Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, 547 01 Náchod, www.mestonachod.czwww.mestonachod.cz Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁKUP ELEKTRICKÉ ENERGIE A PLYNU NA ČMKBK
Advertisements

Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Seminář k výběrovému řízení 2014
SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM BYTU
Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
Co je důležité znát pro realizaci projektu?
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
E-AUKCE soutěžení elektrických energií
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Větrný Jeníkov.  Jednoduchým nákupem energií v garantovaném prostředí komoditní burzy dosáhnout cenového soupeření dodavatelů a tím i nejlepších.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Systém ELEKTRONICKÉ AUKCE Lukáš Urbančík. Jaké cíle si klademe jako majitelé firem ? Snížit náklady Zvýšit tržby.
Výzva OPPK Operační program Praha Konkurenceschopnost
Obchodní podmínky pro poskytování ZZ 30 Naše cesta vede k Vám Ing. Jiří Strnad.
Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Jen pár kroků k úsporám… 1. krok: Na kontaktním místě podepíšete smlouvu s eCENTRE a předáte potřebné.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Město Roztoky, Nám. 5 května 2, Roztoky, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokV malé zasedací místnosti.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
VÝSLEDKY e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI. ČERVENCOVÁ e-AUKCE – Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 95,2 milionů Kč Dosažená úspora 26 milionů.
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
Smluvní vztahy a registrace u Operátora trhu s elektřinou, a. s
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 6. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Informace ze schůzky na MŠMT Postdoc I. + Postdoc II.
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tématická oblastOdborné předměty – Dopisy a tabulky podle ČSN.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík PRAHA
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
E-utility report 9. Národní konference kvality 20.února 2013.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Internetové nákupní aukce © Marek Cozl Pojem e-Aukce Výhody: Nástroj pro tvorbu úspor Urychlení výběrových řízení Moderní způsob Nevýhody: Náročná.
VÝSLEDKY e-AUKCÍ PRO DOMÁCNOSTI. VÝSLEDEK 1. e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 17,120 milionů Kč Dosažená úspora.
AEM 20. Listopadu 2003 Operátor trhu s elektřinou - činnosti, přeshraniční přenosy, burza.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Magistrát města Zlína.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Průběh otevírání trhu s elektřinou v České republice 1.část Pavel Kašpar Seminář AEM v Praze 14. dubna 2004.
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
E-AUKČNÍ SÍŇ eCENTRE. Kdo je eCENTRE, a.s. ? Společnost eCENTRE, a.s. působí na trhu již od roku 2006, kdy začala prostřednictvím sdružování poptávky.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Sdružené nákupy – cesta k úsporám rozpočtových prostředků krajů, měst a obcí Setkání se starosty měst a obcí MSK.
Snížení nákladů pro domácnosti. SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO DOMÁCNOSTI Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady.
Poskytování služeb KIVS prostřednictvím dynamického nákupního systému – stav projektu CMS FORUM
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
Městský úřad Nový Bydžov Ondřej NEUMAN, 1. června 2011 Spisová služba, Spisová služba, TC ORP a eGON centrum ORP Nový Bydžov.
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
Schválením žádosti projekt nekončí
Obsah prezentace Požadavky u kterých dochází ke změně v procesu
Schválením žádosti projekt nekončí
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Členská schůze SVJ Náměstí přátelství 1518 konané dne
Webové portály LDS/MDS
Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Obec Pstruží pro občany
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Transkript prezentace:

Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa kontaktním místě CZECHPOINT – Městský úřad Náchod, podepíšete smlouvu s eCENTRE,a.s a předáte potřebné podklady: Kopie stávající smlouvy na elektřinu/plyn včetně všech dodatků a VOP (smlouva o dodávkách) Kopie vyúčtování elektřiny/plynu (souhrnná fakturace + detailní rozpis vyúčtování) 2. krokeCENTRE sesbírá podklady od všech domácností … 3. kroka sdruží poptávku do e-Aukční síně. 4. krokPoté osloví široké portfolio dodavatelů a vyzve je k účasti v e-Aukci. 5. krokV internetové Aukční síni jsou porovnány nabídky dodavatelů – zajištěna férová soutěž. 6. krokPoskytovatel služby porovná Vaše dosavadní ceny s cenou vzešlou z e-Aukce. 7. krokJe-li cena z e-Aukce nižší, než Vaše stávající cena, eCENTRE zajistí podpis smlouvy mezi Vámi a vítězným dodavatelem. Máte tak zajištěn 100% administrativní servis. Jen pár kroků k úsporám… Náchod pro Vás … Chcete snížit náklady na domácnost? Město Náchod pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností na elektrickou energii a zemní plyn. Za tuto službu nehradíte žádné poplatky. Orientační časový harmonogram: eCENTRE pak postupně předá podepsané smlouvy vítěznému dodavateli, který na základě zplnomocnění od občanů (součást smlouvy s vítězným dodavatelem) zajistí výpověď u stávajícího dodavatele. Vítězný dodavatel poté zahajuje dodávku elektřiny / zemního plynu. Poskytovatel služby Provoz kontaktního místa: Městský úřad Náchod Masarykovo nám. 40 přízemí budovy radnice Kontaktní místo CZECHPOINT každý pracovní den 14:00 – 18:00 hod. V případě jakýchkoliv dotazů, prosím, kontaktujte níže uvedenou kontaktní osobu. Kontaktní osoba Pavel Ciprys T: E: Zahájení sběru Vašich podkladů a uzavírání smluv na kontaktním místě Ukončení sběru podkladů a uzavírání smluv Proběhne e-Aukce na dodavatele elektrické energie a zemního plynu od Budou na kontaktním místě připraveny k podpisu smlouvy s vítězným dodavatelem

Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Náchod pro Vás … Chcete snížit náklady na domácnost? Město Náchod pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností na elektrickou energii a zemní plyn. Za tuto službu nehradíte žádné poplatky. Podklady potřebné pro zařazení do e-Aukce  Kopie smluv včetně případných dodatků a všeobecných obchodních podmínek (Elektřina / Zemní plyn)  Kopie roční vyúčtování – souhrnná fakturace + detailní rozpis plateb (Elektřina / Zemní plyn)  Podepsaná smlouva mezi eCENTRE a klientem Poskytovatel služby V případě jakýchkoliv dotazů, prosím, kontaktujte níže uvedenou kontaktní osobu. Kontaktní osoba Pavel Ciprys T: E: Způsob předání podkladů:  Osobně v malé zasedací místnosti (kopie dokumentů v tištěné podobě)  Zasláním kopií dokumentů v elektronické podobě na ovou adresu: Do předmětu u uveďte „Domácnosti Náchod“ Termíny pro zařazení do 1. e-Aukce Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. Žádáme občany, kteří se chtějí do e-Aukce zapojit, aby své podklady předali nejpozději do Poté bude probíhat kontrola podkladů a eCENTRE bude vyzývat občany k případnému doplnění potřebných dat tak, aby jejich domácnost mohla být do e-Aukce zařazena. Provoz kontaktního místa: Městský úřad Náchod Masarykovo nám. 40 přízemí budovy radnice Kontaktní místo CZECHPOINT každý pracovní den 14:00 – 18:00 hod.