Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rok 2013 trochu hodnocení Připravili jsme 9 vycházek, navštívili jsme 8 muzeí a galerií, kde jsme shlédli 12 výstav.Poseděli jsme také v 9 občerstvovnách.
Advertisements

KOSTELY A KAPLE V MĚSTSKÝCH ČÁSTECH BRNĚ
WEDOS slaví třetí narozeniny
Vysočany 17. března Zase mrazivé ráno
VÝLET DO MORAVSKÉHO KRASU
Peníze.
Okořín Nicola Čutková.
Český jazyk ( sloh) - 8. ročník
Komiks Zpracoval Mgr. Antonín Grafnetter
Jak jsme točili na „KOMPOST“ Pozn: KOMPOST = COMP-OST, multimediální soutěž.
NAŠE DOSAVADNÍ ZKUŠENOSTI S PŘEDMĚTEM NOVÉ METODY VZDĚLÁVÁNÍ.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
Tak kdy již přijde je ta naše maminka? ??
Všem lidem na celém světě přeji…
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
JAKÝ BYL 37.ROČNÍK VALCÍŘSKÉ PADESÁTKY?
Pro Tyršovku k osmdesátinám. Ať je teplo nebo zima, v naší škole je vždy prima. Malí, velcí, kluci, holky chodí rádi do Tyršovky!
Google Earth (Google Maps)
Historie a vývoj kuchařského umění
Tak jsme se p ř átelé p ř es všechny potí ž e, na našem podzimním setkání všichni sešli. Chyb ě l Petr, toho jsme omluvili. 20. zá ř í jsme se zase sešli,
Poděkování všem návštěvníkům mého webu:
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Červen Strakonice, ten dudák je „nějakej divnej..“
Oznamuji přátelům a známým, že z našich řad odešel můj dobrý kamarád, denní návštěvník internetu, Stanislav Ševčík. Skoro denně mi posílal na můj web různé.
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Handicapovaní lidé na trhu práce Michal Pavel, švec Zpracoval Lukáš Duben.
JÍZDA ZA POKLADEM HANÉ aneb „HANÁCKÉ CESTOVATEL“
Vzhledem k tomu, že je hlavně pro nás starší nepříjemné počasí a mnohé nás již nebaví stále se dívat a někdy i rozčilovat u pořadů televize, tak jsem.
Jak se vyvíjely naše školní webové stránky V roce 1999.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
Členská legitimace číslo: 0000 virtuální Strana Sborů Zbloudilých SPECIMEN.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Technologie.
Z CHUDÉ OBCE „MOLENBURKU,“ ZALO Ž ENÉ P Ř ED 290 TI LÉTY, VYROSTLA KRÁSNÁ OBEC VYSO Č ANY.
Oficiální webové stránky pěveckého sboru při ZUŠ Velké Meziříčí
Budování obce v létech 1971 až 1976 Tak vypadal Molenburk v roce 1971 a zruba tak v roce Mimo výměny chodníků a opravy silnice a domů se nic nezměnilo.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
10 RŮŽÍ JEN PRO TEBE !.
Webové stránky AVL Webové stránky AVL www. avlcr.ic.cz www. avlcr.ic.cz.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Slavoj Písek.  2010 – 6,3 milionů USD  2014 – 5,1 miliard USD  2018 ∼ 12,6 miliard USD.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
A ť žije M ů j kamarád Petr Skácel V těchto krásných, slunečních a teploučkých dnech se dožívá v plné svěžesti náš kamarád Petr Skácel, „Patriot Molenburku,“
Zahrajte svůj part pro lepší internet Bezpečnost online …aneb bavte se a diskutujte s dětmi o problémech online D en bezpečnějšího internetu 2016.
Návštěva VYSOČAN Molenburku melodie Úvod Do obce v Moravském krasu Vysočan- Molenburku přijeli autem z Brna Vladimír a Karel. První jejich.
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská Název: VY_32_INOVACE_VYUŽITÍ AKTUÁLNÍHO DĚNÍ V PŘEDMĚTU_13. SV.MARTIN Téma: SV. MARTIN Číslo.
OSOBNÍ DOPISY OSOBNÍ DOPISY - CHARAKTERISTIKA  NEFORMÁLNÍ, NEOFICIÁLNÍ  CITOVĚ ZABARVENÉ  VYJADŘOVÁNÍ V NÁZNACÍCH  STYL MLUVENÝCH PROJEVŮ – i nespisovné.
Kovářství včera DNES MAS Sdružení Růže MAS Pomalší LEADER-Loucko.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk
DEN ZEMĚ
Czech club in Birmingham
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Rok 2016 trochu hodnocení Plzeňská vycházka
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
iMUNIS Portálové řešení pro obce
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV
  Autor: Mgr. Pavla Jeníková Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Stanislava Andršová Josef Vlach
Jak lze využívat internet
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Prezentaci připravil: Martin Zubalík
Transkript prezentace:

Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli k narozeninám a poslat mu blahopřání nebo písničku, podělit se s občany o svůj zážitek z cest, nebo zavzpomínat na staré časy a připomenout nějakou událost z historie Molenburku a Houska, podělit se s ostatními o zajímavé fotografie, nebo videa, pro všechny ty připravil Mgr. Tomáš Hejč: „Blog občanů obce Vysočany,který již běží na doméně: „.

Tomáši, za všechny, kteří tento blog uvítali Ti děkuji a věřím, že nebyl vytvořen nadarmo, že bude využíván a přispěje ke zviditelnění naší obce nejen u nás. ale i ve světě a že to bude molenburský „vox populi“. Do nového roku přejeme hodně dalších úspěchů, stálé zdraví a dobrou pohodu po celý rok. Antonín Jirušek a všichni uživatelé.