Čistění sanitárních zařízení

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
7krát efektivnější čištění
Advertisements

TIME TO DELIVER... Aplikace Pokojová hygiena TIME TO DELIVER... … osvědčený a úspěšný systém Room Care Room Care speciálně vyvíjený pro použití především.
JD Advantage Stonecare Druhy kamenných podlah. Na trhu jsou 3 základní typy: –Přírodní kámen Například: mramor, granit, břidlice –Umělý kámen Například:
KARBOXYLOVÉ KYSELINY Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
VY_32_INOVACE_G Voda Opakovací otázky
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Iva Šrámková zpracováno:1.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
KYSELINY.
Kyseliny a zásady.
Chemické výpočty – část 2
Místo chemie z továren — mýdlo ze stromů.
KYSELINY, LOUHY prof. MUDr. Daniela Pelclová, CSc.
Čištění a ošetřování kamene
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Voda Veronika Drzková, 2.E.
Výroba kyseliny dusičné
VY_52_INOVACE_ZB03_2464TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Model: CS 05 • ELEGANTNÍ OVLÁDACÍ PANEL
IV. S K U P I N A.  Císař Sicilský Germány Snadno Pobil  Co Si, Gertrůdo, Snědla: Plumbum?  Cudná Simona Gertrudu Snadno Pobuřovala.
bezkyslíkaté, kyslíkaté
JD Advantage Čištění - podlahy.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
JD Advantage Stripy.
1 JD Advantage. 2 Čeho chceme dosáhnout ? Strategií JD EMA je stát se jednoznačným lídrem na trhu profesionálního čištění a hygieny JD Advantage.
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
JD Advantage training Ochrana a ošetřování podlah
DETOXIKACE – očista organismu
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
Kyseliny.
Proč je ropa tak důležitá?
zástupci karboxylových kyselin
Čistění interiéru JD Advantage.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Podpůrné materiály Co je k dispozici / připravujeme
VY_52_INOVACE_ZB03_0464TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
VY_52_INOVACE_ZB03_0964TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Bělení Bělením se zesvětlují plochy a skvrny.
Hydroxidy Jan Kolarczyk, Vojtěch Havel. Obecně Sloučeniny hydroxylového aniontu OH- s kovovým kationtem. Sloučeniny hydroxylového aniontu OH- s kovovým.
Bezkyslíkaté kyseliny
Pokuste se vlastními slovy definovat karboxylové kyseliny: Karboxylové kyseliny jsou organickými kyselinami (zároveň kyslíkatými deriváty, které ve.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
ZŠ Benešov, Jiráskova 888 CHEMIE
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_10_NÁKUP.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
Název školy Střední škola stavební a dřevozpracující, Ostrava, příspěvková organizace Autor Ing. Marie Varadyová Datum: duben 2012 Předmět: Zkoušení stavebních.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Látky žíravé Upozornění: V rámci první pomoci při požití látek žíravých se nedoporučuje vyvolávat zvracení ! Amoniak 26% roztok, NH 3 aq. CR: 34-50S: (1/2-)26-37/38/
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
Chemie pro 9.ročník ZŠ. Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice Autor: Mgr. Ortová Iveta Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_32_INOVACE_4A_12_Tuky.
ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Návod k revizi - čištění
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
Sacharóza – výroba cukru
VY_32_INOVACE_Slo_II_15 Hydroxidy ppt.
Autor : Mgr. Terezie Nohýnková Vzdělávací oblast : Člověk a příroda
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Školní Stará Boleslav
AUTOR: Mgr. Danuše Lebdušková NÁZEV: VY_32_INOVACE_160_ KYSELINY
Čistící úklidové prostředky II
Transkript prezentace:

Čistění sanitárních zařízení JD Advantage Čistění sanitárních zařízení

TASKI Sani – čistění sanity Optimální řešení Sani Cid Sani Calc Sani Clonet Alternativa k optimálu Sani 100 Velmi silné Sani Ami* Sani Acid* Sani WC Premium Speciality Sani Flow* Sani Bloc* Sani Uribloc* Disinfekce JohnsonDiversey Oxivir * Pripravujeme, zatiaľ možné len ako vzorka z WE portfólia

Optimální řešení a alternativa TASKI Sani Cid alt. TASKI Sani 100 TASKI Sani Calc TASKI Sani Clonet

Sani Cid Popis Vlastnosti Aplikace Čistící prostředek na sanitu, tvrdá voda Vlastnosti Čistící prostředek na bázi kyseliny citrónové na sanitární zařízení , pro tvrdou vodu, šetrný na pokožku, odstraní slabé nánosy vodního kamene Aplikace Vzhled: červená kapalina, středně až vysocepěnivá Dop. ředění: 1% do vědra, 8% pro sprejovou aplikaci Aplikace: Nasprejuj na utěrku a vytírej. Na silně znečištěné nastříkej přímo a nech působit. Praktické tipy: použij napěňovač na zabránění rozprašování

Sani Calc Předešlý název - Calcacid Popis Odstraňovač vodního kamene Vlastnosti Odstraňovač vodního kamene. Uzávěr s krčkem na pohodlnou aplikaci Aplikace Vzhled: červená kapalina, středně a vysocepěnivá Dop. ředění: 1% - 10% do vědra, zvyš při silném znečištění Aplikace: Aplikuj na povrch, nech působit Praktické tipy: Na hrubé nánosy použij neředěné, předvlhči na cementové spáry, k napěnění prostředku použij houbičku Důležité: Nemixovat s chlórovými prostředkami, nepoužívat na mramor, dokonale opláchni!

