Model: CS 05 • ELEGANTNÍ OVLÁDACÍ PANEL

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program Beko Baby Care v pračkách BEKO.
Advertisements

Nová LS14E Průběžná myčka nádobí
Systém kování s originálními vlastnostmi
TIME TO DELIVER... Aplikace Pokojová hygiena TIME TO DELIVER... … osvědčený a úspěšný systém Room Care Room Care speciálně vyvíjený pro použití především.
Rekuperační jednotka ISIS Recover
VY_32_INOVACE_G Voda Opakovací otázky
Návod k použití Model CS05 Vážený zákazníku,
ZNEČIŠTĚNÍ A DEKONTAMINACE VODY
Návod k použití Zesilovač NEOM NDK & NDK
Malý velikostí – velký funkčním vybavením
Základní vzdělání - 2. stupeň
Tork BusinessSchool Produktové školení Tork Posílení díky znalostem.
Aktivní čištění vzduchu 99,99% redukce organických částic ve vzduchu Sterilizátor vzduchu Tichý provoz Bez mechanických filtrů Bez dodatečných náplní.
Voda Veronika Drzková, 2.E.
Označení materiálu:. VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _11
Novinky- péče o vlasy.
v ě t r a c í j e d n o t k a A L F A V e n t
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Katedra TZB ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Katedra TZB TZB20- Vytápění Regulace, automatizace a měření ve vytápění.
SPLIT UNITS (set model only) RAC Product data Low ambient kit AQLA.
Čištění povrchové vody
DOMINTELL.
Voda Jaroslav Martykán 79974
NázevVodní režim rostlin 2 Předmět, ročník Biologie, 1. ročník Tematická oblast Botanika Anotace Prezentace způsobů výdeje vody rostlinou, doplněná fotografiemi.
VY_32_INOVACE_TMM25560BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
RNDr. Martin Culek, Ph.D. Geografický ústav Př.F. MU
Tato prezentace byla vytvořena
Masarykova univerzita v Brně Pedagogická fakulta KATEDRA TECHNICKÉ A INFORMAČNÍ VÝCHOVY Cvičení z techniky a technického vzdělávání II. Žehlička Vypracoval:
VODA.
Voda a vzduch 1. VODA RZ
Hygiena tělovýchovných zařízení Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města.
HLAVNÍ ZMĚNY U NOVÝCH SPORÁKŮ Nová mřížka STABIL PLUS Nová sjednocená grafika (panel, sklokera. deska) Nová 3D rukojeť Nové lesklé sklo dvířek.
Monitor neinvasivního měření krevního tlaku & digitální pulsní oxymetrie Rychlý průvodce.
Prázdniny 2012 Společná tisková konference Policie ČR, BESIP – Ministerstva dopravy a Českého svazu pivovarů a sladoven dne
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Vytápění Větrání. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.
ÚPRAVA PITNÉ VODY Cíl: seznámení se s postupem úpravy pitné vody Výstup: VY_52_INOVACE_CH.8.06 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu INTERAKTIVNÍ.
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
Kvalitní pitný režim pro vaše děti!
DE’LONGHI KOMFORT TRRS0715C – TRRS0920C – TRRS1225C OLEJOVÉ RADIÁTORY
06 – Tepelné operace Petr Zbořil
Základy ekologie pro střední školy 1. CZ.1.07./1.5.00/
Digitální učební materiál
DE’LONGHI KOMFORT TRRS0510M – TRRS0715C – TRRS0920 – TRRS1120 –TRRS1225 OLEJOVÉ RADIÁTORY MAXIMÁLNÍ SÍLA VYHŘÍVÁNÍ: verze od do 2500W 3 nastavení.
Speciální konstrukce –
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
ADSORPCE na fázovém rozhraní pevná fáze-plyn.
Větrání vypracovala: Ing
DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE F34522CZ FRITÉZY COOL-ZONE TECHNICKÁ DATA COOL-ZONE
Krups plnoautomatické espreso EA8107
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Důlní elektrické přístroje
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
06 – Tepelné operace Petr Zbořil
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
DE’LONGHI KOMFORT TRRS0510M – TRRS0715C – TRRS0920 – TRRS1120 –TRRS1225 OLEJOVÉ RADIÁTORY MAXIMÁLNÍ SÍLA VYHŘÍVÁNÍ: verze od do 2500W 3 nastavení.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Chemie 8. ročník
Automatické (iCare technologie)
ADSORPCE na fázovém rozhraní pevná fáze-plyn.
CSS4 1272D3/1-S 43,2cm Předem plněná automatická pračka Slim Smart
GVSW 40464TWHC 2-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou SLIM GrandÓ Vita Smart Touch Technologie Mix Power System+, Smart Touch, Parní program,
3.2 Není voda jako voda Vodu člověk využívá k nejrůznějším účelům. Podle toho rozlišujeme vodu na pitnou, užitkovou a odpadní. PITNÁ VODA - zdravotně.
GVS 1410 DWC3/1-S Předem plněná automatická pračka GrandÓ Vita Smart
DIS Myčka Poseidon na 11 sad nádobí Energetická třída: A++
CVST G384DM-S Vrchem plněná automatická pračka Grand Ó Vita Smart
GVS44 138TWHC/2-S Předem plněná automatická pračka SLIM GrandÓ Vita Smart Technologie Mix Power System+, Smart Touch, hlasový asistent, pára, dotykový.
CSWS40 464TDR/2-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou SLIM Smart Technologie Smart Touch, pára, rychlé cykly 14, 30, 44 a 59 min, digitální dotykový.
BWM 1410PHO7/1-S -40% Předem plněná automatická pračka Bianca
DXOA44 38AHC3/2-S Předem plněná automatická pračka SLIM Dynamic Next Advance Technologie All In One a One Touch, dotykový displej, pára, invertorový motor.
GVF 1510LWHC3/1-S Předem plněná automatická pračka GrandÓ Vita Smart Fi+ Mix Power System+, Smart Fi+ - Wifi a NFC připojení, hlasový asistent, pára, dotykový.
Transkript prezentace:

