PARAMETRY VÝBĚRU ČLENSKÝCH FIREM RHK BRNO Regionální hospodářská komora Brno Ing. Šafránek Jiří Výstaviště 1, 648 01 Brno Tel.: +420 532 194 915, Fax:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ v Plzeňském kraji Plánování lidských zdrojů Svaz průmyslu a dopravy ČR, Západočeská univerzita v Plzni, Česko-německá obchodní.
Advertisements

Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9. výzva IOP - Komunikační infrastruktura veřejné správy Ing. Jana Břicháčková.
Podnikání Podnikáním se rozumí soustavná činnost prováděná samostatně podnikatelem vlastním jménem a na vlastní odpovědnost za účelem dosažení zisku. Podnikatelem.
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Evropský sociální fond v kontextu politiky soudržnosti Ing. Světlana Navarová, vedoucí oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
Principy sociálního podnikání
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
Představení komory, akce, projekty
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/ Mgr. Ilona Štorová AIVD ČR, o. s.
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
Lenka Šůsová Marie Kubáňková Analýza možností podpory podnikání v Městské části Praha 13.
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Náhradní rodinná péče v České republice a zkušenosti přímých aktérů Postoje české společnosti k náhradní rodinné péči Projekt Centrum podpory NRP je realizován.
Školní rok 2006/2007 Vyučující: Ing. Simona Rosová
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Možnosti podpory investičních záměrů v oblasti vzdělávání Liberec – KÚ Libereckého kraje.
Analýza dalšího profesního vzdělávání v Pardubickém kraji doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
Komora sociálních podniků Ing. Vojtěch Miler Hlavní principy sociálního podnikání obcí a MAS.
Setkání pracovníků kontaktních míst pro podnikatele MPO, Praha Kontaktní místa Hospodářské komory České republiky.
Lenka Míkovcová10. března Rozvoj lidských zdrojů jako „motor“ ekonomického růstu Rozvoj lidských zdrojů jako „motor“ ekonomického růstu Lenka Míkovcová.
Druhý workshop klastru v oboru zpracování kamene Hradec Králové, Klastry – přehled právních forem Ing. František Žoček Projektový manažer.
Podnikání VY_32_INOVACE_ Podnikání - je založeno na podnikatelském záměru s cílem dosažení maximálního zisku - podnikatelský záměr = nápad.
Rekvalifikační kurz ČLEN PRVNÍ POMOCI.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Prezentace projektů na podporu spolupráce mezi ČR a Asií 1.ČSOB Česko – asijské obchodní fórum
Matematické metody v ekonomii (MME)
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
U nás jste v nejlepších rukou Duben 2014 LIDSKÉ ZDROJE OD PROFESIONÁLŮ.
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
Střední školství a trh práce Akční program podpory odborného školství.
Výběr adekvátních vyučovacích metod při fixaci a kontrole znalostí v rámci ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
Personální management – vzdělávání jako hlavní složka řízení lidských zdrojů Autor: Jméno Příjmení Téma Závěrečné práce: Vedoucí ZP:
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
PODNIKY V ČR VÝSLEDKY EMPIRICKÉHO ŠETŘENÍ KONKURENCESCHOPNOSTI PODNIKŮ Ladislav Blažek Výzkum konkurenceschopnosti podniků realizovaný v rámci Centra konkurenční.
Semestrální projekt Správa webových konferencí Mendelova univerzita Aplikace vývojových technik Jakub Matoušek Květen 2012.
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
Informační zdroje pro volbu povolání Technika a technické vzdělávání 2.
PPSD Personální a poradenské družstvo Ing. Vojtěch Miler předseda družstva Hlavní principy sociálního podnikání obcí a MAS Informační seminář MAS Region.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH INOVAČNÍCH PROJEKTŮ
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2011 setkání RRLZ,
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
Některé právní aspekty podnikání v Peru Jiří Horník ve spolupráci s Dny Latinské Ameriky: PERU, Hospodářská komora ČR, Praha, 23. září 2014.
Odborný seminář k projektu GA ČR 402/03/ Benchmarking a databáze Ing. Daniel Remeš.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Cesta k uplatnění na trhu práce
Společnost KASI, spol. s r. o
Ostravská univerzita (1991 → )
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
Povolání logistický manažer
Finanční zpráva Síť mateřských center 2007.
Systém odměňování pracovníků ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vnitropodniková komunikace ve vybraném podniku Autor práce: Denisa.
Samostatná odborná práce H/02 Včelař
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Změny na trhu práce?.
Transkript prezentace:

PARAMETRY VÝBĚRU ČLENSKÝCH FIREM RHK BRNO Regionální hospodářská komora Brno Ing. Šafránek Jiří Výstaviště 1, Brno Tel.: , Fax:

ANOTACE RHK Brno provedlo v souladu se zadáním projektu reprezentativní výběr 82 členských firem, u kterých budou formou dotazníků zjišťovány vlastnosti, rysy, odborné znalosti a dovednosti manažerských pracovníků s VŠ vzděláním s ekonomickým zaměřením. S ohledem na uvedené jsou do výběru firem zahrnuty pouze firmy střední (50 – 249 zaměstnanců) a korporace (nad 250 zaměstnanců) s právní formou akciové společnosti, s.r.o. a výrobního družstva – viz graf 1 a 2, teritoriálně pokrývající území města Brna (v členění dle MČ) – viz graf 3. Uvedené společnosti zahrnují širokou škálu oborů podnikání (18) v členění dle prvních dvou míst Standardní klasifikace produkce – viz graf 4.

. Děkuji za pozornost