* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SPORT – Spišská Nová Ves
Advertisements

Š ternberk BRANKÁŘ – 15 – ULMON LIBOR C – 10 – NOVÁK JINDŘICH - 2 – MAZAL JAKUB - 2 – MAZAL JAKUB CHARVÁT VÍT CHARVÁT VÍT - 13 – NEUMAN.
Hokejový klub HC Rabat Kladno.
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
SEZÓNA 2012/2013. TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY  POČET TJ: 109  V MINUTÁCH: 8175  V HODINÁCH: 136,25  V DNECH: 5,67.
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
Zimní Olympijské hry 2010 Vancouver
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Okresní svaz hokejbalu Teplice
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
Gambrinus liga SKI Slavia Praha. Tabulka ligy 1.Sparta 36 2.Slavia 34 3.Liberec 33 4.Boleslav 30 5.Jablonec 25 6.Brno 25 7.Budějovice 25 8.Teplice 24.
..Nejrychlejší kolektivní hra na světě..
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
SPORTOVEC ROKU 2012 MĚSTA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ. 17. ročník Sportovce roku Cíl: ocenit nejúspěšnější sportovce a mimořádné sportovní výkony Poprvé se tak stalo.
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce.
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Hráči sezóny 2006/07 Hc Lasselsberger Plzeň
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Je kolektivní halový sport…
Lední hokej.
HC RACHOT Nová Paka …. a máme zase po sezóně.
Moje první Prezentace!!.
Florbal.
Mužstvo žáků Výroční zpráva
 Hokejové hřiště je z ledu  Hřiště má na šířku 26-30m a na délku má m  Ke hře je zapotřebí hlavně puk který má  průměr: 7,62cm tloušťku: 2,54cm.
Nejznámější klub ve Španělsku!
Zde se dozvíte super věci o Slavii
HOKEJBAL. -Hokejbal je sport, který není moc známý, ale na Kladně je velice oblíbený. -Hraje se venku na betonovém povrchu s hokejovými mantinely -S brankami.
Alexander Ovechkin Navrátil Filip 8.A.
HÁZENÁ 2.
Petr Čech.
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Jaroslav Plašil Jaroslav Plašil (* 5. ledna 1982, Opočno) je český fotbalový záložník. Profesionální kariéru začal v SK Hradec Králové, ale již v roce.
All-STARS GAMES Rychlostní soutěže Přesnost střelby Nejtvrdší střelba Nájezdy na brankáře Vlastní zápas.
NEW JERSEY DEVILS. PŘEHLED Základní informace Základní informace Historie Historie Fotogalerie Fotogalerie Sestava Sestava Statistiky Statistiky Rekordy.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
VÍTÁMVÁS CUP 2006 Turnaj ve stolním STIGA hokeji.
HC LUBENEC 2013/2014 Vedoucí týmu: P.Strunz.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
BFM cup 11 Sportovní klub orientačního běhu SKOB Frýdek-Místek BFM Tato oddílová soutěž charakterizuje kvalitu závodníků z hlediska výsledků a úspěšnosti.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Sady 5. května Plzeň
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
VÝZNAMNÁ HISTORICKÁ, KULTURNÍ, SPORTOVNÍ OSOBNOST POCHÁZEJICÍ ZE SLOVÁCKA.
NEDOVOLENÉ ZÁKROKY V LEDNÍM HOKEJI GABRIELA PAVLOVÁ.
FC Slovan Rosice, z.s..
České hokejové zlato v Naganu 1998
O putovní pohár J. Verfla
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
České hokejové zlato v Naganu 1998
AFK SLIVENEC „A“ TEAM
Transkript prezentace:

* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít

Instalace

Instalace

Instalace

Instalace

Instalace

Instalace

* Instalace * Spustit Spustit * Bonus Bonus * Zavřít Zavřít

HC Kometa Brno Menu: Tým Foto Soupiska Konec

Tým Tým HC Kometa Brno je tým který hraje Českou 02 extraligu. Do České extraligy se dostala 2009 po zakoupení licence od klubu HC Znojemští Orli Slavím e

