Pravda o našich hrdinech: Vinu mají dospělí, kteří nás usazují před televizí. Navzdory tomu, co jsme jako děti viděli, se z nás stali docela slušní lidé.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama.
Advertisements

Označeno za nejlepší roku Jestli si myslíš, že snad nejsi šťastný, podívej se na ně...
Předmět – PRVOUKA Projekt „Všude žijí lidé“ Výlet do Číny
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Láska a sexualita v trvalém vztahu Yvon Dallaire Portál 2009
Všechny žáby jsou modré.
Název: Bezpečné chování na internetu DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_19
Pět zlatých pravidel úspěchu n „Úspěch je hra - čím více hrajete, tím více vyhráváte.“ n „A čím vícekrát vyhrajete, tím úspěšněji budete hrát příště.“
Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Úvahy v ranní mlze….
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_HLAVE_CESKYJAZYK1_11
Nitro a osobní historie člověka o kterého se staráme Doc. Ing. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK v Praze Sekce spirituální péče Společnosti lékařské etiky ČLS.
JÁ SVOU VÍRU 1) V HORKU STÍNEM, V NOCI ÚTOČIŠTĚM MÝM, SILNÝM ŽÁREM
Hvězdy Michal RODINA. Barva hvězdy Hvězdy mohou mít různé barvy, nejčastěji v závislosti na povrchové teplotě. Stejně jako při zahřívání kovů se barva.
Mgr. Jolana Polzová Mgr. Jan Žufníček
Přednáška Psychologie I. Povinnost k sobě. Stabilní vůdce = stabilní děti i oddíl Naší životním cílem by měla být práce na své osobnosti Snaha o sebezdokonalování.
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Slzy ženy Proč ženy pláčou.
… je mnoho zatraceně dobrých důvodů sdílet život raději s číčou než s chlapem... VYMĚŇTE CHLAPA ZA KOČKU! Funny-Powerpoints.de.
Materiál slouží při výuce učiva „Náš region“.
Reklamština Jak ji pochopit.. XXL Tlustý – řečeno slušně.
Každý den jsme trochu starší…
které je stále třeba brát v úvahu !
Malá srandička pro “3. věk” …, *** když se blížime k šedesátce anebo jsme se přes ni již přehoupli!
Dopis od Boha.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVÁN V RÁMCI PROJEKTU EU PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_419.
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_309_Romantismus AUTOR: Ilona Kozubová ROČNÍK, DATUM: 8., 24.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Členská legitimace číslo: 0000 virtuální Strana Sborů Zbloudilých SPECIMEN.
 Návštěva Pardubického centra Evropské unie, kde jsme si také mohli prohlédnout nebo vzít letáky k dané akci.  Popřípadě byl u stolků personál, který.
Posun : Auto nebo S láskou je to jako s máslem: občasná trocha chladu ji udržuje svěží.
Procvičení písmen P, p Podzim Padá lupen po lupenu,
Optické klamy a jevy Test Petr Okrajek.
Charakteristika Zachea: 1.hříšník 2.malý 3.bohatý.
(Slovní hříčky ) Foto s texty a
Jak vést děti ke Kristu?  Přijmout takové jaké jsou  (LÁSKA)  Hrát si s nimi  (PŘÁTELSTVÍ)  Vést ke službě  (DŮVĚRA a ZODPOVĚDNOST)
1. Tebe, Boha otce věků, | Pána všeho chválíme. | Plna jesti všecka země | převelebně slávy tvé. | Vesmír vzdává chválu tobě, | cherubín a serafín | slavně.
Přeložte zájmena: Translate the Pronouns In each of the following sentences, translate the English pronouns into Czech. Possible variants will be displayed.
Jednoho dne jistý nevidomý muž seděl na schodech před budovou s kloboukem na nohou a tabulí s nápisem: "Jsem slepý. Prosím, pomozte mi.“
Dětský domov Na Vizině 28, Slezská Ostrava
1. Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků, živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků. Nenarodí-li se kdo z vody a Ducha, nemůže vjíti.
Seminář Trauma.
PRÁCE S DOMÁCÍM A SEXUÁLNÍM NÁSILÍM. MOŽNOSTI legislativní zázemí práce s předsudky možnosti prevence poradensko-terapeutická práce specializované organizace.
Hodnota peněz Kde mohou děti přijít k penězům? - kapesné - odměna od rodičů nebo prarodičů.
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Já a můj svět PRO ROČNÍK:
Linka bezpečí a důvěry - komunikace se službami odborné pomoci
Muž Hloupý
Domácí násilí a pomoc jeho obětem
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
Omar Zainab Ali.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ NOVOVĚK
Jan 1.: Na počátku bylo Slovo… …to světlo svítí v temnotě a temnota ho nezachvátila … …pravé světlo, které osvěcuje každého člověka, přicházelo.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
A je to pravda Pravda o mužích. A je to pravda Pravda o mužích.
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
které je stále třeba brát v úvahu !
Vypočítej tabulky a+b a b
Každý den jsme trochu starší…
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Reklamština Jak ji pochopit..
Transkript prezentace:

