International Insurance Services & Risk Management

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Černoch Michal Školoudová Lenka
Advertisements

Informační systém krizového řízení kraje
Představení společnosti
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
CRM a konkurenceschopnost vybraných firem Jan Němeček Univerzita Hradec Králové.
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
Advokátní kancelář Černotová & Halšková
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Nabídka personálních služeb
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Listopad 2013 Příprava a proces vstupu zahraničního investora.
Životní pojištění AMCICO AIG Life 2008
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
Nové obchodní trendy v pojistných programech AXA ASSISTANCE
Benefity efektivní investice do zaměstnanců aneb jak zvýšit jejich motivaci k pracovnímu výkonu © Siemens VDO Automotive AG 2007 | SV HR TRU.
PROJEKT EZK ROKY 2001 AŽ 2011 PILOTNÍ PROJEKTY
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Specialisté na Vaší straně RENOMIA, a. s., A Member of Worldwide Broker Network International Insurance Services & Risk Management RENOMIA.
RENOMIA, a.s. Pavla Homolková
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
1 Rešení Cisco a Linksys – segment SMB. 2 Linksys/Cisco Domácíuživatelé Střední a velké korporace Domácí a malé kanceláře, střední firmy Středně velké.
Specialisté na Vaší straně RENOMIA, a. s., A Member of Worldwide Broker Network International Insurance Services & Risk Management Výplatní.
Podzimní kampaň 2014 FLOTILOVÉ POJIŠTĚNÍ Praha- Pankrác
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
PROINCOR – Inovační audit. ProIncor Inovační audit ProIncor Inovační audit analyzuje, hodnotí a stimuluje inovační proces a inovační prostředí v malých.
Rizikový kapitál jako zdroj financí Jindřich Šimeček Mezinárodní grantový projekt MŠMT (nositelem VŠMIE; zpracován ve spolupráci s Ruskou federací) „1P05ME816.
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
Implementace systému flexibilních benefitů
Talent marketingových komunikací
Zkušenosti ze zavedení systému řízení kvality informačních služeb
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ISD Noordenkwartier: 2 příklady z praxe Podpora v nezaměstnanosti a poskytování pomoci při oddlužování Poskytování služeb zaměstnavatelům.
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
Aktivní a věcná komunikace je základem kvality každodenně poskytovaných služeb. V Sodexo ji rozdělujeme na několik stupňů, které umožní věnovat se různé.
Specialisté na Vaší straně RENOMIA, a. s., A Member of Worldwide Broker Network International Insurance Services & Risk Management RENOMIA.
Řízení lidských zdrojů v mezinárodním prostředí Seminář pro studenty VŠE listopad 2003 Alena Olšarová, HR & Development Manager.
Jak předcházet finančním problémům Odbor: Finanční a strategické služby 2011.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
Řízení obchodu Pro IT, a.s. Ing. Zbyněk Sonnek … průzračnost, která je vidět.
Očkovací centra Avenier (nejsou jen pro cestovatele) Mirka Kohoutková Obchodní a marketingová manažerka Praha Avenier, a.s., Bidláky 20, 639.
Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
T- 5 Marketingový mix v pojišťovnictví. Pojistný produkt.
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
Personální strategie mezinárodní firmy
Petr Mikšovič CEO, SOVA NET, s.r.o. Význam on-line strategie v B2B.
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
0 A healthier tomorrow. MUDr. Pavel Kubů CEE Healthcare Business Development Manager Přínosy eHealth nástroji koordinované zdravotní péče pro klienty Maccabi.
L UCIE V AIGERTOVÁ. UNIQA pojišťovna a.s. zahájila svoji činnost v roce Jako držitel univerzální pojišťovací licence si vytvořila široké portfolio.
Informační průmysl 2013/14 Petr Šmejkal
FREEBOARD EUROPE S.R.O. Talent marketingových komunikací.
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Ing. Veronika Dostálková MBA
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Důchodové pojištění a jeho produktové modifikace
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Informační systémy podnikové systémy CRM
Transkript prezentace:

International Insurance Services & Risk Management Specialisté na Vaší straně RENOMIA BENEFIT Jistota pro Vaše zaměstnance v práci, doma i na cestách 13. března 2008 Obrázky by měly být stejně velké Rozšířit výběr Přínosy – shrnout na jednu stránku pro interní potřeby. Odpovědět na otázku, proč si vybrat nás: Silná vyjednávací pozice Specialisté Mezinárodní oddělení Praktická zkušenost z danými riziky Likvidace, 24/7 Potřeba se odlišit Nezdůrazňovat, co říkají všichni. U každého slidu umět vysvětlit, co klientovi přinášíme/chceme sdělit www.renomia.cz RENOMIA, a. s., A Member of Worldwide Broker Network International Insurance Services & Risk Management

