Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání www.hkp.cz2008 Prezentace pro Městskou část Praha 13.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network v České republice 16. mezinárodní sympozium Inovace
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Zn. NÁHRADNÍ RODIČ CZ.1.04/5.1.01/ Jak aktivně nacházet náhradní rodiče P rofesionalizace procesů při výběru adeptů na nový typ zaměstnání.
ECVET v Programu celoživotního učení
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Festival Exportu Svaz průmyslu a dopravy ČR jako respektovaný, nezávislý a společensky zodpovědný sociální partner obhajuje zájmy zaměstnavatelů.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Okresní hospodářská komora Louny Datum vzniku:
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
14. září Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla založena JHK je sdružení podnikatelů, které působí nezávisle na politických stranách,
Představení komory, akce, projekty
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
SVAZ PRŮMYSLU A DOPRAVY ČR AKTIVNÍ MOTIVACE ŽÁKŮ ZŠ = JISTOTA PRO BUDOUCNOST ŘEMESEL OLOMOUC
Konference Dobrovolnictví v obci – jak na to? Soběslav, října 2013 Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci -
Celostátní síť pro venkov
Závěrečná konference IS INTERREG IIIA ČR – Polsko , Olomouc, Hotel Flora Maršálkovský úřad Dolnoslezského vojvodství Seminář je spolufinancován.
Optimalizace nákladů na vybavení firmy v oblasti informačních a komunikačních technologií Petr Očko Seminář Hospodářské komory ČR Hradec Králové, 26. února.
Bezplatné poradenství pro podnikatele | 19. březen 2009 | Bezplatné poradenství pro podnikatele Markéta Pekaríková.
Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihočeského kraje vznikla na podzim roku Zakladatelem byla Jihočeská hospodářská komora. Rada pro rozvoj lidských.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Setkání pracovníků kontaktních míst pro podnikatele MPO, Praha Kontaktní místa Hospodářské komory České republiky.
Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry Lukáš Procházka TC AV ČR Rámcový program pro konkurenceschopnost a inovace – účast českých.
Volnočasové projekty a EU financování
Místní akční skupiny a vzdělávání Horní Ředice
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
Ing. Zdeněk Kočárek MSV Brno Export mimo Evropskou unii, jak na to?
SDRUŽENÍ PRO DOPRAVNÍ TELEMATIKU ČR Platební karty ve veřejné dopravě Doc. Dr. Ing. Miroslav Svítek President SDT ČR.
Hospodářská komora hl. m. Prahy Diskusní setkání s podnikateli Úřad Městské části Praha února 2008.
Operační programy Praha OP Praha Adaptabilita OP Praha Konkurenceschopnost.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU Zájmové sdružení právnických osob OK4EU.
1 HK ČR, E x p o r t n í s e m i n á ř Hradec Králové 6. září 2011 Služby poskytované exportérům sítí složek HK ČR.
Základní informace k aktuálnímu stavu finančních prostředků Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
BusinessCem Praha, 13. prosinec 2011 HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY A PODPORA PODNIKATELSKÝCH AKTIVIT.
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Pozitivní lobbying pro růst průmyslu Bc. Vladimír Šiška tajemník Hospodářské komory ČR.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Spolupráce moravských krajů v oblasti cestovního ruchu Holešov 2011
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Základní informace o Krajské hospodářské komoře Střední Čechy  Regionální hospodářská komora  Princip dobrovolného.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Krajská hospodářská komora Zlínského kraje
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
spolupracujeme s ekonomickou diplomacií
Transkript prezentace:

Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13

Hospodářská komora Prahy ► Podporuje podnikatele na území Prahy, ale i v celé ČR, hájí jejich zájmy a zajišťuje jim široké spekt- rum pomoci ► HKP úzce spolupracuje s orgány Městských částí ► Spolupracuje s orgány státní správy a samosprávy ► Aktivně působí v síti obchodních a průmyslových komorami u nás i v zahraničí (Zasedání Euro- chambers 2009) ► HKP představuje významného příjemce prostřed- ků SF EU, který z těchto zdrojů organizuje celou řadu aktivit pro pražskou podnikatelskou veřej- nost

HKP pomáhá podnikatelům ► HKP je informačním místem, které dokáže podnikateli poradit v celé řadě situací ► HKP je prostředníkem kontaktů mezi podnikateli a státní správou na všech úrovních – organizuje jejich setkání ► Komora má pevné místo v legislativním procesu, je řádným připomínkovým místem v oblasti legislativy ► HKP podporuje rozvoj vzájemných kontaktů členských firem ► HKP otevírá pražským podnikům nové možnosti působení v zahraničí

Sekce HKP a výbory ► Sekce HKP představují místo setkávání podnikatelů začleněných v HKP, kteří působí v totožných oborech ► Podnikatelé si zde vyměňují informace a zkušenosti a formulují své požadavky a návrhy vůči komoře  Cestovní ruch  Doprava  Evropská unie  Kolektory  Malé a střední podniky  Vzdělávání  Stavebnictví a územní rozvoj  Sport  Výbor Arménie

Spolupráce v regionech ► HKP úzce spolupracuje s komorami na celém území naší republiky ► HKP pomáhá pražským podnikům v expanzi do regionů ► HKP realizuje celou řadu projektů, na kterých spolupracuje s partnery na celém území ČR a prosazuje do regionů projekty ověřené na území hlavního města Prahy:  Rating MSP  Zážitková turistika

Zahraniční aktivity HKP ► HKP podporuje členy v aktivním působení na zahraničních trzích ► Podpora a organizace zahraničních misí ► Vyhledávání kontaktů na potenciální partnery ► Šíření informací o nabídkách či poptávkách českých firem v síti zahraničních komor ► Podporu jednání českých podnikatelů v zahraničí pomocí mezinárodní komorové sítě ► Organizaci seminářů a dalších akcí z oblasti zahraničně- obchodní činnosti ► Informace o podpůrných fondech ze zahraničí ► Informace o obchodních a propagačních akcích pořádaných českými institucemi v zahraničí

HKP a strukturální fondy EU ► HKP se účastní řady projektů jako realizátor i partner ► Vlastní projekty realizované v období  EuroChamber Praha  Rating MSP  Komora CERT  Nové turistické destinace v Praze  Vzdělávací a motivační program pro rodiče po mateřské a rodičovské dovolené  Systém projektového poradenství Pražských MSP(dokončen)  Podnikatelská akademie (dokončen)  Praha technická (dokončen) ► HKP připravuje nové projekty na další období (2007 – 2013)

Kontakty Hospodářská komora hl. m. Prahy nám. Franze Kafky Praha 1 Tel: Fax:

Děkuji za pozornost Petr Kužel Předseda představenstva Hospodářské komory hl. m. Prahy