolu během chvíle. 20. května 2011 Petr DokoupilADVANteach s.r.o. Obchodní ředitelŠkolská čtvrť 1343 Tel.:
Audit a řešení problémů v počítačové síti. Rozdělení údržby 1. Vzdálený dohled a monitoring celé sítě 2. Pravidelné prohlídky jedním přiděleným servisním.
Elektronické bankovnictví
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Účinné zabezpečení IT a stálý dohled
Telefónica Czech Republic a.s.- co vše pro vás děláme Miroslav Hořejší
Kompletní přehled o stavu pneumatik úrovni servisu výkonu pneumatik
Nabízené služby společnosti
Plán na zvýšení spokojenosti zákazníků Zvýšení spokojenosti zákazníků
Nabízené služby společnosti
Transkript prezentace:

Simon, Štancl, Vajdl, Valenta

 Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející komplexní správu a dohled nad firemními PDA, který již získal ocenění IT produkt Umožňuje např. customizaci PDA, nejčastěji omezení aplikací (hry, internet) nesouvisejících s pracovním užitím PDA.  Firmy jej využívají ke snížení a zprůhlednění nákladů na správu PDA, k vylepšení své cash flow ad. mControl také minimalizuje prostoje při servisu, výměnách a opravách PDA a poskytuje výrazně vyšší kvalitu technické podpory pro pracovníky v terénu.

 Produkt mControl zahrnuje následující služby:  Customizaci - přednastavení PDA dle požadavků zadavatele,  Verifikaci - automatická kontrola nastavení,  Vzdálená správa PDA  Outsourcing PDA - pronájem PDA, jejich evidence, vedení rezervního skladu atd.

Customizace:  je automatické přednastavení PDA do stavu, ve kterém ho budou používat pracovníci v terénu, dle zadání společnosti zadavatele. Může jít o přidání aplikací či omezení funkcí PDA, jako jsou hry, instalace nežádoucího sw, zamezení manipulace s datem a časem, předkonfiguraci PDA pro připojení do VPN, u, či nastavení úrovně zabezpečení PDA apod. Verifikace:  je periodické ověřování, zda je PDA ve stavu dle specifikace zadavatele. Pokud customizační software zjistí, že na PDA došlo ke změnám v konfiguraci, jsou tato nastavení automaticky obnovena.

Vzdálená správa:  je dohled pracovníků technické podpory nad PDA zadavatele. Provádí se vzdáleně připojením na PDA pomocí tzv. vzdálené plochy, k tomu je vyžadováno připojení PDA do sítě Internet, buď prostřednictvím GPRS, WiFi, anebo připojením ke stolnímu počítači přes ActiveSync s přístupem do Internetu. Tak je možné provádět servisní zásahy, analyzovat a řešit problémy na PDA. Outsourcing PDA:  je forma pronájmu PDA firmou Sunnysoft svým zákazníkům, namísto jejich koupě. Vyškolený tým techniků tato PDA, v rámci služby mControl spravuje, provádí jejich servis, konfiguruje nastavení, či pomocí vzdálené plochy provádí servisní zásahy. Součástí služby je vedení evidence a skladu PDA, včetně záložní rezervy pro případ ztráty, odcizení či poškození PDA, to vše s garantovanou reakční dobou. Softwarové a konzultační služby:  je poradenství k souvisejícímu technickému zabezpečení potřeb mobilních pracovníků, např. mobilnímu u, VPN, zálohování a bezpečnosti, a vývoj a úpravy softwaru na zakázku.

Ekonomické:  snížení a zprůhlednění nákladů na správu PDA  vylepšení cash flow pomocí pronájmu nebo leasingu namísto koupě mnoha zařízení  snížení mzdových nákladů na pracovníky v IT infrastruktuře Provozní:  minimalizace prostojů při výměnách a opravách PDA  zefektivnění technické podpory svých pracovníků v terénu a zlepšení její dostupnosti Kontrolní:  dohled nad zařízeními a pracovníky využívající PDA  kontrola používání PDA pracovníky

 Děkujeme za pozornost