Obsah Co nabízíme a proč? RENOMIA BENEFIT – o produktu Rozvoj obchodního případu Kontakty www.renomia.cz

Co nabízíme? Exklusivní balíček skupinového pojištění zaměstnanců Nástroj pro udržení stávajících klientů a získání nových Motivační nástroj zaměstnavatele (klienty/akvizice) Zvýšení loajality a motivace jejich zaměstnanců Výjimečné ceny Výhodnější pojistné podmínky oproti standardní nabídce Spolupráci s leaderem světového pojišťovacího trhu Podpůrné argumenty:   Dle oficiálního zdroje, Asociace českých pojišťovacích makléřů, dosáhla RENOMIA v roce 2005 nejlepšího výsledků na trhu mezi pojišťovacími makléři. Je to výsledek soustavného a dlouhodobého růstu, který nám umožňuje intenzivně a úspěšně vyjednávat ve prospěch našich klientů a tak jim zajistit nejlepší podmínky na trhu. Dodržet pořadí odrážek - zdůraznit vyjednávací pozici www.renomia.cz

Proč? Zlepšení poskytovaných služeb stávajícím klientům Zvýšení propojištěnosti Možnost získat nové klienty Zlepšení naší pozice na trhu Konkurenční výhoda – rozšíření produktového portfolia oproti konkurenci Růst objemu zprostředkovaného pojistného Prezentace značky RENOMIA Efektivní způsob zprostředkování pojištění Předpřipravený vlastní produkt bez nutnosti zpracovávat variantní nabídku Sjednávání produktu v pozici pojišťovacího agenta Podpůrné argumenty:   Dle oficiálního zdroje, Asociace českých pojišťovacích makléřů, dosáhla RENOMIA v roce 2005 nejlepšího výsledků na trhu mezi pojišťovacími makléři. Je to výsledek soustavného a dlouhodobého růstu, který nám umožňuje intenzivně a úspěšně vyjednávat ve prospěch našich klientů a tak jim zajistit nejlepší podmínky na trhu. Dodržet pořadí odrážek - zdůraznit vyjednávací pozici www.renomia.cz

Proč ve spolupráci s AIG? Leader na mezinárodním pojišťovacím a finančním trhu Zastoupení ve více než 130 zemích světa Více než 50 milionů spokojených klientů na celém světě Dlouhodobá historie již od roku 1919 Výjimečné zkušenosti v oblasti cestovního pojištění a pojištění úrazu Již mnoho let na předních místech na žebříčku největších společností světa www.renomia.cz

Charakteristika RENOMIA BENEFIT Úrazové pojištění Pojištění denního odškodného při hospitalizaci a následném domácím doléčení Cestovní pojištění RENOMIA BENEFIT BUSINESS – pojistné krytí se vztahuje pouze na dobu výkonu pracovní činnosti RENOMIA BENEFIT 24 – pojistné krytí 24 hodin denně, bez ohledu na povahu vykonávané činnosti Připraveno ve spolupráci s AIG EUROPE, S. A., pobočka pro Českou republiku RENOMIA BENEFIT manager – Helena Ortmanová Možnost individuálního rozšíření pojistné ochrany Závažná onemocnění, invalidita, úplná trvalá invalidita Zlomeniny, popáleniny a další Graficky upravit Rok založení Zprostředkované pojistné Počet korporátních klientů Počet privátních klientů Počet mezinárodních klientů (v procentech k celkovému počtu korporátních klientů); zařadíme zahraniční firmy (dotaz na ředitele) Škody Zaměstnanci Dále připravit: Pojišťovaný majetek Počet pojišťovaných vozidel: 30 000 www.renomia.cz

