1. Eagle Eyes Běž tudy Throw granade Pozor !! Zde bude velký odpor !! Někdo se možná ukáže Sniper Park Search Bomb Tudy ne !!!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Město Nasavrky brána do Železných hor Sem umístěte Nasavrky
Advertisements

BOŘEŇ Česko.
Orientace ve městě.
Jak tunel Blanka promění okolí Pražského hradu
Nový Hrádek u Lukova.
Moje profesní příprava
Popis budovy / místnosti
New York City mistrovství světa v tanci TEREZA SEKAVOVÁ studentka primy.
1 Vizuální Systém Fotbal Tutorial č. 4 Aktualizace dat registrace Josef Pecánek.
ZAJÍMAVÉ SNÍMKY z BRNA Rok 2014.
. Tisíc ostrovů - anebo taky "Kraj ptačího ducha", jak oblast pro desítky druhů ptáků, kteří zde hnízdí, nazývali kanadští Indiáni - je neskutečně krásný.
NJ - gramatika předložky.
Jednoho dne jistý nevidomý muž seděl na schodech před budovou s kloboukem na nohou a tabulí s nápisem: "Jsem slepý. Prosím, pomozte mi."
Counter Strike - Source
Popis cesty do Chorvatska
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Píšeme mě-mně Český jazyk 2. stupeň
PRÁVNICKÁ FAKULTA Děkanát PrF, Veveří 70, Brno Hlavní vstup
úloha k algoritmizaci - příklad
Cestovní kancelář Silesia
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Otočit se Do stanu Ke srubu blíže Svolat nástup Ukončit průvodce.
stručný přehled a závěrečné procvičení
Natálka, Anička a Štěpánka
„ Technika je zábava “ Projekt - zapojeno dvacet základních škol Karlovarského kraje včetně ZŠ a MŠ Pernink a cílem tohoto projektu je přiblížit žákům.
ŽIDLOCHOVICE Procházka po naučné stezce Přírodního parku Výhon
Yucatán je jedním z 31 mexických států, rozkládající se na stejnojmenném poloostrově. Nedaleko města Cancun se rozkládá národní park Xcaret. Jedním z jeho.
spojené s pevninou dvěma mosty.
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
13.1 In the town Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Anglický jazyk Autor: Zuzana Tonderová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s západočeským městem Tachovem.
je neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna.
13.
Jednoho dne jistý nevidomý muž seděl na schodech před budovou s kloboukem na nohou a tabulí s nápisem: "Jsem slepý. Prosím, pomozte mi.“
FRANCIE PONT du GARD.
- byla založena v r jako družstevní tiskárna - tiskárna sídlila v Tůmově ulici až do roku v listopadu roku 2004 se přestěhovala do nově postavené.
Den mazec Autor : Valentýn Dudka. Vstal si v osm ráno a nestíháš školy A. Zůstaneš doma Zůstaneš doma B. Půjdeš do školy Půjdeš do školy.
Fotomapa cesty na Nunnyho chatu aneb jak se dostat na Nunnyho chatu a co nejméně bloudit. V první řadě si musíte zvolit způsob cestování. Jedete na Nunnyho.
Všichni jsme na cestě k výšinám. Ale někdy to nebývá lehké.
Srdečně Vás zveme na pochod Okolo Bohdanče, který se uskuteční který se uskuteční Start bude od 6:00 do 14:30 v sokolovně v Bohdanči u Zbraslavic.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
PŘESTOŽE JE NAŠE OKO TÉMĚŘ DOKONALÝ APARÁT, EXISTUJÍ OBRÁZKY, KTERÉ NEUMÍME ÚPLNĚ PŘESNĚ ROZLIŠIT. ŘÍKÁME JIM „OPTICKÉ KLAMY“. PROHLÉDNĚME SI NĚKTERÉ Z.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: 10 Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1PP_OPR_03.
B RNO Kateřina Konečná 5. třída. P AMÁTKY MĚSTA B RNA.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
MÍSTA Locative sg NÁMĚSTÍ-NA NÁMĚSTÍ NA NÁDRAŽÍ NÁDRAŽÍ.
Grafická úprava sestavy Access (15). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Vítáme vás na PřF JU Připravte si prosím: nový index + ostatní formuláře, psací potřeby; můžete začít vyplňovat osobní údaje v „Zápisovém listu“. Nezačínejte.
Foto Ostravy staré a ještě
Náklo.
Snímky pořízeny v letech 2014 a 2015
Název : VY_32_INOVACE_01_10_Zemětřesení
FOTOGRAFIE 2017.
Consul company ltd KARUSEL.
Turistická základna Hraničné Petrovice – přízemí
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Bourací pravidla Bourání setů
k. ú. Strážnice na Moravě, obec Strážnice
Nádvoří, severní a východní křídlo
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_20_CHOVÁNÍ CHODCE TÉMA: CHOVÁNÍ CHODCE
Okna Bartek Referencie Nafta Gbely
LONDÝN. Památky katedrála sv. Pavla je to už pátá budova předchozí čtyři shořely- první v 7.století, a zatím poslední v roce 1666 posledním architektem.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Královské město Rakovník
VYTVÁŘENÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ A MEZIGENERAČNÍ SPOLUPRÁCI
Škola:. Základní škola Kladruby
Věta se skládá ze slov Název školy
Název školy Základní škola Jičín, Husova 170 Číslo projektu
Transkript prezentace:

1. Eagle Eyes

Běž tudy Throw granade Pozor !! Zde bude velký odpor !! Někdo se možná ukáže Sniper Park Search Bomb Tudy ne !!!

1) Jako první zahněte doprava k hotelu. 2) Vyčkejte tak 2,5 sec. a hoďte do okna granát. 3) Vystoupejte po schodech mezi budovy. 4) Po pravé straně budou dveře. Prostřílejte se tam. 5) Pak běžte doleva k zóně A. Tam buď plantujte nebo běžte doprava po schodech do budovy. Když jí projdete budete v zóně B.

Camp u zón - A. Pod železnými schody, za bednou u nadchodu a v přízemí B. Na nadchodu a u vchodu do GR base

1. Vydejte se k zóně A. 2. Granát vrhněte rovně přes ulici. 3. Camp pro Snipery : 1) Budova zóny A – Přízemí, železné schody nebo 1. patro (na 1. patro je vidět z věže !!! ) 2) Nadchod – Buď v něm u oken nebo pod ním za bednou. 4. Hoďte granát rovnou před sebe. Pak nastavte azimut hotel. 5. Z hotelu přes most na rozcestí a tam buď A nebo B 6. Z jedné zóny případně přes GR base, nikdy ne okolo!!!

Věž – Je zní vidět na obě zóny Hlavní dveře – Pozor na campery !