Pravda o našich hrdinech: Vinu mají dospělí, kteří nás usazují před televizí. Navzdory tomu, co jsme jako děti viděli, se z nás stali docela slušní lidé. A pokud tomu nevěříte, zde je několik příkladů...

Batman: milionář, který žije v ptačím rouchu s jedním mladíkem, který nepatří k jeho rodině Nosí těsné oblečení a dámské punčocháče a v noci vychází bojovat... Jakmile se k němu přiblíží nějaká žena, zmizí s výmluvou, že nemůže dát všanc svoji pravou identitu.

Psychologický profil: Homosexuál, s rozpolcenou osobností a sadomasochistickými tendencemi

Pepek námořník: jednooký námořník, který stále bojuje o lásku ženy, která... ho podvádí s jeho nejlepším přítelem a úhlavním nepřítelem Brutem; nehledě na to, že je ošklivá a hubená. Jakmile má problémy, sápe se po své zázračné rostlince. Toto lupení konzumuje často také fajfkou, kterou stále nosí sebou.

Psychologický profil: Klasický podvodník, drogově závislý a maniodepresivní

Flinstone : muž, který nemůže přijít domů, aniž by nekřičel na svou ženu Jeho apetit ho nechává jíst věci, které váží víc... než jeho celá rodina. Trvale zneužívá svého “nejlepšího přítele” jen proto, že je menšího vzrůstu... Rozený ztroskotanec; jeho šéf jej zneužívá, jakoby neexistovali žádné pracovní zákony.

Psychologický profil: Typický ztroskotanec, egocentrický, maximálně nespolehlivý, potenciální typ násilníka

Hulk: Doktor medicíny, chemie a bůhví čeho ještě... Když je rozzuřený, neumí se ovládat a vše rozbíjí... Chemikálie, které konzumuje, mu přivodí zelenou barvu. Podporuje iluzi konzumu tím, že při svých záchvatech zuřivosti ničí své veškeré oblečení.

Psychologický profil: Dvojitá identita, drogově závislý, agresivní psychopat, schizofrenní

Shaggy (přítel Scooby-Doo): zbabělec, zženštilý a rozmazlený Nepřetržitě jí a nepřibere ani gram; jeho pes na něj mluví...

Psychologický profil: Homosexuál, hubený, věčně hladový (nebo obojí) a snílek

Superman: ještě jeden,který nosí punčocháče Za bílého dne se převléká v telefonních budkách Rovněž vykazuje reakce na zelené chemikálie (zelený Kryptonit) a neutralizuje je červenými chemikáliemi (červený Kryptonit). Uniká před atraktivní ženou, která ho stopuje.

Psychologický profil: Homosexuál, exhibicionista, závislost na drogách

Bugs Bunny: poměrně chytrý zajíc, který se trvale uchyluje k násilí, aby si vyřešil své problémy.... Příležitostně nosí dámské oblečení a dokonce může líbat jiné muže... Rád si hraje se svou karotkou, která je interpretována jako symbol falusu. Jeho hubičkování se stejným pohlavím jej zdegenerovalo na gaye.

Psychologický profil: Bisexuál, transvestita a zneužívaný psychopat