Výhody RENOMIA BENEFIT Velmi zajímavý poměr cena / výkon Vysoké pojistné částky za nízké ceny Jednoduché sjednání pojištění Bez zkoumání zdravotního stavu a věku zaměstnanců Administrativní nenáročnost Lze sjednat i bez jmenného seznamu zaměstnanců Významná sleva za objem pojistného Slevy za sjednání kompletního balíčku Výběr ze 3 úrovní pojistných částek Úrazové pojištění zahrnuje možnost progresivního plnění Pojistné plnění může v závislosti na závažnosti tělesného poškození dosáhnout až čtyřnásobku pojistné částky Variantní pojistné krytí pod jednou pojistnou smlouvou (manažeři vs. manuálně pracující) Graficky upravit Rok založení Zprostředkované pojistné Počet korporátních klientů Počet privátních klientů Počet mezinárodních klientů (v procentech k celkovému počtu korporátních klientů); zařadíme zahraniční firmy (dotaz na ředitele) Škody Zaměstnanci Dále připravit: Pojišťovaný majetek Počet pojišťovaných vozidel: 30 000 www.renomia.cz

Prodejní kampaň Harmonogram jednotlivých fází 1. fáze – stávající klienti – březen / duben 2008 2. fáze – rozjednané akvizice – květen 2008 3. fáze – neoslovené trhy – 2. – 3. čtvrtletí 2008 4. fáze – další země – Slovensko, Maďarsko, Bulharsko V rámci ČR plánujeme oslovit: 1 000 – 1 500 korporátních klientů 1 000 – 1 500 rozjednaných akvizic 15 000 – 20 000 dalších firem První vyhodnocení úspěšnosti po ukončení 1. fáze www.renomia.cz

Marketingová podpora a PR Direct mail + leták Informační kampaň ve vybraném tisku Snídaně s novináři Press release www.renomiabenefit.cz www.renomia.cz

Rozvoj obchodního případu – role správce a obchodníka Proaktivní přístup V rámci komunikace s klientem / akvizicí Ověřit, zda direct mail dorazil Ověřit, zda kontaktní osoba je kompetentní pro rozhodování ve věci RENOMIA BENEFIT Pokud ano Dojednat společnou schůzku pro specialistu EB (managera zaměstnaneckých výhod) Pokud ne Nutno identifikovat kompetentní kontaktní osobu Správce se účastní, pokud kompetentní osobu zná Obchodník se účastní vždy www.renomia.cz

Rozvoj obchodního případu – role managera zaměstnaneckých výhod Proaktivní přístup Osobní schůzka s kompetentní osobou Prezentace výhod balíčku RENOMIA BENEFIT Modelace ceny pojištění – s ohledem na individuální požadavky Asistence při vyplnění přihlášky do pojištění Předání podkladů pro vystavení pojistné smlouvy RENOMIA BENEFIT managerovi Pravidelné informování správce klienta / obchodníka o vývoji (např. kopie mailů) www.renomia.cz

Neoslovené trhy a kontakty z www stránek Selektivně proaktivní přístup zajišťuje obchodní oddělení ve spolupráci s RENOMIA BENEFIT managerem Kontrola v IS pokud klient – kontaktovat správce, postup jako u ostatních stávajících klientů Předběžné vyhodnocení zájemce / neklienta dle dostupných údajů Jednoduché obchodní případy Firma do 50 zaměstnanců Pojištěni jsou všichni zaměstnanci Sjednání korespondenčně – RENOMIA BENEFIT manager Ostatní obchodní případy Firma má 50 nebo více zaměstnanců Pojištěna je pouze část zaměstnanců Přidělení manažerovi zaměstnaneckých výhod Osobní schůzka www.renomia.cz

Akční plán do konce března 2008 Workshop Vytištění letáku – ukázka Spuštění www s on-line kalkulačkou – ukázka Příprava hromadné korespondence – součinnost poboček Rozeslání direct mailu (dopis + leták) Sjednávání schůzek www.renomia.cz

Rádi zodpovíme Vaše dotazy Klára Kodua Business Development Director Tel.: 221 421 701 Mobil: 724 073 457 E-mail: klara.kodua@renomia.cz Helena Ortmanová RENOMIA BENEFIT manager Tel.: 221 421 756 Mobil: 721 379 830 E-mail: helena.ortmanova@renomia.cz RENOMIA, a. s. Vlkova 46 130 00 Praha 3 Petra Spalová Group Team Leader Tel.: 234 108 323 Mobil: 724 254 277 E-mail: petra.spalova@aig.com Pavlína Polišenská Junior Underwriter Tel.: 234 108 318 Mobil: 602 549 688 E-mail: pavlina.polisenska@aig.com AIG EUROPE, S. A., pobočka pro ČR V Celnici 1031/4 110 00 Praha 1 www.renomia.cz