Dopisy učitelům.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2013/2014. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Advertisements

Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
3MA382 Manažerská informatika projektové řízení
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.18 Anotace: Prezentace je zaměřena na žádost, její hlavní znaky a funkci. V závěru je návod, podle kterého si žáci mohou zkusit.
Prospěchové stipendium Mají na něj nárok pouze prezenční studenti Vyplácí se zpětně každý rok (výše je cca kč) po jednotlivých oborech 10% studentů.
Informace o studiu na ZČU pro studenty prvních ročníků
Marek Matějka vedoucí katedry marketingové komunikace
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
Zásady elektronické komunikace
1 Postup pro udělování značky NaturProdukt TÜV NORD Czech Ing. Jiří Němeček Černý most
Peru 2012 Marek Vavřina 1. Otázky, na které bych chtěl odpovědět Jaké byly mé důvody strávit semestr v zahraničí a proč jsem si zvolil zrovna Peru? Na.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Diplomový seminář září 2014.
Aplikační software 1 Hana Hoffmannová. Kontakt učebna M-11 2.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
Rady, návody, poučení Rady, návody, poučení pro studenty.
Rady, návody, poučení pro studenty prvního a druhého ročníku.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Církevní dějiny starověku a středověku
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Informace ke kurzu Manažerské účetnictví I a jak ho studovat.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_11.
Ivana Francová, SOU Liběchov
Kateřina Lednická1 Mé studium na UTB a Evropská unie Kateřina Lednická.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
1. SETKÁNÍ Bakalářský seminář. Cíle bakalářského semináře Hlavní cíl: seznámit se strukturou a hlavními požadavky na BP Formální náležitosti zadání a.
Základy regionální geografie
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Jak napsat zprávu z praxe
Rady, návody, poučení pro studenty.
Ponoř se do modra …
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Dopisy učitelům. Vážený pane magistře, chtěl bych přijít na vaše konzultační hodiny, ale nemůžu, protože mám v té době výuku. Chci vás požádat o jiný.
TEORIE.  důležitá součást při žádosti o práci či stáž, jedna z prvních informací o vás – pokud se bude líbit, můžete na jeho základě postoupit k pohovoru.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – II. přednáška Zásady a osnova DP Plán zpracování DP.
Základy informatiky Přednášející: Ing. Jana Krutišová Cvičící: Ing. Jan Štěbeták.
Motivační dopis cíl dopisu: zapůsobit získat pozvání na rozhovor obsah dopisu: vysvětlení zájmu o práci forma dopisu: krátký text zásady při psaní: stručnost,
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_19.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastJazykové vzdělávání PředmětČeský jazyk a literatura.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne na serveru
Univerzitní informační systém, Svojanov 2005 Novinky pro studenty a učitele Ondřej Gabriš
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Dopady účetní reformy veřejných financí v konkrétních podmínkách vybrané.
Specifika účtování ve vybraném zemědělském podniku Autor bakalářské práce: David Limberk Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kristina Kabourková Oponent bakalářské.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
OSOBNÍ DOPIS OBČANA INSTITUCÍM
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Motivace a stimulace pracovníků v podniku Terno České Budějovice
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Seminární práce – splněná docházka
Motivace a stimulace zaměstnanců ve vybrané obchodní společnosti
Zásobování a účtování zásob ve vybraném podniku
Autor bakalářské práce: Dominika Ješová
Vysoká škola technická a ekonomická České Budějovice Ústav podnikové strategie Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku Autor BP: Miroslava Sobotovičová.
Ročníkový pohovor
Marketing sportu bp 2086.
Seminář ze sociální psychologie
Důležité informace k organizaci SZZ v lednu 2014
VNITŘNÍ NORMA FAME DOPLŇUJÍCÍ STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB
Zahraniční studia Petra Nováková
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
OPERÁTOR V CALL CENTRU MOTIVAČNÍ DOPIS.
Úvodní informace o organizaci a průběhu studia
Transkript prezentace:

Dopisy učitelům

Vážený pane magistře, chtěl bych přijít na vaše konzultační hodiny, ale nemůžu, protože mám v té době výuku. Chci vás požádat o jiný termín, kdy by bylo možné za vámi přijít. Potřebuji se vás na zeptat požadavky k zápočtu. Děkuji. S pozdravem Jan Nový

Vážená paní Nováková, chtěl bych se vám předem omluvit, že nepřijdu na příští cvičení. Jsem nemocný. Slibuji, že si vše doplním. Děkuji za pochopení. S pozdravem Saša Rašilov

Vážená paní referentko, potřebovala bych potvrzení o studiu. Musím donést všechny dokumenty na cizineckou policii, nejpozději do 28.10. Kdy si můžu pro potvrzení přijít? Děkuji za pomoc. S pozdravem Anna Máslova

Vážený pane děkane, chtěl bych vás požádat o povolení změny oboru. Studuji ve druhém ročníku na oboru Řízení podniku a rád bych studoval obor Aplikovaná informatika. Všechny studijní povinnosti za první ročník mám splněny. Děkuji za posouzení mé žádosti. S pozdravem Pavel Šedivý

Vážená paní referentko, chtěla bych Vás požádat o přerušení studia na jeden akademický rok. Důvodem jsou mé zdravotní problémy. Zároveň bych se potřebovala zeptat, co vše je nutné udělat v případě přerušení studia. Napište mi, prosím, kdy bych se mohla u Vás zastavit osobně a vše vyřídit. Děkuji. S pozdravem

Vážený pane inženýre, chtěl bych Vás požádat o potvrzení vybraného tématu bakalářské práce. Jedná se o Finanční analýzu zvolené firmy. Děkuji. S pozdravem Ivan Bystrov

Vážená paní asistentko, obracím se na Vás s žádostí o pomoc při potvrzení tématu BP. Vybrala jsem si téma …, ale zatím nemám žádnou odpověď vyučujícího, který téma vypsal. Můžete mi prosím poradit, jak mám postupovat? Děkuji. S pozdravem Marina Zvereva

Vážený pane doktore, vybral jsem si jedno z témat, která jste vypsal, mám ho od vás potvrzené, ale nyní jsem zjistil, že je pro mě téma velmi obtížné a nemám k němu dostatek informací. Rád bych požádal o změnu tématu BP. Děkuji. S pozdravem