Tydenní věštec 2.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. HEJNO BĚHENIC  Jak je vám jistě známo, běhenice jsou malá stvořeníčka. Ovšem, když je jich celé hejno.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Žáci v bojových klubech Jak to někdy funguje? •Většina žáků odejde z klubu, ještě než vůbec něco dokáže •Velmi malé % něco dokáže jako závodníci, případně.
Advertisements

Jen se dívej na ptáčky 1. Jen se dívej na ptáčky, jejich přání Bůh zná, ty jsi víc, nežli oni, říká Pán. Ref: Nezoufej, neboť tvůj život má ve svých rukou.
Život je jako cesta vlakem…
VTIPY ZE ŠKOLNÍCH LAVIC.
Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
Dnes jdu k tobě Pane můj 1. Dnes jdu k tobě, Pane můj,tak jak Ty mne zveš a chválím Tě, dnes jdu k Tobě, Pane můj, tak jak Ty mne zveš a chválím Tě, dnes.
Peníze.
jenž vyprahlou svlažuje zem. Bez únavy plyne tak po celý rok
Proč se střídají roční období?
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
!!! POZOR !!! Vytočí Tě to a pořádně!
Týdenní věštec 10.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse.
JBA V televizi CNBC proběhl hodinový rozhovor s Warrenem Buffetem, druhým nejbohatším mužem světa, který mimo jiné věnoval 31 miliard USD na charitu. Zde.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve 4. třídě Sčítání do VY_32_INOVACE_15 Sada 24 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Barbora Pacáková Klikni bud na sluníčko nebo na měsíček a začni hrát.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve slovních úlohách na I. stupni ZŠ 2 Slovní úloha s násobením a kreslením VY_42_INOVACE_27 Sada 2 Základní.
Týdenní věčtec 3.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. NEHODA  Vědec Josef Brundibár se pokoušel kouzli stvořit strom schopný komunikace. Povedlo se mu to jen.
Týdenní věštec 7.číslo Redaktor: Vitus Brzakus Napsal: Vitus Brzakus S pomocí Lilly Jane Blackové.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace na I. stupni ZŠ Násobky 6 VY_42_INOVACE_34 Sada 1 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G.
Týdení věštec 1.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. OBJEVEN VZÁCNÝ DRUH MOTÝLU V Africe v deštném pralesu, konkrétně v Egyptě, byl nalezen nový a vzácný druh.
Trochu legrace neuškodí :-)
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Týdenní věštec 5.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. KRÁDEŽ NA MINISTERSTVU  Dnes ráno došlo na ministerstvu ke krádeži! Neznámý lupič si přišel prý něco zařídit,
Samuel Beckett Čekání na Godota
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
1. U stolu tvého církev tvá | zvěstuje, Ježíši | tvou smrtí že jsme spaseni, | poklade nejvyšší! | Tys věčně smířil s Otcem nás; | tvá oběť věčný platí.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky... Už nevěří, že jeho nejlepší pracovník dorazí včas, aby dokončil jednu důležitou zprávu nutnou pro schůzi, která za chvíli.
VTIPY MegaPrdel-CZ.
Proč mají spermie ocásek?
Ne ž dohraje písni č ka, tak trochu humoru neuškodí.
Týdenní věštec 11.číslo Redaktor : Vitus Brzakus
Vtipy.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
Pár vtípků.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
Jezevčí vrch 2.díl.
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk
Autor: Mgr. Eva Kotounová Název: VY_32_INOVACE_2C57Čj6_ Zájmena
Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
Statistika „Jak by měl vypadat tvůj ideální den?“
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_18_8. ročník_Drogy
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
!!! POZOR !!! Vytočí Tě to a pořádně!
SKLOŇOVÁNÍ ZÁJMEN MNĚ? VÁM? SOBĚ? NAŠIMI?
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Trochu legrace neuškodí :-)
Proč mají spermie ocásek?
Vtipy na téma SKLERÓZA
Zájmena.
Nejkrásnější chvíle 1. Nejkrásnější chvíle vždycky jsou na kolenou. Nejkrásnější chvíle vždycky jsou na kolenou. V modlitbách když budeš stát, Duch svatý.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Transkript prezentace:

Tydenní věštec 2.číslo Redaktor: Vitus Brzakus

HEJNO BĚHENIC  Jak je vám jistě známo, běhenice jsou malá stvořeníčka. Ovšem, když je jich celé hejno přibližně s 1000 členy, jistě se nedá si jich nevšimnout. Jedno početné hejno běhenic se objevilo nedaleko Prahy. Není známo, jak se sem běhenice dostaly, ale ministerstvu dělalo velké problémy se jich zbavit. Hrozilo nebezpečí, že by si hejna všimli mudlové, protože se nezadržitelně blížilo přímo do středu města. Ministerstvo si s hejnem ovšem poradilo a zlikvidovalo je.

KOUZLA  Densaugeo – způsobuje rychlý růst zubů Deletrius – efekt Priori incantatem se zastaví Dissendium – otevírá tajné chodby Engorgio – zvětšuje živočichy nebo předměty Ennervate – pravdomluvné kouzlo

Nápis u Gringottových  Vstup cizinče, leč pamatuj:  poklad, jenž není tvůj,  hledáš-li v našich sklepeních,  životem odpykáš svůj hřích.  Koho by zlákal cizí skvost,  zaplatí za svou hrabivost.  Zloději, viz ty pevné zdi: najdeš tam víc než poklady.

VTIPY  Žákům prvních tříd odpadne hodina. Přijde k nim do třídy učitel na supla a chce se předvést, tak začne vykládat: "Tato třída má obvod 24 metrů a sluneční paprsky do ní dopadají v úhlu 38 stupňů. Dokáže z toho někdo odvodit, kolik mi je let?" Žáci přemýšlejí až se z nich kouří, ale nikdo neví. Až za chvíli se přihlásí Pepíček: "Je vám 42 let." "Ano, správně! Jak jsi na to přišel, Pepíčku?!" ptá se překvapený učitel. Pepíček odpoví: "Jednoduše - můj táta říká bratranci, že je napůl blbej, a tomu je 21..."