Sani Clonet Předešlý název - Clonet Popis Čistící prostředek na toalety Vlastnosti Odstraňuje vodní kámen a jiné nánosy solí z toaletních mís a pisoárů. Směrový uzávěr na ulehčení aplikace. Na bázi kyseliny fosforečné Aplikace Vzhled: červená kapalina, vhodná viskozita na dobrou přilnavost na porcelánový povrch Ředění: neředí se Aplikace: aplikuj pod okraj, nech působit 5-10 min, prokartáčuj a spláchni Důležité: Nepoužívat s chlórovými prípravkami, nepoužívat na mramor!

Sani 100 Předešlý název 100 Popis Vlastnosti Aplikace Čistící prostředek na sanitu Vlastnosti Na denní čistění, bezpečný na povrchy, zabráňuje tvorbě vodního kamene a vápenatých solí Aplikace Vzhled: červená kapalina, středně pěnivá Dop. ředění: 1% do vědra, 8% na sprejové čištění Zvýšit pri silném znečištění Aplikace: Nastříkej na utěrku a vytírej. Na silné skvrny nastříkej přímo a nech působit Praktické rady: při 1% je bezpečný na mramor, zabraňuje usazování vápenatých usazenin

Silné a speciální prostředky TASKI Sani WC Premium TASKI Sani Acid* TASKI Sani Ami* TASKI Sani Flow* TASKI Sani Block* TASKI Sani Uriblock* * Připravujeme, zaím možné jen jako vzorek z WE portfolia

Sani WC Premium Popis Vlastnosti Aplikace Velmi silný čistící prostředek na toaletní mísy Vlastnosti Odstraňuje úporné usazeniny vodného kamane, rezy, moč. solí a jiných nánosů z toaletních mís a pisoárů. Na bázi kyseliny chlórovodikové Aplikace Vzhled: bezbarvá kapalina, vysoce pěnivá Ředění: použij neředěné přes napěňovací uzávěr Aplikace: navlhči vodou pod okrajom mísy, aplikuj s aplikační kefou a nech působit. Pročisti kartáčem a spláchni. Důležité: Nemíchat s chlórovými produkty, nepoužívat na mramor!

Sani Acid* Popis Vlastnosti Velmi silný odstraňovač vodního kamene Odstraňuje vodní kámen a vápenaté usazeniny a rzi z tvrdých povrchů odolných vůči kyselinám Vzhled: bezbarevná kapalina, středně až vysoce pěnivá Ředění: 1% - 5%, zvýšit při silných usazeninách Aplikace: Aplikuj na povrch, nech působit, prokartáčuj a dobře opláchni. Praktické tipy: Na úporně, silné nánosy použij neředěný, předvlhči cementové spáry, na napěnění prostředku použij houbu. Důležité: Nemíchat s chlórovými prostředky, nepoužívat na mramor, důkladně opláchnout

Sani Ami* Popis Vlastnosti Aplikace Velmi silný čistící prostředek na sanitu Vlastnosti Alkalický čistící prostředek, odstraňuje usazené vápenaté soli Aplikace Vzhled: světle červená kapalina, lepší přilnavost Ředění: neředí se Aplikace: předvlhči povrch, aplikuj, nech působit, vydrhni kartáčem a důkladně opláchni Důležité: nepoužívat na povrchy citlivé na kyselinu (mramor) pro obsah složek vážicích vápník

Sani Flow* Popis Vlastnosti Aplikace Uvolňování odpadů Rozpouští vlasy a jiné organické zbytky v odpadech, čistí je a uvolňuje. Dětský bezpečnostní uzávěr pro bezpečnou manipulaci. Na bázi hydroxidu sodného Aplikace Vzhled: číra kapalina Ředění: neředí se Aplikace: vylej 20 – 50 ml do výlevky a nech působit 15 min. Zvyš množství a prodluž čas při silném znečištění Praktické tipy: Použij pravidelně k preventivnímu zabránění ucpání Důležité: Vysoká alkálie. Zabraň kontaktu s kůží (leptavý)

Sani Bloc* Popis Vlastnosti Aplikace Závěsný WC blok Účinek “3 v 1”: Čistí, preventivně působí proti usázeninám vod. kamene a solí, odstraňuje zápachy z mís Aplikace Vzhled: žlutý blok v závěsnym košíku Řědění: závěs přímo na okraj toaletní mísy Praktické tipy: zabraňuje tvorbě kamene každým spláchnutím, odstraňuje nepříjemné zápachy a ulehčuje čištění.

Sani Uribloc* Popis Vlastnosti Aplikace Pisoárové, WC bloky Účinek “3 v 1”: Čistí, preventivně působí proti usázeninám vod. kamene a solí, odstraňuje zápachy z mís Aplikace Vzhled: zelené bloky Ředění: umísti přímo na sítko v pisoáru Aplikace: speciální směs detergentů, zložky proti usázeninám kamene a parfumované oleje účinkují každým spláchnutím Důležité: nevkládat přímo do odtoku (hrozí ucpání)