Elektrotechnika (26 – 41 – M / 01) Výpočetní a komunikační technika Automatizace a elektronické systémy v dopravě Výpočetní a komunikační technika Automatizace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
Advertisements

Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, Praha10
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Moderní studijní obory SPŠ
„P ř írodov ě dné a technické vzd ě lávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Kroužky pořádané SPŠ, Ústí nad Labem, Resslova 5, p. o.
Aplikace elektronických obvodů v Multisimu
VOŠ, SŠ, COP Sezimovo Ústí Inovovaný vzdělávací program na VOŠ Nový vzdělávací program na VOŠ Vyšší odborná škola, Střední škola, Centrum odborné přípravy,
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
ÚVOD DO AUTOMATIZACE.
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Elektrotechnik Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a Základní.
Moje budoucnost. Založena v roce Vlastní moderní vybavení. Přátelské prostředí. Individuální, partnerský a komunikativní přístup k žákům a studentům.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
LabVIEW Teoretická část
Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101 | spstrutnov
Provoz a ekonomika dopravy
Provoz a ekonomika dopravy
1/11 Návrh diskrétních analogových soustav Semestrální práce Michal Šesták ZS 2007/2008 České vysoké učení technické v Praze Fakulta.
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Střední škola informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno – P8
Elektrotechnika (26 – 41 – M / 01) Výpočetní a komunikační technika Automatizace a elektronické systémy v dopravě.
Obor informační technologie
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
Koncepce moderního zesilovače pro audio aplikace
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Požadavky na programy Programové Měřící Systémy Sběr datZpracováníPrezentace systémy – uzavřené (omezená množina funkcí, nelze jednoduchým způsobem rozšiřovat.
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola Bankovní institut vysoká škola, a.s.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA Sezimovo Ústí
ELEKTROTECHNIK MATERIÁL VZNIKL VE SPOLUPRÁCI SPŠ OSTROV A ZŠ KARLOVY VARY, TRUHLÁŘSKÁ 19, PŘÍSP.ORG. POUŽITÉ FOTOGRAFIE JSOU VYTVOŘENY PRACOVNÍKY SPŠ OSTROV.
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Dopravní služby v EU z pohledu studentů.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Montáže a opravy Tematická oblast:Montáže Téma:Racionalizace montáže Ročník:2. Datum vytvoření:leden.
Číslicový generátor Praktická zkouška z odborných předmětů 2008 Vyšší odborná škola a střední průmyslová škola elektrotechnická Olomouc M/004 Slaboproudá.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Tato prezentace byla vytvořena
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
a střední průmyslová škola dopravní
Elektrotechnologie.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
Role fakulty dopravní na trhu práce spolupráce s praxí kam směřujeme
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
Evropský projekt vzdělávání pedagogických pracovníků Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 7.1 Tvorba technické dokumentace.
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
Sekce elektrotechnická Ing. Jaroslav Král SPŠ elektrotechniky a informatiky Ostrava.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.1.00/ I.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji.
Výuka oboru DE. O bor O bor Dopravní elektroinženýrství a autoelektronika Odborná zaměření: Automobilová elektronika Elektrická trakce Sdělovací a zabezpečovací.
Střední průmyslová škola dopravní, Plzeň. Vyučované automobilní obory - téměř 1500 žáků Mechanik opravář motorových vozidel Mechanik opravář motorových.
EVROPSKÝ PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ VYHODNOCENÍ PROJEKTU.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Člověk a globální komunikace
elektrotechnických měření
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Projekt - K620 Řízení a modelování silniční dopravy
Silnoproudá elektrotechnika
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
Silnoproudá elektrotechnika
Krajský metodický kabinet AUTOMOBILNÍ TECHNIKY
Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Elektrotechnika (26 – 41 – M / 01) Výpočetní a komunikační technika Automatizace a elektronické systémy v dopravě Výpočetní a komunikační technika Automatizace a elektronické systémy v dopravě Vyšší odborná a střední průmyslová škola dopravní Masná 18, Praha 1

Proč elektrotechnika na dopravní SPŠ elektronické systémy v dopravní technice výpočetní technika v dopravní technice automatizační prostředky v dopravní technice výuku elektrotechniky směřujeme k aplikacím elektrotechniky v železniční, automobilové a letecké dopravní technice

Výuka elektrotechniky na VOŠ SPŠ Masná Teoretická příprava Prohlubovaní teoretických poznatků v elektrotechnické laboratoři v programovém vybavení během praxe ve školních dílnách při externí praxi v podnicích s dopravním zaměřením

1 Elektrotechnická laboratoř

2 Programové vybavení MultiSIM LabView

2.1 MultiSIM Elektronická laboratoř na PC

Návrh elektronických obvodů simulujících vlastnosti polovodičových součástek RLC obvody napájecí zdroje rezonanční obvody filtry analogové obvody digitální obvody předzesilovače NF zesilovače VF zesilovače logické obvody

Derivační RC obvod

Virtuální realizace elektronického obvodu logické pole

2.2 LabVIEW Laboratory Virtual Instruments Engineering Workbench laboratorní pracoviště virtuálních přístrojů a simulace technických procesů

Porovnání dvou čísel a zobrazení výsledku LED diodami

Převod stupňů 0 C / 0 F

Ověření vztahu (x + y) 3 = x 3 + 3x 2 y + 3xy 2 + y 3

Házení kostkou s pravděpodobností hodu zvoleného čísla

Simulace ABS systému

Trojznakový autoblok na železnici

Virtuální realizace dopravních systémů v prostředí LabVIEW Letecká doprava Pohonné jednotky vozidel Zabezpečovací systémy

3 Praxe ve školních dílnách

Chcete být špičkovým odborníkem v oblasti dopravních technologií? Přijďte studovat elektrotechniku v dopravě k nám Masná má tradici a ta zavazuje pedagogy k vysoké profesionalitě V září se těšíme na setkání s Vámi