EXPEDICE GOBI 2007. Po několika hodinách cesty se rozbila Rykša.Tonda se jí sice pokusil opravit avšak nezdařilo se..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zdravím všechny přátele, příznivce přírody, fotografií a cestování!
Advertisements

Školní družina ZŠ Na Smetance, Praha 2
TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
 Něco krásného  Protože příroda je to nejkrásnější  co nás obklopuje  Něco krásného  Protože příroda je to nejkrásnější  co nás obklopuje.
Technika,tak jak ji vidím já…
Citáty O LÁSCE.
Jak jsme točili na „KOMPOST“ Pozn: KOMPOST = COMP-OST, multimediální soutěž.
Den D.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Od čtvrtka 1. ledna 2009 Si přeji lépe žít … Určitě je to velmi důležité rozhodnutí !!!!!
Citáty o lásce a bolesti.
Anthropos Brno 2008 Exkurze žáků 6. třídy ZŠ Krucemburk.
Popelka Česko- Slovenský projekt 9. B ZŠ A MŠ SNP6 ÚSTÍ NAD LABEM.
Sobota Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.
MŠ Chodovická, Praha 9 třída BROUČEK …pořád se něco děje…
Noc venku - jen jedna noc?. Motto: Nemyslíme si, že muset spát na ulici je v pořádku. A proto Noc venku …
Jarní prázdniny ve školní družině
Boží muka na cestě do Lipin. Křižovatce cest za Nečíní směrem do Lipin se říká U božích muk. Boží muka tu nikdo nepamatuje a pomalu ubývá i těch, kteří.
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_ 365_Poměry mezi větami hlavními AUTOR: Mgr. Markéta Lyková.
Adaptační kurz
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Vlak „život“ Před časem jsem četla knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Tydenní věštec 2.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. HEJNO BĚHENIC  Jak je vám jistě známo, běhenice jsou malá stvořeníčka. Ovšem, když je jich celé hejno.
POUŠTĚ.
SPÁNEK Ročníková práce Klára Jelínková 6.tř..
FANATICOS Za Slovácko navždy bije naše srdce modrobílé!
1. Jak zdlouhavě se vlekly dny a obzor zdál se nekonečný, jen zdálky bylo slýchat hlas, jenž únavou se sotva třás. Ó, myslete na Kanaán, kdo jste cestou.
Mezi moje záliby také patří pozorování a fotografování ptáků
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
1. Třikrát Petr vyznával, | že miluje Pána svého. | Třikrát Pán mu přikázal | pečovat o bezbranného. Málo je říkat: sestry, bratři. Nést břemena, to k.
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází. ŽENY.
Putování přírodou Putování přírodou S Patem a Matem.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místem v našem nejbližším okolí,
Starý příběh 1. Řek Mojžíš jednou lidu svému: Přišel čas, dnes v noci tiše vytratí se každý z nás. Já říkám rovnou, každý ať s tím počítá, že naše cesta.
Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu.
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
Fenomény neprokázaných forem života
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
1. Přijď, Spasiteli! | Z našich pout jen ty sám | nás můžeš vytrhnout, | tak jako kdysi Izrael, když k Bohu jeho nářek zněl. | Ať zní, ať zni, ať zní do.
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
CJL - mluvnice Souvětí Mgr. Zina Omelková
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
Jméno autora: Mgr. Hana Boháčová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_12_INOVACE_10_CJL_M Ročník: II. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast:
1. Nechť nám srdce plní radost, | upřímného vděku ctít! | Otec v nebi zve nás dětmi, | tak můžeme šťastni být. | Vždy veselo vždy veselo, každodenně slunka.
1. Hvězdou mojí jasnou, | na niž rád vždy zřím, | skálou mojí pevnou, | věrným vůdcem mým, | cílem mého žití, za nímž pospíchám, | chlebem jenž mne sytí,
Mongolsko Vytvořil: Jiří Burda
Eliška Thorovská. Na španělském trajektu u Mallorky vypukl požár,loď se může potopit španělsko.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
 Adinkra je bavlněná tkanina vyrábějící se v Ghaně a Pobřeží slonoviny s tradičními symboly Akan vyznačenými na ni. Tyto symboly jsou Adinkra metafory,
VÁNOCE- FRANCIE.  Vánoční čas nastává ve Francie během adventu. Jedná se o 4 neděle, které předcházejí Vánocům. Jak praví tradice, každou neděli se na.
Využití obrazového materiálu v hodinách Čj „Učit se znamená objevovat to, co už víš. Konat znamená demonstrovat, že to víš. Učit druhé znamená připomínat.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Rozvoj podnikatelských dovedností na ZŠ ve Zlínském kraji
Pověst II. o vzniku Pochválova Pověst o Pochvalovu.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Motyčková Číslo
Druh učebního materiálu
Kamarád František mi včera napsal: „Buď hlavně zdráv a dělej pro to všechno. Vycházky do lesíka jsou důležité!“ Moje mládí, kam jsi prchlo ??? do dáli???
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Zájmena pravopis Kdo? Nikdo? Já! Někdo? Všichni?.
Silvestrovská moto jízda. Silvestrovská moto jízda.
Hromadný odchod povstalců
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_09_Kocůrková
Transkript prezentace:

EXPEDICE GOBI 2007

Po několika hodinách cesty se rozbila Rykša.Tonda se jí sice pokusil opravit avšak nezdařilo se..

…A tak přišel na řadu motocykl, jehož řízení se ujal Lubák. Posádku tvořil společně se Škodíkem. Na dalších motorkách jsme byli já a Špage a Hery s Tondou..

…Po cestě jsme náhle objevili jasnou stopu předznamenávající, že červ zabiják nebude daleko… Jeho krvelačnost nás vyděsila !

…Rozhodli jsme se tedy přespat v nedaleké chýši,jenž se nám zprvu zdála poměrně neveliká a potom i byla…Heryho tázavý pohled, zda se do ní všichni vejdeme vypovídá o všem..Nevešli. Los na toho, kdo bude spát venku padl nakonec na mne..Byla to nejstrašnější noc mého života..

Na samém konci naší výpravy jsme zahlédli pastevce pasoucího pravé horské kozy. Hery si vyprosil jeho tradiční oblek a požádal mě o fotografii. Věru mu to sluší

Co říci závěrem, Olgoje chorchoje jsme bohužel nenašli. Rozhořčeni jsme se rozloučili s pouští Gobi a rozhodli se přejmenovat. Příští expedice bude pátrat po Vose na Vostro!!