Zpráva náčelnictva činovník pro informatiku + šéfredaktora BV od r.2006 Pavel Spálený – Yučikala Wičaša.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přístupnost informací na webech Prezentace na seminář Parádní web Michal Rada, MVČR.
Advertisements

Systém Drupal a nejen školní weby
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Zkušenosti s CMS Moodle na OPF SU František Koliba prezentace: Petr Korviny.
Přístupnost informací Michal Rada Seminář Podvýboru ISVS v PSP
Proč jsme vytvořili vlastní filtr Kernun Clear Web. Filtrujete bez filtru? Josef Pojsl, TNS / Kernun Security Notes / Praha 11. října 2012.
Monitorovací systém Asistent
Přístupnost prakticky v Seznam.cz
Systémy pro zpřístupňování eVŠKP DSPACE CZ Zpráva o české komunitě DSpace Zpracovala Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO.
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
REDAKČNÍ SYSTÉMY REDAKČNÍ SYSTÉMY aplikace určené k publikování informací na internetu redakční systémy používají on-line redakce, státní instituce,
Životní cyklus EIZ POŘÍZENÍ PŘIZPŮSOBENÍ PŘÍSTUP OHODNOCENÍ SPRÁVA PROZKOUMÁNÍ OBNOVA? TRIAL.
ART Oborová brána umění a architektura České oborové brány - současný stav a výhled.
13. prosinec 2006 Kontrolní den VÚBP, Praha Projekt č. CZ / /0349 Kontaktní místo bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pro region hl. m.
Webové stránky obecních knihoven Seminář dobrovolných knihovníků 22. listopadu 2006 Ing. Jana Tomancová.
Audit IT procesů ve FNOL
Varianty řešení pro datové schránky Varianty řešení pro datové schránky 9. října 2009 Webkonference Petr Janda
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Jako intranet Bc. Jan Beneš. Intranet - obecná funkcionalita  sdílení dokumentů  diskusní fórum  databáze kontaktů  novinky a aktuality  firemní.
Webové stránky obcí jako zdroj informací pro občany Mgr. Andrej Kyselica Oddělení statistiky výzkumu, vývoje a informační společnosti Český statistický.
Hodnocení přístupnosti soutěžních webů aneb proč se vyplatí myslet na přístupnost webů veřejné správy RNDr. Hana Bubeníčková, Mgr. Radek Pavlíček, duben.
Důsledky zákona o svobodném přístupu k informacím pro veřejné knihovny Bakalářská práce FF MU V Brně, Ústav české literatury a knihovnictví, kabinet knihovnictví,
ESTUP – Elektronické STUdentské Práce, Martin Pešava 2006, Brno Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby... Systém pro eVŠKP.
Přístupnost jako jeden z aspektů kvalitního webu Autor: Mgr. Radek Pavlíček Metodické centrum informatiky SONS ČR
IVIG 2005 Informační vzdělávání a informační gramotnost v teorii a praxi vzdělávacích institucí Projekt online systému podpory informačního vzděláván v.
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
JIRA školení.
Serials Solutions – další krok k rozvoji informačních e-služeb knihoven ČVUT Ilona Trtíková Bibliotheca academica – Cíle a perspektivy vysokoškolských.
Podnikání na Internetu - mnohostranná komunikace Letní semestr 2005 Jana Holá V.
Studijní informační zdroje (a jak se k nim dostat) Pro předmět Jazykový projev (2014/15) připravila Eva Cerniňáková Jabok - Vyšší odborná škola sociálně.
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
Základní služby Internetu
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Autor: Jakub Dubrovský www:  Analýza procesu kontroly silnic  Získat data z GPS  Zobrazit data na mapě  Odesílat data do GPS  Vytvoření.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda, petr.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Novinky na webovém serveru Ministerstva vnitra
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury veřejné správy (KIVS) Ing. Lubomír Moravčík
Open Journal System Lucie Vyčítalová Univerzitní knihovna UPa 5. setkání českých uživatelů systému Dspace Prosazování politiky otevřeného přístupu Vysoká.
 Informační portál zaměřený na oblast výtvarného a užitého umění a architektury  Společný projekt 9 knihoven z celé ČR.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Zpráva náčelnictva činovník pro informatiku šéfredaktor BV Pavel Spálený – Yučikala Wičaša.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
Centrální evidence výkonů U3V Ing. Jan Krňoul,
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
Posuzování kvality národních internetových zdrojů
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Školení WordPress a publikování na webu Mgr. Pavel Krejčí
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Fenix II –IS na platformě.NET Michal Varga.
RedDot Solutions ve státní správě a samosprávě Oxygen Solutions Petr Svoboda Petr Svoboda; Chief Information Officer; Oxygen Solutions, s.r.o.; GSM: 602.
Letsim letecký simulátor Analytická část Letsim 1.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
Adaptace on-line David Kunssberger Miroslav Lupač Agentura Koniklec, o. p. s.
ORSOFT RADNICE OPEN – ÚVODNÍ SEZNÁMENÍ Petra Hoffmanová.
Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013
Proč jsme vytvořili vlastní webfiltr Kernun Clear Web Filtrujete bez filtru? Josef Pojsl, TNS / Seminář WEBFILTR Kernun / Praha 6. února.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
POMÁHÁ MASkám PŘI STANDARDIZACI Setkání MAS ULK, Ústí nad Labem
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
TIPY A RADY PRO PRÁCI S WEB OF SCIENCE – SLUŽBY DOSTUPNÉ PO REGISTRACI
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
Webová aplikace pro správu sportovního oddílu
INFORMATIKA 9. ročník.
Transkript prezentace:

Zpráva náčelnictva činovník pro informatiku + šéfredaktora BV od r.2006 Pavel Spálený – Yučikala Wičaša

Dokumentace k webu (80 stran) Redesign webu –Změna vzhledu –Změna jádra webu činnost

Redesign - přínosy –snadná úprava stránek (programově i obsahově) –jednota vzhledu –snadné rozšíření o další jazykové mutace –přizpůsobení postiženým občanům –snížení náročnosti stránek pro přenos dat –vyšší funkcionalita –Vyšší SEO (snadněji uživatelé najdou naše stránky) činnost

Statistika nuda je… Věřím jen statistikám, které jsem sám zfalšoval. Winston Churchill

počet stránek rokměsícČRUSAEUSKDERUGBÍrán 2004říjen listopad prosinec leden únor březen duben květen červen červenec srpen září

Redesign Registru OP Vyšší možnost snazší komunikace ( , ICQ?) –Hospodář LLM získá možnost na základě filtru odesílat y Vyšší samospráva kmenů –Integrace Správy kmenů s webovými stránkami Snazší přístup k informacím –Ve Správě kmenů přibudou dokumenty určené jednotlivým kmenům Co nás čeká

Bizoní Vítr Vyjasnění zaměření časopisu – mládež Vyjasnění rolí a organizace časopisu Zvýšení čitelnosti/čtivosti –Schvalováním článků –Změnou rozložení článků Zlepšení komunikace v redakci

Bizoní Vítr

Děkuji za pozornost Pavel Spálený