Www.fss.muni.cz Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Personální řízení v malých podnicích
Advertisements

III. výroční kongres poskytovatelů sociálních služeb ČR
Genderový audit nástroj pro vyhodnocování prosazování genderové rovnosti na úrovni organizace orientován spíše na organizaci jako takovou než na dopady.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Veřejné projednání květen 2006.
Dotační možnosti pro obce a města
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Personální řízení a jeho úloha v podniku
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Analytické stáže oboru VPLZ - magisterský stupeň -
1 Grantové schéma Vyrovnávání šancí žen a mužů Národní vzdělávací fond.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ a personální činnosti
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
Evaluace pilotního šetření a možnosti zavedení prvků švédského modelu v ČR Jiří Vyhlídal, Iveta Zelenková (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
Mechanismy evaluace kulturních služeb
Ing. Stanislava Správková
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Pomáháme dětem vkročit do života PROJEKT KÁMOŠ. Nejpřirozenější prostředí pro dítě je rodina.
Budování kapacity NNO Globální grant Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
Vlastní hodnocení školy
Možnosti monitoringu pracovního trhu v systému práce ÚP ČR: Současný stav a výhledové možnosti Josef Pitner, ÚP JmK Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
 Jeho principy začala uplatňovat M. Thatcherová v reakci na zvyšující se tlak veřejnosti na politiky v 70. letech 20. století ve Velké Británii.  Veřejnost.
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
Centrum praktických a evaluačních studií
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
Monitorování a prognózování trhu práce: Švédskou cestou? Konference, Projekt ”Aktivní matching: Strategická podpora poradenství na pracovním.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
PŘÍSTUP K VLASTNÍMU HODNOCENÍ ZE STRANY ZŘIZOVATELE ŠKOLY konference projektu „Cesta ke kvalitě“ 4. listopadu 2009 Hotel v Klášterní.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
1 Plánování rozvoje sociálních služeb v ČR a další perspektivy jeho vývoje Zlín
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Personální plánování.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Regulace nezaměstnanosti. Stručný přehled vývoje politiky zaměstnanosti  Keynesiánský přístup  Stimulace agregátní poptávky  Regulace mezd  Měnová.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
OPERAČNÍ PROGRAM ZAMĚSTNANOST Podpora rovných příležitostí žen a mužů v Operačním programu Zaměstnanost Jihlava.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Individuální projekty MZ Globální granty Porada hlavních sester ČR Lékařský dům.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
PROGRAMOVÉ OBDOBÍ Projekt Tvorba Strategie a Společného akčního plánu v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Libereckém kraji I CZ.1.04/4.1.01/C
Možnosti podpory celoživotního učení v programech financovaných Evropskou unií Ing. Marek Mora Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 10. května.
Projektové poradenství Agentury pro sociální začleňování Petr Huptych, konzultant pro projekty EU.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
Koncepce účinnější podpory umění Ministerstvo kultury 4. dubna 2007 Marta Smolíková.
PREZENTUJÍCÍ Rodinné audity Metodika opatření na podporu slaďování rodinného a pracovního života PhDr. Lada Nováková Mgr. Klára Čmolíková Cozlová.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Reflexe aktivit a výsledků projektu Reflexe aktivit a výsledků projektu Evaluace a inovativní aplikace bakalářského studijního programu Učitelství pro.
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
Individuální projekt systémový - OP VVV Inkluzivní a kvalitní vzdělávání v územích se sociálně vyloučenými lokalitami.
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Ostravská univerzita (1991 → )
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Seminář pro výchovné poradce SŠ
„Žijeme a pracujeme na Vysočině“ představení projektu
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
Mezioborový přístup v SP východiska, podmínky, metody
Ing. Stanislava Správková
Kvalita a akční plánování rozvoje vzdělávání. kvalita a akční plánování rozvoje vzdělávání.
Model intenzivní podpory
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Transkript prezentace:

Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a evaluačních studií Podpora a nezávislé posouzení podnikových i veřejných opatření a intervencí. Nové nabídky Katedry sociální politiky a sociální práce FSS MU pro soukromý, veřejný a neziskový sektor.

Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CO NABÍZÍME: Aplikovaný výzkum v oblasti lidských zdrojů, sociální práce a veřejné politiky Evaluační výzkum v oblastech sociální práce a veřejné politiky Expertizy v oblasti lidských zdrojů Poradenskou činnost s důrazem na organizační rozvoj a participativní přístup Vedení závěrečných prací studentů na konkrétních projektech v organizacích

Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (ŘLZ) Analýza potřeb lidských zdrojů Analýzy kvality práce v organizaci Analýza konfliktů mezi pracovním/rodinným životem ŘLZ z hlediska rovných příležitostí mužů a žen Možnosti motivace a stimulace zaměstnanců Řízení konfliktů v zaměstnaneckých vztazích Výzkumy postojů a mínění zaměstnanců Výzkumy pracovních trhů organizace Analýza a rozvoj organizační kultury Evaluace sociálních programů v organizacích Vzdělávání v oblasti lidských zdrojů Závěrečné práce studentů

Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE SOCIÁLNÍ PRÁCE: Evaluace a supervize Evaluace programů sociální práce Hodnocení dopadů organizačních opatření na výkon sociální práce Hodnocení důsledků organizační kultury pro výkon sociálních služeb Individuální a skupinová supervize Vyhodnocování supervizních potřeb organizace Supervize organizace a týmů

Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE SOCIÁLNÍ PRÁCE: Standardy a projekty Tvorba standardů a metodik sociální práce Podpora při zavádění a reflexi standardů kvality sociálních služeb Konzultace projektů sociální práce Analýza potřeb a expertízy konkrétních cílových skupin Expertní vstupy v rámci komunitního plánování a jiných komunitních aktivit Podpora tvorby strategických a operačních plánů organizací v oblasti sociálních služeb Vzdělávání v sociální práci Závěrečné práce studentů

Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE VEŘEJNÁ POLITIKA Evaluace programů sociální politiky Tvorba sociálních programů ve veřejné politice Omezení hrozby nových sociálních rizik Inkluzivita a desegmentace pracovního trhu Kombinace flexibility a jistoty zaměstnanců Integrace menšin a vzdělávací politika Mezinárodní komparace sociálních programů Programy přeshraniční spolupráce Rozvoj pracovníků veřejného sektoru Uplatnění společenské odpovědnosti firem Závěrečné práce studentů