Práce nevidomých a slabozrakých. Poslání Posláním Ergonesu je podporovat osoby se zrakovým a kombinovaným postižením v aktivním přístupu k životu, povzbudit.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Videotrénink interakcí
Advertisements

Návrh komunitního plánu na rok
ŽÁK SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI Z HLEDISKA LEGISLATIVY
CELOSTÁTNÍ VEŘEJNÁ SBÍRKA NA PODPORU NEVIDOMÝCH
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Počítačové kurzy v rámci projektu TyfloEmployAbility Mgr. Radek Pavlíček, TyfloCentrum Brno, o. p. s.
Skupina osob se zdravotním znevýhodněním
Možnosti využití Tísňové péče
Můj mobilní telefon Nokia 6303 classic.
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_15.
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
… najdu tam, co neznám !.
Mobilní display kampaně
Tyflokabinet České Budějovice, o.p.s. se zrakovým postižením
08/29/2007Author / Presentation title1 Internet je jen jeden - mobilní i v mobilu Štěpán Tůma, Senior manažer řízení kategorie a produktů 23. září 2008.
Tomáš Dupal Lukáš Toman Garant: Marcela Fejtová Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Prezentace společnosti INSIA 1. 2Prezentace společnosti Insia Prodejce Závislost na finančních institucích *Jeden, případně několik produktů bez vzájemné.
Nadace Terezy Maxové Programu Iniciativy Společenství Equal
PREZENTACE ORGANIZACE
Sociální služby města Velké Meziříčí
MARKETING Brigita Stloukalová. Nastudujte si sami: Šimková, E. Základy managementu a marketingu pro neziskové organizace. Kap. 8. Marketing v neziskové.
Sociální podnik sociální ekonomika. Pojetí sociální firmy Sociální firma je konkurenceschopný podnikatelský subjekt působící na běžném trhu jehož účelem.
Podané ruce sociální družstvo Zubří Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi.
TÍSŇOVÁ PÉČE A JEJÍ VYUŽITÍ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Agentura domácí péče LADARA, o.p.s.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
GSM Lift Watch.
Mobilní Marketing. Co je Mobilní Marketing? Všechna řešení, která využívají nástrojů mobilní komunikace pro komunikaci s uživatelem a zákazníkem. SMS,
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Plán a plnění strategie sociální firmy Ergones na roky
P4 Analýza portfolia/ strategické plánování
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící. - Posílit integraci neslyšících do světa slyšících - Zlepšit dostupnost a kvalitu sociálních služeb pro neslyšící a.
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
ČINNOST AGENTURY DOMÁCÍ PÉČE LADARA. Agentura domácí péče LADARA poskytuje: pečovatelskou službu (od ) osobní asistenci (od ) tísňovou.
Sociální politika 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
INTEGRACE DÍTĚTE SE ZRAKOVÝM POSTIŽENÍM
Pojetí a přínos kurzu „Základy speciální pedagogiky“
DALŠÍ NEBEZPEČNÉ KOMUNIKAČNÍ JEVY
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
12. Přednáška – Formy elektronického obchodování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0201 Název vzdělávacího materiálu: Bankovní účty Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
Vytvořili: jaroslav Šindler a Tereza Žitníková I.B.
Poradenství v sociálních službách. Sociální poradenství Základní Odborné.
ŠANCE LOVOSICE Prezentace služeb. ŠANCE LOVOSICE je nestátní neziskovou organizací, která se věnuje provozem sociálních služeb a služeb souvisejících,
1 Mgr. David Pospíšil Mgr. David Pospíšil, ředitel odboru sociálních služeb MPSV seminář „Zdravotně postižení – příspěvek na péči - jak dál?” Poslanecká.
Prezentaci vytvořila : Veronika Jusková Nikola Chylková Alena Bujnochová Martin Kašpárek 1b.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Prezentace služeb OPORA V roce 2014 poskytoval spolek OPORA občanům města Roudnice nad Labem tyto registrované sociální služby: Pečovatelská služba Odborné.
Sociální prostředky rehabilitace zdravotně postižených JUDr. Pavel Ptáčník, MPSV.
Tísňová péče. je terénní distanční sociální služba, jejímž základním cílem je snížit zdravotní a sociální rizika starých nebo zdravotně postižených lidí.
Domov Sue Ryder, o.p.s. „Šance pro důstojné stáří“ Mgr. Michaela Hronová, Domov Sue Ryder, o.p.s. Michelská 1/7, Praha 4 Tel:
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
REHABILITAČNÍ DÍLNA - PŘÍPRAVA NA PRÁCI. C ÍLOVÁ SKUPINA Služba je určena osobám s mentálním postižením, které mají vážný zájem o začlenění do pracovního.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
PŘÁTELSKÁ MÍSTA Náskok před konkurencí Širší okruh zákazníků Větší jistota v neobvyklých situacích Snazší propagace Certifikát Českého červeného kříže.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Podané ruce, družstvo Zubří 2016.
Mobilní telefon pro seniory
Aplikace marketingového mixu na vybraný podnik
Osobní prodej Osobní forma komunikace s 1 nebo více zákazníky
VLADIMÍR JEŘÁBEK, ČLEN PŘEDSTAVENSTVA, KOMERČNÍ BANKA, A.S.
Prezentace obchodního plánu
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
Můj mobilní telefon Nokia X2.
TyfloCentrum Brno, o.p.s. Naším posláním je pomáhat nevidomým a slabozra-kým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu.
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

práce nevidomých a slabozrakých

Poslání Posláním Ergonesu je podporovat osoby se zrakovým a kombinovaným postižením v aktivním přístupu k životu, povzbudit jejich vůli k osobnímu růstu a posílit jejich nezávislost.

Cíle zaměstnat osoby se zrakovým postižením vytvoření vhodných pracovních podmínek seberealizace ZP poskytování kompenzačních pomůcek pro ZP zajištění dlouhodobé udržitelnosti organizace zajištění odpovídající mzdy pro ZP dostatek zdrojů na propagaci organizace zisk a bod zvratu SociálníFinanční

Zákaznický servis Poradenství Prodej Zácvik Péče o zákazníka

Cílové skupiny Bezpečnost Komunikace Pracovní uplatnění Novinky – inovativní přístup

Produkty Aligator A330 Aligator A400 Aligator A500i Aligator A800 Jednoduché mobilní telefony pro osoby se zhoršeným zrakem, sluchem či motorickou poruchou

Doro HandlePlus 334 Nejjednodušší mobilní telefon na trhu 4 přímá paměťová tlačítka s popiskou Přijímání a ukončování hovoru SOS tlačítko(112) a nouzové tlačítko na zadní straně telefonu, které nepřetržitě volá a zasílá nouzovou SMS. Hlasitý odposlech

Jablotron GDP-02 Skloubení klasického telefonu s telefonem mobilním Možnost výběru operátora nebo využití dobíjecích kupónů Velký a přehledný display Velmi jednoduchý a snadno ovladatelný Klávesnice je součástí telefonu - SMS

Ozvučené mobilní telefony Nokia C5 + Mobile Speak Nokia E52 + Mobile Speak

Současnost Prostory Webové stránky Návody k použití

Shrnutí a závěr Tržní chování versus zájmy klienta – vždy něco navíc Sociální podnikání podpoří a posílí poslání a základní hodnoty organizace

práce nevidomých a slabozrakých sociální firma Ergones I. P. Pavlova Olomouc Tel.: