Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Regenerace sídliště Hromůvka
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Žijeme aktivně a zdravě Motto: Kdo si hraje, nezlobí.
Vstupní informační seminář k přípravě dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem do roku 2015 a posuzování vlivu tohoto dokumentu na životní prostředí.
S nordic walking holí, vydej se do okolí Prezentace projektů spolupráce IV kolo PRV Ob č anské sdru ž ení MAS St ř ední Vsetínsko.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
OCENĚNÍ ORANŽOVÁ STUHA V RÁMCI SOUTĚŽE VESNICE ROKU V PROGRAMU OBNOVY VENKOVA.
Společně a každý zvlášť po stezkách Ing. Lenka Klimková MAS – Partnerství Moštěnka, o. s.
Knihovna v obci - proč? aneb Víme, co máme? Kardašova Řečice říjen 2005 Zlata Houšková.
Národní program podpory cestovního ruchu 2010 – 2013 Podprogram Cestovní ruch pro všechny 16. února 2010.
Projekt: Víceúčelová hala a regenerace zimního stadionu
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Partnerství Moravská brána do Evropy Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Prezentace 13. května 2010 Vzdělávací.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Zdroje financování – vybrané oblasti pro obce + Dispoziční fond Ing. Zdeňka Škarková, RRA Vysočina.
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
MOTTO: „Chceme propojený, spolupracující, životaschopný region, který poskytuje jeho obyvatelům i návštěvníkům příležitost ke kvalitnímu a spokojenému.
Spolupráce, která přináší plody
Projekt partnerských MAS MAS Rozkvět zahrady jižních Čech MAS Blanský les – Netolicko MAS Vodňanská ryba.
Spolupráce obcí a málotřídních škol v České republice Dana Knotová, Kateřina Trnková Ústav pedagogických věd FF MU Brno.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Prezentace pilotního projektu Komplexní revitalizace veřejných prostranství a budov obce Holovousy.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Program rozvoje obce Hvožďany VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ 24. ČERVNA 2015.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Mgr. Vladimír Halámek ZŠ a MŠ Rokytnice nad Rokytnou.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro oblast obcí Brzánky, Hoštka, Račice, Štětí a Záluží.
Nízkonákladový mezinárodní projekt spolupráce Projekty pro podporu venkovské identity přinášejí novou kvalitu života do venkovských oblastí.
Zdravé MAS = aktivní a vzdělaný venkov Ing. Marta Krejčíčková, MAS Rozkvět zahrady jižních Čech Ing. Václav Kolář, MAS Blanský les – Netolicko, o.p.s.
2. setkání pracovní skupiny „Život v obcích“. Souhrnná SWOT analýza Silné, slabé stránky Silné stránky B. Slabé stránky B. Výhodná geografická poloha.
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Černěves, Dobříň, Dušníky, Krabčice, Kyškovice, Libkovice.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Regionální rozměr podpory zemědělství Ing. Josef Ryšavý Litoměřice.
KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA DOBŘÍŠSKU A ZAPOJOVÁNÍ VEŘEJNOSTI
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Prezentace projektů, KD U Boudů
Plán rozvoje obce Jenštejn
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Jablunkovska
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Partnerství pro Vysočinu & Vysočina 21
Výsledky projednávání
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Dětské hřiště „MEZI DOMY“
Fiche 5 – Relax v lese Článek 25 Neproduktivní investice v lesích
Strategický plán rozvoje obce pro období
Transkript prezentace:

Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci

Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi – projekt plánuje vybudovat první veřejně přístupné hřiště Počet obyvatel obce: 1300 Počet dětí do 14 let: 187 Přírůstek obyvatel za rok 2010: 100 Zvýšení bezpečnosti pohybu dětí v obci v souvislosti s dopravní zátěží

Potřebnost projektu Výsledky dotazníkového šetření – obyvatelé a návštěvníci obce prioritně postrádají zázemí pro volný čas Žádosti o vybudování hřiště – iniciativa občanů Příliv nových obyvatel – odstranění izolace a zapojení do dění v obci Využití potenciálu zájmových sdružení – pořádání akcí pro děti mládež

Vazba na dokumenty MAS Projekt následuje inovační aktivity SPL – začleňování nově se stěhujících obyvatel do života v obci Projekt usiluje o zvýšení atraktivity obce v očích obyvatel a návštěvníků vytvářením zázemí pro každodenní relaxaci Projekt buduje a rozvíjí spolupráci mezi municipálním a občanským sektorem (dobrovolné aktivity)

Vazba na cíle MAS Projekt má zaručenou udržitelnost (výsledky průzkumu, žádosti občanů, fungující spolupráce s místními spolky) Projekt substituuje nízký potenciál obce pro každodenní rekreaci (obec v sevření dopravních komunikací II/611, D11) Projekt povede k obnově původního „sokolského hřiště“

Výstupy projektu Dětské hřiště s certifikovanými prvky na klidném, bezbariérovém místě Zvýšení bezpečnosti (přesun hrajících si dětí z ulic do chráněného prostředí) Oživení společenského setkávání Vznik partnerství s občanským sdružením Mochov-místo pro život, o.s. Zapojení veřejnosti, zvýšení zájmu o veřejné dění Zlepšení vzhledu v místě realizace – obnova funkce místa

Stávající „sokolské hřiště“

Navrhované herní prvky

Prostor pro vybudování dětského hřiště

Předpokládaný rozpočet celkem: Kč (ZV) Přípravné práce: Zemní práce: Oplocení pozemku: Zařizovací předměty: Herní prvek (5x): Dopadové plochy: Lavičky, odpadkové koše(2x), informační tabule:

Děkujeme Vám za pozornost Kontaktní osoby: Zpracovatel: Ing. Zdeňka Jarošová (Mochov-místo pro život, o.s., zastupitelka obce), Ing. Ladislav Marek, starosta obce,