Foto Fanoušci Střídačka Zápas v 02 extralixe

Stolní hokej Jiří Dopita Zápas z roku 2005 * to už jsem chodil na Kometu

Soupiska Sasu Hovi (brankář) Sasu Hovi (brankář) Sasu Hovi Sasu Hovi Jiří Trvaj (brankář) Jiří Trvaj (brankář) Jiří Trvaj Jiří Trvaj Radim Bičánek (obránce) Radim Bičánek (obránce) Radim Bičánek Radim Bičánek Tomáš Houdek (obránce) Tomáš Houdek (obránce) Tomáš Houdek Tomáš Houdek Michal Kempný (obránce) Michal Kempný (obránce) Michal Kempný Michal Kempný Tomáš Malec (obránce) Tomáš Malec (obránce) Tomáš Malec Tomáš Malec Pavel Mojžíš (obránce) Pavel Mojžíš (obránce) Pavel Mojžíš Pavel Mojžíš Radim Ostrčil (obránce) Radim Ostrčil (obránce) Radim Ostrčil Radim Ostrčil Tomáš Protivný (obránce) Tomáš Protivný (obránce) Tomáš Protivný Tomáš Protivný Martin Richter (obránce) Martin Richter (obránce) Martin Richter Martin Richter Richard Stehlík (obránce) Richard Stehlík (obránce) Richard Stehlík Richard Stehlík Pavel Zubíček (obránce) Pavel Zubíček (obránce) Pavel Zubíček Pavel Zubíček Jozef Balej (útočník) Jozef Balej (útočník) Jozef Balej Jozef Balej Kamil Brabenec (útočník) Kamil Brabenec (útočník) Kamil Brabenec Kamil Brabenec Radek Dlouhý (útočník) Radek Dlouhý (útočník) Radek Dlouhý Radek Dlouhý Jiří Dopita (útočník) Jiří Dopita (útočník) Jiří Dopita Jiří Dopita Roman Erat (útočník) Roman Erat (útočník) Roman Erat Roman Erat Radim Hruška (útočník) Radim Hruška (útočník) Radim Hruška Radim Hruška Petr Hubáček (útočník) Petr Hubáček (útočník) Petr Hubáček Petr Hubáček Ivan Huml (útočník) Ivan Huml (útočník) Ivan Huml Ivan Huml Marek Kvapil (útočník) Marek Kvapil (útočník) Marek Kvapil Marek Kvapil Tomáš Pospíšil (útočník) Tomáš Pospíšil (útočník) Tomáš Pospíšil Tomáš Pospíšil Radek Procházka (útočník) Radek Procházka (útočník) Radek Procházka Radek Procházka Jakub Svoboda (útočník) Jakub Svoboda (útočník) Jakub Svoboda Jakub Svoboda Jaroslav Svoboda (útočník) Jaroslav Svoboda (útočník) Jaroslav Svoboda Jaroslav Svoboda Ondřej Veselý (útočník) Ondřej Veselý (útočník) Ondřej Veselý Ondřej Veselý Simpsonovi v hokeji

