Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

Import vozové zásilky kamionovou dopravou z ISTANBULU do OSTRAVY
O společnosti Aviatická Praha 6 Tel.: 224  Poskytujeme celosvětové přepravní a spediční.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
PROJEKTOVÝ DEN 27. ČERVENCE 2010 STŘEDNÍ ŠKOLA AUTOMOBILNÍ, MECHANIZACE A PODNIKÁNÍ, KRNOV, OPAVSKÁ 49 Ing. Marák Vladimír Tento projekt.
BMT Spedition s.r.o. Aeroflot Cargo Generální prodení agent
Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna PARDUBICE.
Advokátní kancelář Černotová & Halšková
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Nabídka personálních služeb
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů.
zaměření „Zasilatelství a logistika“
ProAssist® komplexní systém řízení asistenčních služeb
Evidence pošty Spisová služba Podatelna Renata Pavelková, Marek Urban Skalský Dvůr
RoDaNo KUCHYNĚ A VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ vstupte Prvořadým cílem je pro nás spokojený zákazník, proto vše nabízíme včetně kompletních služeb, od zaměření přes.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
Návěští NÁVĚŠTÍ (AVÍZO) - písemnost, kterou dodavatel oznamuje odběrateli, že zboží je připraveno k přepravě (používá se při dodávkách většího množství.
Zahraniční obchod Vývozní operace.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící. Agenda: 1) Kdo jsme 2) Jaký je náš cíl 3) Naše projekty.
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Struktura fiktivní firmy.
Centrum primární prevence Semiramis o.s. Ptácká 162, Mladá Boleslav Náplň práce lektorů Programů DPP.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Vyřizování objednávek (objednávkový cyklus, formy objednávek)
ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
POVINNOSTI STRAN SMLOUVY PRÁVO MEZINÁRODNÍHO OBCHODU.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
INMOS Informační monitoring solventnosti Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS a kolektiv.
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
DACHSER Education Programme Chcete nastartovat svou kariéru v logistice?
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Ing. Veronika Dostálková MBA MAJETEK PODNIKU – OBĚŽNÝ MAJETEK Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Mezinárodní přeprava a spedice Transport Międzynarodowy i Spedycja.
Distribuční logistika Zpracoval Ing. Jan Weiser. Obsah výkladu  Definice distribuční logistiky  Základní činnosti, které se realizují při distribuci.
Množství nabízených doprav, výběr přepravce a automatizace expedice.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Materiál je určen pro 3. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
DISTRIBUČNÍ LOGISTIKA  Z hlediska výrobního podniku představuje spojovací článek mezi výrobou a zákazníkem,  Zahrnuje veškeré skladové a dopravní pohyby.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
PUMA x FACR jedna z největších sportovních firem světa
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
účetnictví, daně a controlling
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Náhradní díly celkem přijato objednávek přímé dodávky
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Transkript prezentace:

Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o. www.zajdo.cz

Vítejte při sledování prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o. Jsme velmi potěšeni Vaším zájmem o podrobnější informace o naší společnosti a dovolte nám tedy, abychom se stručně představili. ZAJDO Transport Logistics s.r.o. je moderní a profesionální společnost, zabývající se zajišťováním a zprostředkováním služeb v oblasti mezinárodní dopravy, vnitrostátní dopravy, logistiky a skladování. Motto: NESLIBUJEME TO, CO NESPLNÍME!

Proč s námi spolupracovat - výhody pro Vás? Poradenství ZDARMA Okamžitá kalkulace ceny po telefonu Snížení nákladů na přepravu Snížení mzdových nákladů na zaměstnance Bezpečnost přepravy Rychlost a kvalita přepravy Dispečink 24 hodin Elektronická poptávka Elektronická fakturace Zpětná vazba, měsíční přehled zrealizovaných přeprav Pojištění zásilek

Proč s námi spolupracovat - výhody pro Vás? Snížení mzdových nákladů Zašlete nám E-mailovou poptávku dopravy a zbytek práce nechejte na nás. Poptávku obratem zpracujeme a zašleme Vám kalkulaci s předpokládaným termínem dodání. Po odsouhlasení kalkulace a zaslání objednávky Vaše práce končí, následnou činnost ohledně přepravy zajistí naši dispečeři, kteří Vás budou o průběhu informovat. Snížení nákladů na přepravu Dle Vašeho požadavku zajistíme ke každé zakázce nejvhodnější způsob dopravy přizpůsobený povaze přepravovaného zboží s požadovanými termíny. Díky rozsáhlé databázi smluvních partnerů jsme pro Vás schopni zajistit příznivé ceny.

Proč s námi spolupracovat - výhody pro Vás? Rychlost přepravy Výběrem spolehlivého smluvního partnera a následnou kontrolou po celou dobu přepravy zajistíme dodržení požadovaného termínu přepravy. Vnitrostátní přepravu realizujeme s doručením od 3 do 24 hodin. Bezpečnost přepravy Spolupracujeme jen s prověřenými a spolehlivými smluvními partnery. Veškeré přepravované zboží je pojištěno, případně zajistíme vhodné připojištění, pokud je zásilka nadstandardně hodnotná.

Proč s námi spolupracovat - výhody pro Vás? Využíváme: pojištění odpovědnosti vnitrostátního a mezinárodního zasílatele pojištění odpovědnosti vnitrostátního a mezinárodního dopravce vyplývající z přepravní smlouvy s cizím dopravcem v obou případech jsme pojištěni do výše hodnoty zboží 5 mil. CZK pojištění dle úmluvy CMR Dispečink 24 hodin Kolektiv dispečerů je Vám k dispozici. Zodpovědný dispečer je na mobilním telefonu 24 hodin denně. Zákazník je průběžně informován o celém průběhu přepravy: naložení a vyložení dodací listy do 48 hodin od ukončení přepravy

Obor působnosti – co umíme? Přepravíme rychle, spolehlivě cokoliv a kamkoliv. Zajistíme následující typy dopravy: DOKLÁDKY MEZINÁRODNÍ DOPRAVU CELOVOZY VNITROSTÁTNÍ DOPRAVU KONTEJNERY LETECKOU DOPRAVU NADROZMĚRNÉ ZÁSILKY NÁMOŘNÍ DOPRAVU BALÍKOVÉ SLUŽBY ADR

Struktura společnosti Centrální sídlo společnosti je umístěno na adrese: Vodařská 126/17, 619 00 Brno – Horní Heršpice. Zde sídlí vedení společnosti a tým dispečerů. Nově jsme otevřeli pobočku v Uherském Hradišti a v současné době pracujeme na otevření kanceláří ve Znojmě, Hradci Králové a Bratislavě. Společnost využívá plně vybavený temperovaný sklad v Brně – Slatině a v Otrokovicích. Samozřejmostí je nonstop provoz. Dispečink 24 Vám vždy zajistí potřebné informace o přepravě. Externě využíváme služeb renomovaného pojišťovacího makléře a advokátní kanceláře.

www.zajdo.cz Kontakty Vedení společnosti Obchodní oddělení Pobočka Brno Pobočka Uherské Hradiště Fakturační adresa: Vodařská 126/17, 619 00 Brno – Horní Heršpice, Česká republika

ZAJDO Transport Logistics s.r.o. Získejte veškeré výhody začleněním společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o. do Vašeho poptávkového řízení. Navštivte naše webové stránky www.zajdo.cz pro více informací. Těšíme se na spolupráci. Tým ZAJDO Transport Logistics s.r.o.