Model: CS 05 www.sapho.cz • ELEGANTNÍ OVLÁDACÍ PANEL nový displej FND (Flexibilní Numerický Displej), pomáhá v momentě přečíst nastavenou funkci • STERILIZAČNÍ FILTR A FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC (kombinace) filtr Cleanoseat díky použití jodových preparátů účinně desinfikuje vodu, která ničí choroboplodné zárodky bakterií jak v nádrži s vodou, tak uvnitř trysek. Rovněž odstraňuje veškeré nečistoty na vnějším povrchu trysek. Zásobování vodou a filtrace probíhá nepřetržitě. Desinfikovaná voda je nezávadná a garantuje trvalou čistotu celého zařízení. Filtr také zachycuje nežádoucí nečistoty (jemný písek nebo částečky rzi) z trubek vodovodního řádu www.sapho.cz

Model: CS 05 www.sapho.cz •AUTOMATICKÁ DETEKCE automatická detekce chybné funkce je oznámena uživateli melodií • VYLEPŠENÝ SYSTÉM ČIŠTĚNÍ SPRŠEK před a po každém použití se trysky automaticky čistí a desinfikují pomocí sterilizačních trysek. Aktivovány novým senzorem trysky rozprašují desinfikovanou vodu po dobu 10 sekund, ničí choroboplodné zárodky bakterií a odstraňují veškeré nečistoty. Vaše toaleta zůstává vždy hygienicky čistá. www.sapho.cz

Model: CS 05 www.sapho.cz • AUTO SENSOR sedátko je vybaveno senzorem, který aktivuje jeho funkce teprve tehdy, když se uživatel posadí na sedátko. Tento systém chrání výrobek také proti přehřátí. Sedátko Cleanoseat je bezpečné pro všechny věkové kategorie. • OCHRANA PROTI STŘÍKÁNÍ VODY zábrana na sedátku chrání před stříkáním vody a znečištěním močí a dlouhodobě zaručuje hygienicky čisté používání (specielně pro muže) www.sapho.cz

Model: CS 05 www.sapho.cz • POHYB SPRŠKY pohyb spršky vřed a vzad umožňuje důkladné mytí v širším záběru • DÁMSKÁ SPRŠKA je určena pro intimní hygienu ženy. Je účinná v prevenci ženských chorob a zejména vhodná pro ženy v těhotenství. Po stisknutí masážního tlačítka je použití spršky provázeno příjemnou vodní masáží. www.sapho.cz

Model: CS 05 www.sapho.cz • OMÝVÁNÍ oplachování probíhá opakovaně od slabého k silnému proudu vody, zvyšuje se tak efekt mytí • REGULACE TEPLOTY SUŠENÍ po použití spršky probíhá osušování teplým vzduchem po dobu 2 minut. 6-ti stupňová regulace teploty umožňuje nastavení od pokojové teploty až do max. 45°C www.sapho.cz

Model: CS 05 www.sapho.cz • ANATOMICKÝ TVAR SEDÁTKA speciálně navržené a anatomicky tvarované sedátko poskytuje uživateli maximální pohodlí • NASTAVENÍ TLAKU A TEPLOTY uživatel může nastavit optimální tlak a teplotu vody k omývání, jakož i intenzitu a teplotu fénu a teplotu vyhřívání sedátka www.sapho.cz

Model: CS 05 www.sapho.cz • SKLÁPĚCÍ MECHANISMUS jedinečná konstrukce sedátka s tlumícím systém umožňuje snadné otevírání a pozvolné zavírání víka i sedátka. Tímto je sedátko chráněno před hlučným spadnutím víka a nežádoucími otřesy a nárazy. • USPORNÝ REŽIM 5 minut po použití se zařízení automaticky přepne na elektrický úsporný režim www.sapho.cz

Model: CS 05 www.sapho.cz • SNÍMATELNÉ OSTŘIKOVACÍ TRYSKY hlavice trysek lze sejmout a snadno a pohodlně vyčistit • VYHŘÍVÁNÍ SEDÁTKA teplota sedátka může být nastavena individuálně. I v zimním a chladném období může být sedátko příjemně temperováno. www.sapho.cz

Model: CS 05 www.sapho.cz • ODSÁVAČ PACHŮ po použití sedátka se automaticky zapne ventilátor s uhlíkovým filtrem a odstraní nepříjemné pachy. • NASTAVITELNÁ SPRŠKA pozici spršky lze nastavit podle velikosti těla a najít potřebný bod čištění www.sapho.cz