Sasu Hovi Hovi začínal s hokejem ve finském Tampere, v domovské nejvyšší soutěži oblékal i dres Lahti. V české extralize se poprvé objevil V roce 2005, kdy posílil tehdy tápající Vsetín. Klub spadl do baráže, kde čekalo ambiciózní Ústí, to navíc ještě angažovalo tehdy výtečného Romana Málka. Hovi se ale nezalekl a v jednom z nejznámějších brankářských soubojů Málka ještě překonal. Podceňovaný tým nakonec dokázal extraligu uhájit, když vyhrál 4:2. To sice nakonec jen oddálilo konec extraligy ve Vsetíně, ale Hovi udělal pro úspěch vše, co mohl. Hovi začínal s hokejem ve finském Tampere, v domovské nejvyšší soutěži oblékal i dres Lahti. V české extralize se poprvé objevil V roce 2005, kdy posílil tehdy tápající Vsetín. Klub spadl do baráže, kde čekalo ambiciózní Ústí, to navíc ještě angažovalo tehdy výtečného Romana Málka. Hovi se ale nezalekl a v jednom z nejznámějších brankářských soubojů Málka ještě překonal. Podceňovaný tým nakonec dokázal extraligu uhájit, když vyhrál 4:2. To sice nakonec jen oddálilo konec extraligy ve Vsetíně, ale Hovi udělal pro úspěch vše, co mohl. Po vsetínské anabázi už na talentovaného brankáře čekal bratislavský Slovan a také zřejmě nejlepší období kariéry. V hlavním městě Slovenska uválčil dva tituly a stal se nejlepším brankářem soutěže, podobné pocty se mu dostalo i v European Champions Cup (ročník 2007/08). Bonusově k tomu se pak stal prvním gólmanem, který dokázal vstřelit branku! To se mu povedlo v semifinále proti Trenčínu. Po vsetínské anabázi už na talentovaného brankáře čekal bratislavský Slovan a také zřejmě nejlepší období kariéry. V hlavním městě Slovenska uválčil dva tituly a stal se nejlepším brankářem soutěže, podobné pocty se mu dostalo i v European Champions Cup (ročník 2007/08). Bonusově k tomu se pak stal prvním gólmanem, který dokázal vstřelit branku! To se mu povedlo v semifinále proti Trenčínu.

Jiří Trvaj V sezóně 03/04 opustil Trvaj Vítkovice a zamířil do Ruska. Tam se stal v týmu Lada Togliatti rekordmanem ruské ligy s průměrem obdržené branky 1,47 na zápas. Poté přestoupil do moskevského CSKA. Po neúspěchu v play-off se však tehdy vrátil k českému hokeji a od sezóny 05/06 chytal za znojemské Orly. V sezóně 03/04 opustil Trvaj Vítkovice a zamířil do Ruska. Tam se stal v týmu Lada Togliatti rekordmanem ruské ligy s průměrem obdržené branky 1,47 na zápas. Poté přestoupil do moskevského CSKA. Po neúspěchu v play-off se však tehdy vrátil k českému hokeji a od sezóny 05/06 chytal za znojemské Orly. Do moravské metropole pak zamířil Jiří Trvaj stejně jako několik jeho spoluhráčů ze Znojma při převodu extraligové licenci před sezónou 09/10. Několik dnů před ostrým začátkem sezóny byl koučem Vladimírek Kýhosem pasován do role prvního gólmana týmu. Dvojku bude dělat bývalému reprezentantovi Alexandr Hylák. Do moravské metropole pak zamířil Jiří Trvaj stejně jako několik jeho spoluhráčů ze Znojma při převodu extraligové licenci před sezónou 09/10. Několik dnů před ostrým začátkem sezóny byl koučem Vladimírek Kýhosem pasován do role prvního gólmana týmu. Dvojku bude dělat bývalému reprezentantovi Alexandr Hylák. Z dosavadní kariéry si Trvaj nejvíce váží druhého místa v extralize s Vítkovicemi a každého startu v reprezentačním týmu. Z dosavadní kariéry si Trvaj nejvíce váží druhého místa v extralize s Vítkovicemi a každého startu v reprezentačním týmu.

* Instalace * Spustit Spustit * Bonus Bonus * Zavřít Zavřít

Bonus: Hokej všelijak + Největší bitkaři + Největší bitkaři

Největší bitkaři

* Instalace * Spustit Spustit * Bonus Bonus * Zavřít Zavřít

Konec 02 extraliga ledního hokeje autor: autor: