Z Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 2

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podstatná jména- zvířata na dvorku
Advertisements

Podstatná jména STROM, KEŘ
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
JAK MLUVÍ ZVÍŘATA II. Bc. Jana Vaňkátová
JAK MLUVÍ ZVÍŘATA Bc. Jana Vaňkátová
VY_32_INOVACE_M.8.20-Thaletova věta-prezentace
Pohyby Země VY_32_INOVACE_Ze z 2
Digitální učební materiál naleznete v on-line verzi na...
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Autor: Mgr. Zdeňka Krmášková
Tropické deštné lesy VY_32_INOVACE_Ze z 2
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
EUpenizeskolam.cz Název projektu: Moderní škola 2010
Český jazyk Vyjmenovaná slova po Z Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
KVETE A VONÍ VY_32_INOVACE_Čt z 1
VY_32_INOVACE_Čt z 1 PLAVE KOPE Bc. Zuzana Uhrinová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Severní Afrika VY_32_INOVACE_Ze z 2
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Příbuzná slova k vyjmenovaným slovům po:
Austrálie a Oceánie orientace na mapě VY_32_INOVACE_Ze z 2
Autor výukového materiálu:
Příbuzná slova k vyjmenovaným slovům po:
4-ČR- POLOHA, ROZLOHA, SOUSEDNÍ STÁTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou: A. Strádalová, Mgr. D. Nováková. Vytvořeno dne.
Procvičování vyjmenovaných slov po
Historie a současnost ochrany přírody v České republice
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
HOSPODÁŘSKÉ ORGANIZACE - opakování
Procvičování vyjmenovaných slov po
Procvičování vyjmenovaných slov po
Afrika – státy Guinejského záliv
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Jitka Charvátová Třída/ročník:
Autor výukového materiálu: Bc. Markéta Miláčková Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výuk. materiálu:Listopad 2011 Číslo.
Chráněná území v České republice
Afrika orientace na mapě VY_32_INOVACE_Ze z 2
Amerika orientace na mapě VY_32_INOVACE_Ze z 2
L Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 2
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy Základní škola a Mateřská škola Ploskovice, p.o., okr. Litoměřice Číslo projektuCZ.1.7/1.4.00/ Název projektu „Zlepšení kvality vzdělávání.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO Z ROZLIŠUJEME
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_155 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Mgr. Daniela Kemrová Předmět.
VY_32_INOVACE_Čj z 2 Procvičování vyjmenovaných slov po Mgr. Jana Michálková Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická.
Hlava - obličej VY_32_INOVACE_Čp z 1
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:Mgr. Dana Zischková Název:VY_32_INOVACE_41_PODZIM Téma: Výklad na téma PODZIM Číslo.
Velká písmenaVY_32_INOVACE_ČJ-M 8.,9.18. Anotace: V prezentaci žáci procvičují své znalosti o psaní velkých písmen Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura.
Procvičování vyjmenovaných slov po
VY_32_INOVACE_Čj z 2 Vyjmenovaná slova po Mgr. Jana Michálková Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, Příspěvková.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava – nos Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Pexeso lidské tělo VY_32_INOVACE_Čp z 1
VY_32_INOVACE_Čj z 2 Vyjmenovaná slova po Mgr. Jana Michálková Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
VY_32_INOVACE_Čj z 2 Vyjmenovaná slova po Mgr. Jana Michálková Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - pusa Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
V Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 2
Ruce - paže VY_32_INOVACE_Čp z 1
VY_32_INOVACE_Čj z 2 Vyjmenovaná slova po Mgr. Jana Michálková Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Procvičování vyjmenovaných slov po
Jídlo a chuť VY_32_INOVACE_Čp z 1
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - uši Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
ICT ČJ VS po Z Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh: Jazyková výchova Anotace:
Opakování vyjmenovaných slov po B
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - oči Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_20 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po Z – význam vyjmenovaných.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - vlasy Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
VY_32_INOVACE_Čj z 1 Vyjmenovaná slova po Mgr. Jana Michálková Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
S Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 1
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Č í slo š ablony: Jak si žije strom po celý rok? Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené,
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Jak se oblékáme během roku? Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Rok v lese Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Transkript prezentace:

Z Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj.07.18.1 z 2 Mgr. Jana Michálková Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, Příspěvková organizace Číslo šablony: Ročník: III. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Byl uskutečněn z prostředků grantového projektu OPVK. VY_32_INOVACE_Čj.07.18.1 z 2

Škola: Základní a Mateřská škola pro tělesně postižené, Lužická 920/7, Liberec, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3452 Název projektu: Kvalita, interaktivita a kreativita (KIK) Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název výukového materiálu: Vyjmenovaná slova po Z Autor výukového materiálu: Mgr. Jana Michálková Datum (období), ve kterém byl vzdělávací materiál vytvořen: 20. 8. 2013 Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání – první stupeň - první období Vzdělávací obor a tematický okruh: Český jazyk, Jazyková výchova Ročník, pro který je výukový materiál určen: III. Druh učebního materiálu: prezentace s pracovními listy Anotace: Prezentace seznamuje žáky s vyjmenovanými slovy po Z. Součástí prezentace jsou fotografie k lepšímu zapamatování a pracovní listy k procvičování. Klíčová slova: vyjmenovaná slova po Z Druh interaktivity: kombinovaná

Vyjmenovaná slova po Z

Brzy časně

Jazyk Orgán chuti a řeči

Nazývat se Jmenovat se

Ruzyně část Prahy

Rozlišujte: brzy X brzičko í y Z_tra musím brz_ vstávat. i Vrať se brz_čko!

nazývat se X zívat ý Jak se naz_vá tento umělec? Pán z_val únavou. í

METODICKÉ POKYNY Cíl: Seznámení s vyjmenovanými slovy po Z. Organizace: Výuku realizujeme v učebně opatřené interaktivní tabulí. Možná je i individuální výuka na počítači. Při vzdělávací činnosti uplatňujeme individuální přístup k žákům. Popis práce se vzdělávacím materiálem: Žáci jsou usazeni před interaktivní tabuli. Učitel spouští prezentaci. Snímek 4- 7: V první části prezentace se žáci seznamují s vyjmenovanými slovy po Z. Ke každému vyjmenovanému slovu je přiřazeno synonymum. Snímek 8 a 9: Ve druhé části prezentace žáci rozlišují podobně znějící slova a snaží se rozlišit jejich význam pomocí vět a doplňují i,í,y,ý.

ZDROJE: Snímek 4, 5, 6, 8, 9: In: Office.microsoft.com [online]. 2010-01-12 [cit. 2012-03-19]. Dostupné z: http://office.microsoft.com/cs-cz/images Klíčová slova: ráno, jazyk, učitel, smajlík, zívat, hodinky Snímek 7: Ruzyně. Wikipedie [online]. 2013-01-09 [cit. 2013-08-19]. Dostupné z: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Praha,_Ruzyn%C4%9B,_pohled_na_S%C3%ADdli%C5%A1t%C4%9B_na_D%C4%9Bdin%C4%9B.JPG