Www.fragment.cz www.svet-v-podzemi.cz. Tajemné podzemí odhaluje další děsivá tajemství! Fantasy série britských autorů Rodericka Gordona a Briana Williamse.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
I/Y po měkkých a tvrdých souhláskách Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu.
Advertisements

Novinky z fondu Sukovy studijní knihovny literatury pro mládež
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Život Ferdy Mravence.

Fantasy Harry Potter a Eragon.
Klientská prezentace Anna Tomanová 3.ročník bc
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo.
NIH-live Přehlednost Dostupnost v elektronické podobě Bez vulgárních slov Možnost publikování vašich příspěvků Příjemný design novin Zákaz kopírování článků.

Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 9. ročník Anotace: Karel Čapek Válka s mloky charakteristika.
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 9. ročník Anotace: Karel Čapek - test opakování základních.
Sochy z indiánské scény vyrobené z papíru od: Allen a Patty Eckman Autor © Arie - texty z angličtiny volně přeložil
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
Taurea v číslech ( a nekončíme!)  10 let  11 zorganizovaných akcí (8 světů, 3 themy, 1 bitva)  4 „nezorganizované“ akce ;)  2 plánované akce.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
napsala Stephenie Meyerová
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Tereza Látalová.
Portréty literárních osobností světové literatury
Doplňte ke správnému roku odpovídající událost
Jan Opatřil….
Po skončení základní školy dva roky studoval na pedagogickém oddělení městské hudební školy v Praze. Rok pracoval jako pomocný dělník, potom absolvoval.
Nikola Burdová, C1B Gymnázium Jiřího Ortena
1. světová válka ( ).
Helena Zmatlíková ( – ) autor: Kateřina Marková.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
KVÍZ HARRISON F O R D KVÍZ HARRISON F O O R D 1. Pro odpověď klikněte do pole s písmenem A, B, C nebo D 2. Pokud si nejste jisti, klikněte na volné místo,
Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Mgr. Dana Vicherková Datum: Název: VY_32_INOVACE_2.1.8.
 Hlavním smyslem citování je zachytit myšlenkové vazby mezi originálním textem a použitými myšlenkami z jiných zdrojů [Boldiš, 2002].  dokázat vlastní.
VY_III/2_INOVACE_92_Markéta Zinnerová
Christopher Paolini Spisovatel
Zdeněk Miler ( – ) autor: Kateřina Marková.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Vyhledávání českých regionů a měst uživateli Google autor bakalářské práce: Markéta Návratová vedoucí bakalářské práce: doc. Dr. Ing. Jiří Horák BAKALÁŘSKÁ.
Literatura na počátku 20.století
Co se stane, až budou všichni empatičtí? výběr ctihodných myšlenek.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu
dobrodružný román s prvky fantazie amerického spisovatele Dana Browna skupina Epsilon 2.B.
ZDE KLIKNI. VŠICHNI ZNAJÍ TEN PŘÍBĚH CLICK HERE ZDE KLIKNI.
Název Václav Hrabě Předmět, ročník Český jazyk a literatura, tercie
Ilustrace oblíbené knihy
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 6. ročník Anotace: Mark Twain životopis, romány,
Život a dílo VY_32_INOVACE_2A4 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Mgr. Lenka Fibigerová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lada Němcová.1 Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ;
literatura s prvky SCI–fi, fantazy literatura
J. K. ROWLINGOVÁ - HARRY POTTER
Spisovatelé dětské literatury
Ludvík Blažek Petra Kadlecová Petra Kačírková
Spisovatelé dětské literatury
Michal Viewegh * 31.Března 1962 Praha.
Joanne Rowlingová (31. července 1965, Yate).
MICHAL VIEWEGH Život a dílo nejúspěšnějšího a nejprodávanějšího českého spisovatele současnosti.
Michał Żebrowski (herec).
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBOR: Český jazyk a literatura.
Ota Pavel OB 21. Ota Pavel - vlastním jménem Otto Popper, - * 2. července 1930 v Praze – 31. března 1973 byl český prozaik, novinář a sportovní reportér.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně ÚVIS – EDIČNÍ STŘEDISKO
Městská knihovna Sezemice Sezemice. Nejžádanější žánry v knihovně Romány historické Romance Detektivky Thrillery,horory, sci-fi Naučná literatura Dětská.
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Název : VY_32_inovace_15 Český jazyk a literatura – Příběh, který nikdy.
–  významný český spisovatel literatury pro mládež  redaktor několika dětských časopisů a zážitkový pedagog.
Název:VY_12_INOVACE_ČJ_21 Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44 Autor: Mgr. Jolana Vaněčková Mgr. Jolana Vaněčková Ročník: 6. Tematický okruh, předmět:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
TÉMA: ERICH MARIA REMARQUE AUTOR: MGR. HANA GINTEROVÁ
Raubíř Ralf.
Transkript prezentace:

