V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
MESIT – 8. květen MASÁŽE Jakub Mrva. Proč masáž? - patří mezi nejvhodnější metody regenerace sil po práci - pomáhá při nežádoucích stavech jako.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
CENTRUM SOCIÁLNÍ REHABILITACE Diakonie Dubá. Kdo jsme? jsme pobytové zařízení pro lidi se zdravotním postižením se sídlem v Dubé (okres Česká Lípa) provozovatelem.
Dlouhodobý projekt podpory rodin. Prezentace služby Ambulance Rokycany adresa: Svazu bojovníků za svobodu 68: pondělí: 7:30 – 18:00 úterý:7:30 – 18:00.
PREZENTACE ORGANIZACE
ohroženým domácím násilím
Představení společnosti Produkty pro zaměstnance
kic Koordinační a informační centrum
Mgr. Vendula Baboučková. A – akce R – rehabilitace P – pomoc I – integrace D – dobrovolnost A – agapé (-láska pečující), křesťanská láska, sounáležitost,
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
WELLNESS. Wellness je…. = CENTRUM ROZŠÍŘENÉ O MOŽNOST PSYCHICKÉ RELAXACE A REGENERACE.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Léčebný řád nemocnice Karel Šebestík. 1. Při přijetí do nemocnice se Vás ujme sestra, která Vás seznámí s oddělením, uvede do pokoje, zapůjčí nemocniční.
Zimní výcvikový kurz Zadov – Zahájení: ve 12:00 Ubytování: Chata Mládí – Zadov, 4 – 6 lůžkové pokoje  Stravování: snídaně.
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
4. třída Vojta Kos. S tátou nebo s mámou/ 2lidi Místo Seychely Na 10 dní / letecky, ubytování a polopenze Cíl dovolené Odpočinek, poznání Cenový limit:
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Terénní základnu - Rohanov
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Pavel Slouka.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
 Adresa: Vzdělávací a konferenční centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Telč, Náměstí Jana Kypty 74, Telč- Vnitřní Město, telefon:
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
Diakonie Církve bratrské PREZENTACE O Diakonii CB » Vznikla v roce 1994 jako nestátní nezisková organizace s celostátní působností. » Zřizuje ji.
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
Lidé mezi lidmi Bc. Alena Brožková, Domov bez zámku Deinstitucionalizace: cesty vpřed 14. – , Praha.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt s kapacitou 36 lůžek vhodný pro pobyty v přírodě, tábory, adaptační pobyty, různá soustředění, kurzy a jiné.
Domovy pro seniory. se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou.
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
DOMOV PRO SENIORY.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
Odlehčovací služby. terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění.
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
Ostružno - Prachovské skály
Analýza potřebnosti rozvoje sociálních služeb v Brně pro další osoby ohrožené sociálním vyloučením Dílčí odborná studie pro tvorbu 5. Komunitního plánu.
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Domov se zvláštním režimem
Týdenní stacionáře.
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Domov se zvláštním režimem
HLEDÁME KOLEGY DO SVÝCH ŘAD
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
Domov se zvláštním režimem
Ústav vs. Komunitní služba
Dobrovolnické programy
Sociálně aktivizační služby
Středisko rané péče SPRP, pobočka Brno
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V

N ě c o o n á s rekreační relaxační rekondiční regenerační Areál Hnačov je: rekreační relaxační rekondiční regenerační zařízení, které naleznete na hlavní magistrále České Budějovice – Plzeň mezi městy Klatovy a Horažďovice Detailní mapa ZDE

N a b í d k a s l u ž e b Ubytování Pobyty Regeneraci Rekondici Přijeďte se přesvědčit, že i za standardní ceny lze dosáhnout kvalitních služeb. Chtěli bychom Vám představit náš tzv. čtyřeRkový program, který máte možnost u nás využívat. Jedná se o: Regeneraci Rekondici Rekreaci Relaxaci

U b y t o v á n í Nabízíme ubytování v prostorných jedno až pětilůžkových pokojích se základním hygienickým zařízením, pokoje jsou situovány na jih s výhledem na celý areál. Ubytování je ve zděných budovách v každé šest vytápěných pokojů hotelového typu. Kapacita areálu je maximálně 120 lůžek.

P o b y t y U nás si můžete zajistit včetně snídaně, polopenze či plné penze, ale také jen ubytování. Svou polohou a vybaveností je areál vhodný jak pro školy v přírodě, školní výlety, lyžařské kurzy ( běhání na lyžích možné v místě a sjezdová dráha 5km., kam po dohodě rádi zajistíme odvoz autobusem ) semináře, školení, svatby či jiné oslavy i pro uzavřené společnosti, velmi oblíbené jsou u nás podzimní pobyty pro houbaře.         Ceny pobytů jsou různé s ohledem na věk a počet účastníků tak i délku pobytu, ale vždy se snažíme vyhovět všem požadavkům našich klientů k jejich spokojenosti.

R e k r e a c e Každý asi zná tuto formu dovolené s odpočíváním u vody, či jinými aktivitami, my jsme z toho udělali programovou záležitost spojenou s ostatními „R“ a odpočívat budete také. Ke plnění správné a spokojené rekreace patří i jídlo a náš pan kuchař Vám ho vždy připraví s láskou a tou největší péčí.

R e l a x a c e Vaší dovolené, pokud máte takzvaně Relaxování je důležitou součástí Vaší dovolené, pokud máte takzvaně vypnout a přijet z pobytu u nás odpočati. Ke kvalitní relaxaci jsou vhodné procházky po lese. Nebo odpočívat na sluníčku třeba u vody a nebo jen relaxovat a nabírat síly v tichém a klidném prostředí areálu.

R e k r e a c e Po rekondici Vaší tělesné schránky máme pro Vás kvalitně zařízené regeneračně – rekondiční centrum, kde Vám po konzultaci s lékařem poskytneme minimálně jednu kůru denně a naši pracovníci se o Vás postarají, dle slov našich mnohých klientů – „láskyplněji než v lázních“.

R e g e n e r a c e Tak takto dopadne Vaše tělo na konci pobytu, zregenerujeme Vás jak tělesně, tak i duševně. Na konci Vaší rekreace, kde jste správně relaxovali, a využili našeho rekondičního centra, bude Vaše tělo výborně zregenerované a připravené do dalších dnů všedního života.

O r i e n t a č n í c e n í k Cena ubytování je od 200.- Kč Pro školy či školky v přírodě, školní výlety a lyžařské kurzy od 145,- a pedagogický dozor zdarma Pro svazy zdravotně postižených, ústavy sociální péče, sportovní kluby poskytujeme velké slevy. Cena se může měnit dle poskytovaných služeb klientům. Ceny jsou včetně DPH a poplatkům obecnímu úřadu.

Na Vaše zavolání se těší rodina Hanouskova: Kontakt Na Vaše zavolání se těší rodina Hanouskova: Telefon: 376 396 330, 777 027 403 Adresa: Relax areál, Hnačov 60, 340 34, pošta Plánice Email: AdolfHanousek@seznam.cz www: http://www.hnacov.unas.cz