Další.  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stručný návod na prodej florbalových hokejek UNIHOC
Advertisements

Základní pohybový systém
Pravidla fotbalu-OFSAJD
UPPAAL příklady Jiří Vyskočil 2010.
Fotbal Fotbal (z anglického football, foot=noha, ball=míč), též kopaná, je kolektivní míčová hra, která je nejpopulárnějším kolektivním sportem na světě.
KOPANÁ.
Správně vstřelená branka pokud skórující družstvo nespáchalo přestupek míček přešel celým objemem brankovou čáru zepředu útočící tým: hokejkou nebo neúmyslně.
Pravidla hry - přípravka
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2013
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2012
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Pravidla ledního hokeje Změny 2010 ukládání trestů, návraty hráčů z TL.
ÚMYSLNÁ HRA RUKOU Pravidlo 12
Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT)
FLORBAL.
Přehazovaná je míčová hra, která nahrazuje klasický volejbal a současně je k němu vhodnou průpravou. PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.CÍL HRY: - účelem.
Herní princip ve sportovní přípravě dětí Licence B
R2R2 R1R1 Základní pohybový systém nejkratší cestou, pokud je to možné, pokračovat přímo za branku nebát se být více v hřišti SPRÁVNĚ Schéma.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Dvanácté MaSo, 72 družstev.
BASKETBAL.
SYMFONICKÝ ORCHESTR Každý z nás si pro vás připravil krátké povídání.
STREETBALL.
Digitalizace výuky Příjemce
Počítačová verze hry pro Windows
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Fotbal.
Je kolektivní halový sport…
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Pravidla hry Základní informace  Hřiště je lepší oplocené, s jasným vyznačením půlící čáry  Počet hráčů: 2, 4, maximálně 6  Typ hřiště: malé - např.:
Pravidla „Upravená verze“ (Zpracováno pro použití v soutěžích řízených PVS)
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
Fotbal.
Kopaná - pravidla hrací plocha má tvar obdélníku, délka hřiště je 90 – 120 m, šířka je 45 – 90 m hrací plocha je vyznačena bílými čarami, středová čára.
RINGO PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.Cíl hry:
Úvod Obsahem této prezentace bude účtování o rozdělení výsledku hospodaření. Jde o každoroční účetní operaci, kdy společnost po uzavření účetnictví musí.
Counter - Strike Global Offensive
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
HrušCup 2008 – pravidla kubb. Hrací pole je obdélníkového tvaru o rozměrech 5 x 8m. Na kratších stranách hřiště jsou umístěny špalky (vojáci, kubbs),
HÁZENÁ.
RINGO 1.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo,
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Desáté MaSo, 80 družstev z.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
Basketbalová pravidla
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
SQUASH „uzavřený sport“
VOLEJBAL 1.
Basketbalová pravidla
Prostě jen běháte s černo bílým balónem, který musíte dovést do branky. Když dáte gól, všichni na tribuně jásají a vy vyhráváte. Stačí to udržet a je to.
Fotbal Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Sportovní hry Téma: Hry pro předškolní děti Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne:
Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Plavání Téma: Hry ve vodě Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne: 15. září 2012.
1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Sportovní hry Téma: Drobné hry na rozehřátí Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne: 27.
Pravidla házené - obrázky. Obr. č. 1. Hřiště na házenou.
Počítačové hry vs REALITA. První hra MinecraftRealita.
Interpretace basketbalového učiva pro jednotlivé lekce Druhá lekce – základy součinnosti v útoku a v obraně (90 minut – interpretace učiva, praxe) Tento.
Ročník: 3. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Sportovní hry Téma: Házená – průpravné hry Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne:
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Ukázka Výklad pravidel Bodování
Speedminton Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
DOPRAVNÍ VÝCHOVA CHODEC JAK SE CHOVAT NA CHODNÍKU
Brännball Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Basketbalová pravidla
TJ Sokol Vikýřovice.
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_31_Fotbalový zápas
České hokejové zlato v Naganu 1998
Hra ke zopakování či procvičení učiva:
Transkript prezentace:

Další

 Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá ve střelbě na branku z „čar“, to znamená že potřebujete opět toto hřiště podrobný návod na další straně…

Krok 1 : Postavte si míč na první čáru. Na obrázku je už na penaltě, ale tam se třeba taky časem dostanete ;) … takže míč na první čáru, což je u nás bíla (sledujte pozorně obrázky)! Nezáleží na tom, jestli si ho postavíte doprostřed nebo na okraj čáry, důležité je, aby míč byl na čáře. Krok 2 : Rozběhnete se proti míči, stojícímu na první čáře. Krok 3 : Vystřelíte, pokud možno co nejtechničtěji, aby brankář na míč nedosáhl. Jelikož jsme teprve na první čáře, tak nestřílíme žádné rány, protože je to hodně blízko! S většími ranami začínáme až od čtvrté čáry, ale záleží na vás, jak se domluvíte. Pokud se vám povede dát gól, tak postupujete na další čáru (vzdálenější). Pokud gól nedáte, zůstáváte na stejné čáře, dokud se netrefíte. Góól! další

 Hrát může neomezený počet hráčů  Před začátkem hry si musíte určit kdo bude po celou dobu v brance a v jakém pořadí budete kopat. Např. Pepa půjde první, po něm Karel, David po Kájovi. Když odkopou všichni, začíná další kolo, ke kterému jdou všichni ve stejném pořadí, jako v předchozím kole.  Hráč, pokud dá gól, smí se vždy posunout pouze o jednu čáru v jednom kole.  Vyhrává ten kdo se dostal nejdál !! (na poslední – nejvzdálenější čáru)  Hra končí, když vás přestane bavit nebo když se někdo dostane na poslední čáru (ale to se téměř nestává). =)