Tajemné podzemí odhaluje další děsivá tajemství! Fantasy série britských autorů Rodericka Gordona a Briana Williamse se dočkala dalšího pokračování!

x228 mm, váz., 360 str., 449 Kč 4. díl - Návrat z PODZEMÍ Autoři: Roderick Gordon & Brian Williams Pro čtenáře od 11 let 432 str., 449 Kč 464 str., 449 Kč 344 str., 399 Kč

Českými fanoušky netrpělivě očekávaný 4. díl ze série knih z Podzemí v prodeji od

Myšlenka na vydání první knihy této série se zrodila již v roce R. Gordon vytvořil hlavního hrdinu Willa Burrowse a B. Williams přidal nápad s tajemným světem skrytým v podzemí. Inspirací k příběhu se autorům rovněž stala kniha světoznámého autora Julese Verna „Cesta do středu Země“ První kniha se původně jmenovala „Highfield Mole“ a autoři ji publikovali na své náklady v březnu Pod názvem „Tunnels“ vyšla ve Velké Británii v červenci 2007, v prosinci téhož roku i v USA a v ČR byl první díl vydán v dubnu 2008 pod názvem „Ztracený svět v PODZEMÍ“.

Práva na vydání knih ve více než 40 jazycích včetně japonštiny a čínštiny Ve Velké Británii prodáno více výtisků, v Japonsku dokonce čtvrt milionu

Ohlasy na knihy ze zahraničí: „Příběh má skutečně potterovskou sílu...“ /OBSERVER/ „Stane se šlágrem? Ano.“ /DAILY EXPRESS/ „Je skrz naskrz protkána dobrodružstvím, třináctiletý chlapec tu objevuje podzemí ovládané násilným režimem.“ /THE TIMES/ „Je hutná, vzrušující, místy až děsivá a krvavá.“ /PHILIP ARDAGH, GUARDIAN/

Dvojice autorů Roderick Gordon a Brian Williams působí tak trochu jako starý manželský pár. Roderick, protáhlý a šedivějící, začne větu a Brian, zakulacený a žoviální, ji se smíchem dokončí. Staly se přáteli již v době svých studií na univerzitě. Oba však měli odlišnou kariéru - Roderick pracoval jako investiční bankéř a z Briana se stal umělec. Znovu se jejich cesty setkaly v době, kdy byl Roderick propuštěn z práce, a oba se pustili do tvůrčího projektu první knihy z tajemného podzemí. Neuvěřitelný úspěch jejich knih je naprosto fascinující, od New Yorku po Tokyo.

Knižní série byla v ČR vydána: duben 2008 – Ztracený svět v PODZEMÍ září 2008 – Hlouběji do PODZEMÍ září 2009 – Volný pád do PODZEMÍ září 2010 – Návrat z PODZEMÍ

Zajímavé recenze na knihy z českého tisku: Lidové noviny - -gordon-brian-williams-ztraceny-svet-v-podzemi-pst-/p_scifi.asp?c= A080422_212933_p_scifi_pag Mladá fronta dnes - -nestane-d6p-/literatura.asp?c=A080315_935140_literatura_kot Právo - -stat-se-novym-potterem.html Pevnost 4/ svet-v-podzemi.html Gameplanet.cz - Casopisy/Volny-pad-do-Podzemi-Recenze.html Vaseliteratura.cz - -deti-a-mladez/801-dobrodruzstvi-willa-burrowse-pokracuje.html

Filmové zpracování 1. dílu Ztracený svět v PODZEMÍ přijde do kin již v roce 2011! Režie Vincenzo Natali, režisér známého hororu „Kostka“ Práva na film získala společnost Relativity Media Zatím nepotvrzenou informací je, že roli Willa Burrowse by měl hrát mladičký herec Alex Etel.

Návrat z PODZEMÍ Dobrodružství Willa Burrowse pokračuje! V centru Země - ve světě, o jehož existenci nemá na Povrchu nikdo ani tušení, jde Willovi o život. Pronásledují ho nebezpeční Styxové. Jsou odhodláni jít za ním až na konec světa, jen aby získali zpět smrtící virus! Dokáže jim Will uniknout? Jeho přítel Drake se chystá zaútočit na Styxe na povrchu. Povede však jeho odvážný plán k vítězství nebo k jisté smrti? Jestli se domníváte, že jste na Povrchu v bezpečí, raději se znovu zamyslete!

Ukázková kapitola z knihy Návrat z Podzemí od 3. září 2010 ke stažení ZDARMA na

Více informací na: tel.: V případě zájmu o recenzní výtisk si napište na:

Nenechte si ujít další dobrodružství Willa Burrowse!